home sweet home

Ligger i sängen och kollar på masterchef. Så sjukt trött idag, har mer ont än igår. Hoppas jag får sova ordentligt inatt. Ska upp tidigt imorn och äta lunch i stan me Linus och hans pappa, hur nu de ska gå o äta imorn. Försöker känna om de e nån flik i tandköttet då jag tappa tt stygn men känner bara att de smakar lite blod.
Ska in på torsdag och kolla hur de ser ut.
Godnatt

Oj oj

Vilken helvetes natt. Men efter den vaknade jag på morgonen vid 6 av att de borrar nån brunn utanför huset så fönstren skakar. De håller de fortfarande på med. Hade ont i munnen imorse och insåg att ett stygn hade lossnat och låg löst. Aj aj, hoppas de inte blir något problem.
Sitter nu och försöker få i mig dagens protein.
Ikväll blire hässelby, jag kommer inte att dansa själv men tar med mig kameran och hjälper till på barnpassen.
PEACE
Charmig tjej...

Mys morgon

Vakna av att solen lyste in i rummet, nej de va faktiskt inte sant. Det var andra gången jag vaknade, första gången jag vakna var när min kära syster skriker helvete och rusar runt i huset då hon försovit sig.
Sitter och dricker en smoothie till frukost och lyssnar på mys musik. Håller på att förbereda mig inför dagen. Lite nervös asså. Pirrar i magen, men jag hoppas de kommer gå bra.
Ingen dans än, åker kanske till Hässelby imorn men kommer inte dansa själv.
Ska ta det lugnt tills stygnen är borta tror jag, inget får hända när jag ska ta min zumbalicens.

pysseldag

Idag håller jag på med sånt som kändes nödvändigt. Började dagen med en halvtimmes lugn pilates kände att jag behövde sträcka ut musklerna så la mig på min mysfilt med tända ljus och relaxing music och körde lite hemma. Superskönt! Sen blev det betala räkningar och nu ska jag städa och sätta upp julstjärnan i fönstret.
Ska försöka duscha och fixa naglarna också, behövs verkligen.
Idag känner jag mig lite piggare, dock inte tillräckligt för att åka iväg till danspass, kommer nog ta en vecka innan jag kan dansa lite lugnt igen. Svullnaden har ju inte ens gått ner helt och vill inte utmana ödet.
Gammal bild på mig och Elli från naturkunskap på Utö haha fin pose där ^

Flamenco

En bild på mig och Monika från eventet förra helgen, sån grym känsla att få stå med henne på scenen inför flera hundra zumbadansande människor.
Ser dock inte ut att ha någon inlevelse alls på bilden haha men jag hade så grymt kul. Jag kan inte fatta
att jag redan stått på eventscenen. 19år, innan jag fått min licens, bredvid Monika och köra en härligt flamenco. Hoppas att jag en dag får stå där själv och leverera.
Det här mitt första event på scenen, den känslan kommer jag leva på länge

1a Advent

De senaste åren har jag inte varit ett dugg taggad över julen. Men i år ser jag faktiskt fram mot jul. Ingen stress över julklappar då vi hoppar de i år.
Bara sitta och äta god mat med de bästa. Längtar till kallrökt lax, potatis, hemgjord sill, julskinka, glögg ja allt de där mysiga. Ser mest fram mot juldagen, när man går upp och äter rester av julmat och julmust till frukost i pyjamas och det årliga tv-spelandet med Nea.
Jag tror att julen i år kan bli bra.

Lång lördag

Gick upp tidigt imorse för avslutning med barnen i Kallhäll. Gick smidigt, jag dansade inte men hjälpte till. Var så galet trött när jag kom hem så gick och la mig och vaknade när det var mörkt ute. Trodde Nea dragigt ner rullgardinen. Sitter just nu och äter dagens soppa... sparris blev det idag. Är jättesugen på hemgjord pizza :( 2 veckor sen ska stygnen bort och jag får äta igen :D LÄNGTAR! Sitter och funderar över kvällen. Åka till Lunne eller ligga hemma och vila?
Längtar tills jag får dansa igen! Jag (till höger) och Sandra (till väster) för 2 år sen. Kan inte fata att de är så längesen.

