Ensam påsk..

Känns så konstgt, är det verkligen påsk? Är ju inte i Värmland, med familjen eller med Linus? Jaja ibland blir de så haha. Ska ta mig ut och handla lite sen blir det bara en lugn kväll hemma. Kankse med lite popcorn och en bra film. Vad gör ni i helgen? Hoppas ni har det mysigt med släkt och familjer!
 
Glad Påsk!
 
Bild från maj förra året.. kan vi få lite sol tack?

Helg mitt i veckan

Hade Lillasyster över på sleepover igår, körde en riktig onyttig kväll med hembakad pizza och skumbanans glass framför SATC :) Supermys! Gick upp med henne tidigt då hon skulle till plugget. Sen blev de frukost och när hon åkt bädda jag ner mig i soffan med täcken och kuddar och myste med lite Disney.
 
Grymt skön start på Påsken. Sen blev det dagens Pilatses pass och en lång dusch. Håller på med lite lunch nu, broccoligratäng som doftar galet mumsigt i hela lägenheten. Yum! 
 
Sen blir det att pka till Sollentuna, jag och Emelie ska baka tårta och sen lite häng med folk på kvällen. Linus åker till Öland hela helgen :/ Vanligtvis drar jag till Värmland på Påsken så vi märker inte att den andra är borta. Men i år blir det att vara hemma. Ska en snabbis till Gammelmormor/morfar på lördagen (ja de lever, ja de använder skype, ja alla i min familj har fått barn tidigt) Annars blir det en lugn påsk. Passa på att träffa människor och se bra filmer.
 
 

Happy

Blir så glad av den här videon haha. Kan inte sluta le. Omöjligt att inte skratta när Joey tittar upp ur sanden! Bra uppladdning inför kvällens dansklasser :)
 

Träningsvärken är total

Har sovit så gott i natt. Var så otroligt trött efter gårdagens all otur och misslyckanden. Somnade innan huvudet träffade kudden..och sov hela natten i stäck :)
 
Håller på att fixa lite frulle nu, har sån träningsvärk i benen! Längesen jag kände den känslan och de känns superbra! Funderade ett tag på vad jag vill träna och kom fram till att de som passar mig bäst just nu är att köra lite Pilates efter frukost. Det behöver inte vara så länge, bara efektivt och kul. Har gjort ett schema som jag går efter varje dag med vilka pass jag ska köra.
 
Känner inte superbehov längre av att bli smal. Tänkte istället forma kroppen mer. Strama till och forma de där partierna jag inte gillar. 
 
Hoppas att ni får en fin dag! Ge er ut i solen, vem vet den är säkert borta i morgon :/ 
 
Gammal bild, glad tjej

Godmorgon Måndag

Skulle helst bara vilja ligga i sängen hela dagen men de är ju så fint väder så ska röra mig ut och hitta lite påskpynt. Ja jag älskar påsk, och nu när jag har mitt eget lilla hem så ska jag fylla de med små påskpynt :)
 
Sov riktigt gott i natt faktiskt. Lite för tungt tror jag så känner av de i ryggen.. jaja så e det ibland. 
 
Har precis ätit frukost och ska väll klä på mig och dra ut. Är riktigt sugen på färgglada kavajer till våren. Rosa, turkost, gult. Så om ni ser det snälla tispa mig om VAR :D Tittar hela tiden men inte hittat nån :/
 
Hoppas ni får en fin dag bebisar!
 
Dagens frukost:
2 kokta ägg, keso med aromat, cream cheese, tomater med oregano och salt, grönt te med smak av mandarin och hallon/banan smoothie som innehåller frysta hallon, naturell yoghurt, banan och proteinpulver. Slurp!

Ge håret nytt liv- Byt produkter

Efter att ha varit en flitig Gliss användare lite för länge har mitt hår "vant" sig vid produkterna. De brukade bli glasigt, mjukt och rent men ja de senaste tiden har de inte varit sig självt. Fattade först inte vad de va, hade en vitamin break under jul vilket både hår och naglar tog styk av men nu kör jag som vanligt.
 
Sen insåg jag att de är som med träning, efter ett tag måste man byta, variera sig och utmana sig för att få resultat då kroppen vänjer sig. Så Köpte nytt schampo och balsam igår. Blev Tresemme Breakage Defence (den lila) så slitet hår har jag inte men de blir lätt torrt och jag gillar inte volym shampo för de gör ofta håret elektriskt.
 
iaf har inte hunnit använda de så mycket än men hoppas på att håret blir dig självt och får en liten "chock" av nya produkter :) Än så länge ser de mjukt och glansigt ut iaf :) Doftar friskt också. Även om jag gillar Gliss doften så känns den mer vintrig och nu vill jag ha vårkänslor!
 
Ska även byta ut mina standarn höst/vinter prafymer nu till vårigare fräschare dofter. Vanilj och mysk får vila till nästa höst! Även om jag älskar dem så känns det inte fräscht på våren och sommaren. Ta fram lite lättare dofter nu :D
 
 

Nu kör vi igång igen

Nej nu börjar de bli tajt med tid. Nu måste jag köra igång med dieten och träningen igen. Inte bara för min kropps skull utan även för att jag ska må bra och orka. Hejdå kolhydrater och Hej Proteiner. 
 
