and what a lovely morning

Godmorgon mysisar! Är glad idag. Solen skiner, snön smällter, fruksoten smakar bra, kommer antagligen sova i lägenheten imorgon oxh vi hälsar bebis Melissa välkommen till världen :)
 
Min fina Sandra och Emil som fått en lillasyster Melissa igår, jag är så stolt och glad för er skull. Grattis grattis! Och Grattis Lilla Lucas till din fina lillasyster :)
 
Så världen ler mot mig idag för en gångs skull. Så dax att gå ut och göra lite nytta. Ha en super mysig dag
pöss
 
Känns som igår Storebror föddes :O Glöm inte hålla mig uppdaterad med kort. Du ska få min nya adress ;)

Grattis Fina Tjejen

Grattis Elli på födelsedagen! Hoppas du haft en fin dag, ser fram mot att fira dig på lördag gullis! <3
 

Ljuvliga Måndag

Ska strax prova åka kommunalt till lägenheten :) Igår köpte jag en soffa (trodde aldrig att det kunde vara så svårt att hitta en jag gillade men de blev en Dansk soffa som man kan bädda ut när ni vill sova hos mig haha) och det blev även en sväng till ikea haha, känns som jag bor där nu.. iaf solen! Jag dör vad skönt med lite sol på näsan :D Blir glad när jag tittar ut även om det är svinkallt men de gör inget :) Jag ska ut idag!
 
Ipoden laddad med posdcasts, solbrillorna på, varmakläder och sköna skor. Tror det blir en toppendag! Ska bara städa och plocka och packa in saker i skåp hela dagen. Kanske njuta av lite sol på min balkong haha. Min balkong det känns så konstigt att säga :) Jag är så kär i min lägenhet. 
 

Nu är det klart

Då har den sista pusselbten fallit på plats. Jag kan nu flytta in när jag vill. På lördag kommer jag vara där och städa och börja möblera :D Längtar! 
 
Gick upp vid 6 imorse.. 6! Vet inte när jag var uppe så tidigt senats. Jag är ingen morgonmänniska det är bara att inse. Jag älskar mornar! Iaf då jag inte behöver gå upp utan kan ligga kvar i min varma säng och dra mig innan jag äter en lång frukost. Jag kan inte stressa på morgonen. Patetiskt.
 
Iaf så åkte jag och morfar till lägenheten och plasta n mina madrasser som jag skulle byta, sen fixades mitt köksgolv :D är så nöjd! Lite annorlunda men ljust och fint :) Sen åkte vi och bytte madrasserna, tillbaka till lägenheten för lite småfix och nu är det dax att gå till bussen för kvällens dansklasser. 2 Streetgrupper och en Showdans. Blir nog toppen. Nästa vecka tar vi sportlov!
 

Ny duschad

Gör mig redo för dagens pass. Dansmix, Street och Zumba på Dansplatsen (: Är så stolt av mina små dansare! De har verkligen utvecklats så mycket den här terminen :) Nästa vecka är det lov. Fort de går! Snart är de väll maj så står vi där med uppvisningen :)
 
Hoppas verkligen inte jag fastnar i ngot tunnebane kaos som förra veckan.. av alla SL knas man har varit med om så var de där något av de jobbigaste. Aldrig i mitt Stockholmsliv sett så mycket folk på centralen då inga linjer söder ut gick.. fick panik när jag skulle hinna till dansklasserna så fick springa till pendeln, åka till Älvsjö (där jag verkligen inte hittar alls) Försökte mig på att hitta en buss till Telfonplan och sen ta mig den vägen. Usch.
 
Hoppas ni får en fin dag bebisar!
 
Funderar på vad jag ska göra med mitt hår. Är väldigt sugen på att klippa kort (då menar jag typ axelkort och inte öronkort) Är lite trött på att ha lngt hår, som inte riktigt är nån frisyr utan bara en massa hår. De växer ju alltid ut ändå. Känns bara så tråkigt att ALLA har långt hår..

God morgon

Sitter och dricker upp dagens fösta kopp te. Tog äntligen lite sovmorgon. Behövdes verkligen! Igår var det ännu en dag av fix i lägenheten, sätta upp hyllor, städa osv. Idag är det lägenhets paus. Eler jag kommer packa ihop kontorssaker och mina målargrejer hemma och handla lite saker som bheövs, så kankse jag och Linus kör över det i kväll :)
 
Åh allt är så spännande :D Nu ser man verkligen att de händer saker och så fort golvet är lagt i köket kan jag flytta in :) wihu!
 
I morgon är det dans på Dansplatsen och även på torsdag men på fredag ska jag vcka på min gamla dansskola. Kommer bli superkul! Inte varit där på några år nu och eftersom den ligger i Rudbeck så blir det att hälsa på lite gamla lärare på en gång :) Ser fram mot det!
 