Morrn Morrn

Sovit gott? ne inte jag heller. Men det känns bättre idag i käken, spottar inte blod längre. Så länge inte någon får mig att skratta dvs -.- Sitter och äter lite yoghurt framför masterchef, älskar de programmet. Älskade det mer när man åt riktig mat framför det men men man kan inte få allt.
Lyckades äta en skål nudlar utan att tugga igår.. magen blev glad :)
Idag ska jag bara vara, ligga i sängen och vila för fick knappt nån sömn inatt.
Är det verkligen fredag?
åh saknar att kunna ha tillbehör i yoghurten :(

om ändå..

Beyoncé är en av de få sångerskor idag som jag verkligen respekterar. En film jag verkligen gillar är Cadillac Records. Det var ganska längesen jag såg den nu men helmysig film med grym musik som handlar om hur Chess records startade ett imperium som påverkat musiken till de den är idag.

Underbar musik, otroligt skådespeleri men kanske inte jättegrym story men de gör inget. Kan se den massa gånger är det regnar ute och njuta av musiken. 

Beyoncé är en sångerska jag inte tänkt så mycket på sådär innan men när hon klev i i filmen som gamla favoriten Etta James kunde jag inte annat än älska det. Beyoncé är en förebild för många, hon är kurvig, vacker och en otrolig talang.

Om ändå hon kunde göra sån här musik, då skulle hon helt klart bli en favorit hos mig. Det är sån här musik henes röst passar till och ger mig gåshud. Älskar Etta, älskar Beyoncé som Etta, men annars lyssnar jag inte på hennes stora hits tycker de mest är skrikigt. Men Beyoncé, om du gjorde sån här musik då är jag ditt största fan.


En scen från Cadillac records, rysningar varje gång!

Hej igen

Har varit dåligt uppdaterat de senaste dagarna då jag mest legat i sängen och plågat mig själv med matprogram, men idag då hoppas jag på att få i mig något mer matigt. Kan öppna munnen lite mer idag så alltid nåt steg framåt.
Idag ska jag också redigera lite film och kanske träffa Lunne ikväll, vore mys :)
Sov så dåligt inatt så har sovigt några timmar nu på dagen, massa skönt.

In Pain

Det har varit en lång dag. En helvetes operation, några timmars sömn, en dunkande käke, ett trevligt besök av Lunne och ett massa blod spottande.
Är så sjukt trött och har tagit lite värktabletter.
Hoppas verkligen på att få sova inatt och inte vakna av smärta eller hunger då jag bara får äta flytande och kallt, så har blivit lite yoghurt och kall soppa.
Godnatt babes
Bästa Lunne du gör mig alltid på bättre humör <3 Tack för att du tar hand om mig!

ånej

ånej det är tisdag. Igår va jag så himla trött, orkade inte uppdatera nåt. Va först hemma och fixade massa viktigheter och sen åkte jag till Stockholm södra för att möta Monika och köra ett zumba pass. Sen bar det av till telefonplan för ytterligare ett. Va ganska sliten när jag kom hem. Men idag blir det operation så kommer ha en vecka ledigt :( usch vill verkligen inte. Men då vet ni varför jag troligen inte kommer uppdatera mer idag.
Hoppas ni iaf får en skön tisdag.
PEACE
Johanna oh jag i tyskland. Typ såhär glad är jag nu