I kväll bö´lir det klasser på Dansplatsen. Dansmix, street och Zumba står på schemat. Kommer nog bli en bra kväll. Synd bara att de är så jäklans kallt. Vad hände med vårkänslorna? Kan de snälla komma tillbaka? Vill ha lättare kläder och snygga skor och solbrillor.. men idag är det fram med vinterjackan igen -.-
 

Tillbaka i verkligeheten

Går runt i lägenheten, lyssnar på Filip och Fredriks Podcast och städar. Försöker få lite ordning här men de går bara fram och tillbaka. Städar de blir fint sen ska vi fixa nåt så blire rörigt igen haha. Nu väntar jag på att få lite el dragen i lägenheten :) Har stor brist på uttag :P Sen kan jag nog få ordning och reda här :) 
 
Ska nog käka lite lunch och sen dra in till stan för att insupa kylan och solen.
 
Helgen var toppen! Hade Linus här redan från torsdag kväll. Ledig fredag med utforskning av Bromma Blocks, sushi, och hemgjord pizza till middag. Hade lite vänner över på kvällen och kolla lite film och myste. 
 
Lördagen bestod av fix, städning och Mello finalen på Friends. Har inte sett Melodifestivalen på massa år, tror de va 2003 senast.. ESC brukar jag däremot titta på. Men Jag, Lunne, Nea och Molly fick skjuts till Friends och satt i publiken och farshinerades av upplägget och människorna. Det är en typ av människa som går på sånt här. Antingen är du i 40-45 års åldern med dina barn, uppklädda med glitter från topp till tå och är där för en rolig kväll. Eller så är du i 40-45 års åldern med dina vänner, ranglar ur en långfärdsbuss med Norrlands guld i handen och lite för mycket smink och lite för självinsikt. Men alla har superkul.
 
En av kvällens höjdpunkter tycker jag ändå var dansaren Daniel Koivunen ( han i lång rock som dansa bakom Anton Ewald) Duktig kille, blev lite kär i hans scenuttryck och dansstil haha. 
 
Vi fashineras av dem som tar Mello på dödligt allvar. Som längtar ett helt år. De som åker lång väg för att titta, som sitter framför tv:n varje lördag i 6 veckor och som gör egna röstningar med sina vänner, dricker bubbel och äter tacos. Jag tycker de är väldigt spännande. Att vara mello-fantast är inte ett intresse utan en livsstil.
 
Vi hade iaf väldigt kul! Vet inte om rätt låt vann/ vet inte om "rätt" låt exicterade men de spelar ingen roll. De  viktiga för oss var en trevlig kväll, se andra lyckliga människor och delta i ett spektakel av glitter, smakprover, Norrlands Guld, dialekter och glada människor.
 
Nea och jag i publiken
 
Spännande smakprov 
 
 

Lägenhets blogg

Bloggar för första gången från min älskade lägenhet! Fick internet igår så flyttade hit datorn idag :) Känns superbra! Lite udda kanske att ha sitt skrivbord i köket men i like it! De farliga är bara att lite mumsiga saker lätt slinker ner när man sitter och tittar på kylen.. :P
 
I kväll blire dans på Dansplatsen, melodybox. 2 Street och 1 jazz klass :D Love it! Åkte tvärbanan för första gången igår till dansen. Supermysigt! Kändes som att vara i ett annat land. Så skönt att sitta där och att den åker utomhus, gillar inte tunnelbanan. Speciellt inte blå linjen - man ser ju aldrig solen och vattnet :P 
 
Så kanske Lunne komemr hit i kväll, han är ju ledig i morgon så vi kanske hittar på nåt mys. På lördag ska vi till Friends på Mellofinalen :P Inte sett nån av delfinalerna ordentliget så ska googla lite och se vilka som är i final :)
 
Gå ut i solen och njut av dagen! Helt kär i vädret
 
Gammal bild..

Mot Zumba

Dax att göra sig ordning och dra på zumba vick. Blir nog skönt! Har kännt att jag måste komma igång med träning och kosten igen efter ett långt sjuk-uppehåll. Känner mig lat. Jag älskar ju att träna, men när man får konstanta hostattacker är det inte så kul. Men nu ska dieten börja igen om nån vecka :) Måste bli slim till sommaren haha :P
 
Sen kommer kvällen spenderas pramför Paradise Hotel Norge. Skönt! Har haft lite lägenhetshäng idag med mig själv, och spanat in området lite. De blir säkert väldigt fint här vid vattnet på våren. Längtar! 
 
Saker jag ser fram mot med våren
-Solen!
-Ta fram alla snygga skor
-Det konstanta överanvändandet av solbrillor
-Mys på balkongen
-Linus födelsedag
-Min födelsedag
-Att min fina tyska vän Marta kanske hälsar på
-Påsk
 
Jag vet jag är lite lustig men jag gillar inte högtider. Den ända jag faktiskt gillar är påsk. Har så fina minnen av påsken. Varje år åker vi upp till min släkt i Värmland och träffar fina människor, äter god mat och massa ägg. Jag älskar påskris, påskgodis och påskväder. Hahah men i år får vi se vad som händer. 
 
Bild från förra våren

Vill ha

 
 
 
 

Blue jeans

 

RSS 2.0