Ha en skön dag
pöss
 

Sova som en Prinsessa

Kör lite söndagsmys nu. Har fixat hårinpackning och naglar. Så nu e jag fräsh och doftar gott :) Har varit hela dagen i lägenheten. Sorterat, kastat, städat. Känns väldigt bra. Nu händer det saker. Kommer flytta inom en väldigt snar framtid :D Igår ikväll åkte Linus och jag tillbaka dit och byggde ihop sängbotten. Tog oss typ 3h.. 40 steg och massa bitar. Idag byggde morfar och jag klart gaveln och la i madrasserna :)
 
Älskar min nya säng. Ja den är stor, ja den tar mycket plats i en etta men för mig är det viktigt med en skön säng som jag tycker om. Har genom mitt liv mest sovit på en madraass rakt på golvet så nu var det viktigt för mig att få en hög säng med riktig ram :) Har valt helt själv och de är troligen de dyraste jag köpt. men oj vad värt. Kommer sova som en liten prinsessa :D
 

Nu händer det grejer

Fortfarande dålig uppdatering, men all min tid går till lägenhetsfix :) Idag kördes alla saker över som ska sorteras i morgon. Blev en Ikea tur med Lunne och Robban också. kom nyss hem och ska städa lite annars ta en mysig lugn kväll med bra film och mysa. Känner mig ganska trött och sliten idag. Men snart är det klart! Har inte riktigt fattat de själv än haha. Kommer kännas konstigt att säga jag bor i Nockebyhov istället för Sollentuna.. 
 
Men men, blir min 8e flytt så börjar väll bli van haha :P
 
Önskar er en supermysig helg!
 
Byggde stolt ihop hatthylla och skohylla helt själv haha (:

Dagens låt

Helt besatt haha, vanligtvis inte alls min smak men idag har jag bara lyssnat om och om igen. Vill bara dansa
 

Det går framåt

Liten uppdatering nu för jag är knappt vid datorn alls. Spenderar all min tid i lägenheten och målar och slipar och fixar. Nu är det klart i badrummet och rummet och morbror var där igår och fixade el. Köket väntar på ny golvmatta och idag ska hallen målas och alla snickerier runt luckor och lådor i köket målas. Känns toppen! Snart kan jag börja flytta in mina saker wihu!
 
Så roligt att få bestämma allting gjälv, färger, mönster, golv haha kommer nog trivas superbra där när det är klart. Köket är det bästa tycker jag :) Bara att ha ett kök att kunna fika i och sitta i är ju guld!
 
Ska även måla klart i städskrubben,  alla lådor och skåp och garderober var det mörkbrunt och äckligt men lite sandpaper och vitfärg börjar det kännas fräsht att ställa in sina saker i :)
 
Nej mot lägenheten för ännu en heldag. 
PÖSS
 
Har handlat alla städsaker man behöver som jag ska fylla skåpet med haha. Tog de som luktade godast..jag vet jag är en doftjunkie

Färg

Trots duschande och skrubbande har jag fortfarande färg fläckar upp till armbågarna.. Gårdagens lägenhets uppdrag blev att måla isidorna av köksskåpen och stryka taket i rummet. Nu händer det saker :D Glad tjej! Idag blir det shopping av sånna där saker man behöver typ moppar, rengöringsmedel, toarullehållare, diskställ mm.. Har ca 40 saker på listan borträknat möbler haha. 
 
Morfar tyckte att jag skullesätta upp listan på min ytterdörr och har man inte med sig något på listan kommer man inte in haha :P I kväll blir det 3 klasser på Dansplatsen :) Fortfarande inte frisk men de är bara att kämpa på :)
 
Bild från i somras. Snart kommer nog min ljusa kalufs fram igen.. :D
 

Wooaaah

You Go Girl
 

Whole wide world

 

..and what a lovely morning!

God morgon sötnosar. Vaknade vid nio -superhungrig och trött. Men så tittade jag ut genom fönstret och såg solen och kom ihåg att idag ska jag till lägenheten och mäta saker och blev pigg och glad :) Jag och Lunne åkte dit igår kväll och kolla så det såg städat ut. Jag älskar min lägenhet. Den är från 50-talet och är Olle Engkvist byggt. Massa knasiga vinklar och inte en ända vägg är rak haha. Men det är charmigt och jag tror att jag kommer trivas där. 
 
Så i veckan blir det färghandling och möbelhandling haha kommer nog hänga på mitt favorit ställe Ikea ganska mycket :D Så ja nu ska man väll bli vuxen då... fast ne hah inte än :P Bara lite vuxnare.
 

RSS 2.0