Söndagmorgon

Ska strax iväg på nåt gratis prova på zumbapass med mormor och Nea som ska prova på och de ville ha med mig ^^Känner egentligen att min kropp skulle vilja ha en vilodag, men jag tar på mig vanliga kläder
(inga zumbakläder) så jag kan vara vem som helst. Någon som provar första gången? Eller kanske någon som knappt dansat?
Nej men det är skönt då behöver jag inte känna att jag måste prestera utan kan lugnt se hur de kör sina pass och bara ha ett roligt träningspass med mormor och syster :D
Right now, trött men glad ^

aj min kropp

Haha, kom nyss hem från en heldag av dansande. Började 8 imorse. 3 barndans pass sen taxi från Kallhäll till Sigtuna och ett härligt zumbaevent. Cred till Diana, jag är så imponerad över hela uppläget. Fick med mig en härlig goodiebag också ^^ Men idag är jag ganksa mycket av en tröttmössa. Sitter hemma nu och äter framför idol och håller tummarna för Lunne som är uppe med Asphalt och giggar i Umeå. Hoppas de går bra grabbar :)
Lägger upp en bild med lite folk från zumbaeventet igår med 70 och 80 tals tema :) Sjukt mys.
Yes det är jag som står längst fram i mitten med glansiga rosa pantalones ^^

Godnatt

Dax att krypa ner i sängen, blev mycket senare än jag tänkt mig... igen -.- Mycket att göra imorn. Date med Robban först sen 2 pass barndans vid Telefonplan för att sen åka på zumbaevent i Årsta. Usch vet inte hur jag ska hinna med allt. Men men de löser sig nog imorn. Ska bli lite mys och träffa Robban, för längesen nu!!!!
Gammal bild på mig och Robban, inspelningen av Svanen förra hösten ^

Bäästa

haha hörde den här låten på vinyl igår hade helt glömt den <3 Makes me hapyface

Ny dag

Det var segt att tvinga sig upp idag, men solen lyste in genom rullgardinen och ville inte missa de fina höstvädret. Idag blir det att träffa Fia en stund, längesen nu faktiskt. Idag kan bli en bra dag, de börjar fint iaf med mysväder och frukost framför Glee. Håller tummarna för en Asum ledig torsdag. Imorn kommer bli tuff.
Jag och Fia i Tyskland i våras :) Saknar ^

Besviken

Det blir som man vill men det är jävligt sällan...

Ledig dag

Åå så skönt att ha en skön vilodag ^^ idag ska jag bara umgås med Lunne och ha det mysigt. Har ett nytt misson också, eftersom jag så gärna velat men inte haft tid så ska det nu genomföras. Jag ska ta mig igenom första säsongen av Glee. Den verkar så härligt feelgood. Sätt några avsnitt på TV och alltid önskat att kunna följa den men har aldrig haft tid. Första avsnittet till frukost.
PEACE

AJJ

Har varit hos tandläkarn, igen -.- de klagar alltid på att de blöder i mun men de e väll inte så konstigt när de pillar me sina vassa metallgrejer i tandköttet? Är så sjukt trött nu, funderar på att lägga mig och vila en stund innan det är dax att åka till Hässelby gård för barndans, zumbatomic och zumba. :) Har inte nån energi idag men jag vet att jag kommer bli pigg så fort jag börjar dansa :)
Kör på flätor idag :)

Goodnight


MYS

Nytränad, nyduschad, nya lakan och ny dålig bok ^^
Okey såhär är det, jag har lite svårt att somna på kvällarna när tankarna sätter igång så för att koppla av och tänka på något annat läser jag ett kapitel ur en bok som verkligen är så fjantig som möjligt.

Om irriterande perfekta tonåringar och deras irriterande perfekta killar, som inte har några problem, eller djup. Boken ska gärna vara så rosa som möjligt. Det är faktiskt helt perfekt för efter ett kapitel brukar jag somna utan jobbiga tankar.

Problemet var bara att jag råkade läsa ut boken som gav mig sömn så idag åkte jag och Lunne till stinsen så jag har köpt en ny idag ^^ uppföljaren till den innan faktiskt, handlar om Carrie från sex and the city när hon gick på Collage.. jo de säger väll de mesta ^^

Den har en väldigt fin rosa färg, passar bra med min filt i sängen ^

Mums

Åt en gudomlig hemgjord pasta och kycklig. Hade bara 2 pass idag, va kanske inte på bästa humör men de kändes mycket bättre efter passen. Speciellt de sista gav mig massa påfyllning av energi. Men nu sitter jag här hema och kollar på söndagens Pan Am och äter lite av den fina chokladen jag fick av Malwa tjejerna ^^ Så söta som gav mig blommor och choklad, blev helt rörd :$

Godmorgon Måndag

Ska strax dra till stinsen med Lunne :) Mys sen blir det att möta Monika för Zumba, zumba och zumba toning?Spännande nu när jag haft typ 2 veckors vila. Nej ha en mysig måndag babes!
PEACE
Du och jag bebis <3

Världen är trött

Efter en helg i Norrköping har jag idag en skön vilodag. Allting började ju i fredags då åkte jag själv till Norrköping, blev på-sprungen av en galen tant på centralen som skrek "AAAAKKTAAA", sen sprang hon rakt in i mig när jag var halvvägs genom spärrarna varpå jag skriker "Men gud kvinna ta de lugnt!" haha väl på tåget hade jag ingen plats och fick byta 4 gånger innan jag hittade en ledig plats.

I Södertälje klev några glada studenter i kanske 25års åldern på att satte sig bredvid mig varpå en av killarnas öl i väskan går sönder och sprutar ut på golvet så de blir härligt klibbigt och vagnen fullt av en soft äcklig öl lukt.

Hahaha men det gick bra, jag kom fram till Norrköping och lyckades hitta rätt spårvagn. Lite sjukt min spårvagnsbiljett kostade bara 15kr, märks att man inte var i Stockholm..

Väl framme vid Malwalokalen blev det rep inför lördagens föreställning och sen gick vi hem och sov. Var så galet
trött efter nattens filmarbete.

Gick upp tidigt på morgonen och tog spårvagnen till stället föreställning skulle vara. Hade sen jobb, genrep och fixade med ljus och ljud och allt som inte ville fungera. Det slutade med att eftersom jag och Monika var de ända med teknikkunskaper fick sköta både ljud, ljus och bild, för att få det som vi ville.

Vi hade en del problem med CD spelare som inte fungerade osv så jag och Monika fick dela ljudsladd mellan datorn där jag styrde filmerna och datorn där hon styrde musiken. Lite pyssel sådär men det blev faktiskt en lyckad show.

I andra delen gick jag mest runt och fotograferade och njöt av härlig föreställning.

Bra jobbat alla som medverkade i den här grymma showen, jag är glad att världen är trött faktiskt påverkade en del människor. Det var ju tanken med att göra en dansshow som tar upp världsproblem.

Lite bilder från föreställningen del 2 då som va den flashiga delen, som behövdes efter den tunga konstnärliga första delen som gav mig rysningar gång på gång. I misshandel och metalsjukhus danserna fick både jag och Monika kämpa med att hålla tillbaka tårarna.

Okey bilderna ser mycket bättre ut stora i bra kvalite men ni fattar grejen ^

Grattis på farsdag


Tåg mot Norrköping

Lite ensamt att åka själv, men nu blir det musik och sova en stund, vi hörs imorn
PEACE

11 11 11

Spenderade gårdagen från kl 10- 04 med att redigera. Höll på att somna framför datan så tillslut fick jag gå och lägga mig, uppe halv tio idag och fortsätter göra restjobb. Jag ska lyckas! Är glad att jag hunnit duscha iaf, kommer bli en stressig dag men lite tid och jag har inte ens packat än.. Men det kommer nog bli en rolig dag, ska nog ta med mig min kudde så jag kan sova på tåget till Norrköping. Funderar nästan på att åka i myskläder men känns lite slappt :P

Godmorgon Torsdag

Dagen som jag fruktat hela veckan. Idag blir det att jobba med filmerna om så hela natten för at få de klara till i morgon då jag åker till Norrköping. Usch blir nervös när jag tänker på det. Så idag blir det bara intensiv jobb hemma framför datorn tills jag får fyrkantiga ögon :) Ser fram mot nästa vecka. Men jag älskar ju att redigera film, mer än att filma, skriva manus och ta ljud eller nåt annat, redigering is my thing.



Sjukt trött

Sätter mig nu och redigerar, får typ fnatt för inget går som jag vill. Ska ta en tallrik pizza kombinerat med en söt hemgjord dryck vid namn saft och one piece så blir jag på bättre humör och orkar jobba mer.
Jag och Lunne har varit i stan och haft en sjuktmysig dag med filmning och taco ^^
Älskar Stockholm
åå dig tkr jag om <33

Filmning

Idag blir det filmning med Linus och redigering hela kvällen, börjar få lite panik nu. Hur ska man hinna göra 7 filmer på två dagar? Men jag ska inte säga att de är omöjligt eller ge upp innan jag verkligen försökt.

Vad är detta?

Har Hollywood slut på idéer igen? Varför redan göra om ett mästervärk. Kommer ihåg hur besviken jag blev på remaken av Fame som kom för några år sen. Men måste nog ändå ta en titt på denna, den har fått bra kritik...

En sån där lång Tisdag

Började imorse med att försova mig till att möta Lunne och gå ut och filma, filmade lite fina bilar i hans område och sen i Sollentuna centrum för tema "Lyx" usch har ingen stor inspiration till filmerna just nu vet inte hur jag ska hinna med allting. Funderar på att sitta halva natten och rendera grejer. Tur att jag har min fina Lunne som alltid hjälper mig med allt <3
Annars skulle det här aldrig gå.
Vart har den här ambitiösa tjejen tagit vägen? Hon som jobbade dag ut och dag in utan att klaga...
Vart kom orken ifrån?

Klart

Tentan inskickad, nu finns ingen återvändo. Jösses vad skönt, ÄNTLIGEN. Nu är det den här sista stressiga veckan med alla filmer och dansshowen i Norrköping i helgen men sen ska det bli lugnt. Bara satsa på att träna och umgås med mina fina. Och njuta av hösten istället för att klaga på den.
Imorn ska det filmas med Linus hela dagen och på kvällen blir det 3 pass i Hässelby, har inte tränat så mycket om jag är van vid senaste veckan. Men behövde den vilan och koncentrationen på plugget.
Ge mig inspiration till filmerna!

Just nu, sista tentadagen!!

Jag behöver ett större skrivbord.. :P
Eller mindre böcker

Vissa har lite för mycket fritid...


Trött Tjej

Jag är så galet trött, somnade en stund när jag kom hem från Norrköping. Nu är det te och idolreprisen som gällt. Känner mig helt slut med galen träningsvärk så jag inte kan skratta haha älskar träningsvärk :) Vi var ute och filmade inatt och jag har sovit så dåligt i flera dagar, för mycket tankar nu med tenta och allting. Men snart blir de lugnt. Tänker bara träna på tisdag 3 pass nästa vecka, vila kroppen och lägga fokus på filmjobben och skolan.
Hörs imorn,
PEACE
BTW Knut är min nya kärlek ^^ Man kan ju faktiskt ha balettknuten utanför dansen som när vi gick ut i torsdags. Det ska bli min grej i vinter. Mitt hjärtformade hårfäste är kanske inte så fult som jag alltid trott ^

Godnatt

Vi hörs väll kanske på lördag då :) tänkte visa bild på kvällens bekväma frilla ^^
Balettknutis fick följa med ut ^

Perfekt kväll

Vi började med att mötas på odenplan, vi skulle ha en efter"möhippa" för Monika som gifte sig i polen i somras utan att hennes kompisar hann ha en möhippa för henne. Eftersom hon har ett minst sagt aktivt jobb så sa hon att hon ville inte ha något fångarna på fortet eller liknande utan bara gå ut och käka.
Så de blev en mysig middag på fondueboden. God mat och mysigt sällskap. Mycket skratt.
Åkte hem ganska tidigt för att imorn bitti ska jag och Monika åka till Norrköping för jobb och kommer hem på lördag kväll.
Nu ska jag sätta mig och plugga nån timme med popcorn och te sen blir de duscha, packa och sova. Ve inte hur jag ska ta mig upp imorgon.
Grattis Monika, hoppas du och Miguel kommer leva lyckliga i alla era dagar :)

Torsdag

Började dagen med skypefrukost me Lunne hihi ^^massa mys. Har nu pluggat en stund och ska åka lite snabbt till centrum och handla några små saker till ikväll. Sen hoppas jag att jag hinner plugga lite mer innan jag ska fixa mig. Usch vet inte vad jag ska ha på mig eller hur fin jag ska vara. Men men de får lösa sig sen. Blir nog inte så sent så hoppas på att kunna sitta i natt och plugga.
Snälla låt de inte börja regna

blir ju helt snurrig

Usch orkar inte plugga mer men 2 timmar till sen blir det tacokväll med bröderna Eriksson ^^ ska bli massa mys :) Imorn kommer jag ha mycket att göra, fixa lite hemlisar och sen åka till odenplan. Vad jag ska göra där får ni veta imornkväll. Usch kunde de inte gjort min skolbok lite roligare?

En sån där blurrig natt

Några få suddiga bilder från igår..

Sovit gott?

Godmorgon på er, är ganska trött idag faktiskt. Jag och Linus var ute igår och natt fotade i stan haha ganska mysigt men läskigt. Vet inte om de blev något bra för vi tog inte me nåt stativ så allt lär ju vara suddigt. Men de var mysigt att vara ute en stund efter att ha suttit inne hela dagen.
Idag blir det råplugg, ska  ta mig igenom så mycket som möjligt hade jag tänkt. Den här veckan kommer vara grymt jobbig men sen är det över. Får lite kortare tid på mig också då jag ska till Norrköping och jobba fre-lör.


mm tidig middag

Åt en jättegod rotfruktsgratäng, shit de måste vara nya potatisgratängen, sååå gott! Morot, palsternacka, rotselleri, kolrot osv den söta gratängen passade jättebra med stark choritzo. :) Toppengott! är lite galen i rotfrukter på hösten.
Andra favoriter just nu som jag inte får nog av just nu är bland annat...
-Kidneybönor
-Avokado
-Skaldjur
-Linser
-Tomat
-Smörgåsgurka
-Citronte
-Mammas hembakta filbröd.
-Stark ost
Sen självklart mat som är stark, mycket hetta åå så gott :) Som vanligt är jag alltid sugen på tacos oxå ^^
Mmm blir nästan hungrig igen ^^ skulle vilja göra gucamole ån dag, längesen nu och toppen mys att äta framför datan :D
yes i love food :D Vissa unnar sig lyx i form av att fixa naglarna, köpa dyra väskor eller fina ansiktsbehandlingar.
Lyx för mig är god mat.

Svanen

Kan inte fatta att de nu är ett år sen vi startade inspelningen av svanen! Usch vad fort de har gått!
Lägger upp en bildbomb från arbetet med vår bebis.
Det blev verkligen ett blod, svett och tårar arbete haha undrar hur många timmar man spenderat i de där redigeringsrummet...De var iaf värt de :) Skulle vilja göra om allting igen fast med den erfarenheten man fick första gången.

Godmorgon

Innan jag kan göra något annat idag ska jag njuta av citronte och Top Model.
Sen står plugg och mer städning högst på listan idag.

RSS 2.0