Söndag

Trött efter den här helgen! Toppen kväll med mycket vin och mat och Monika i fredags, fira lillasyster med lyxlunch igår och kostymletande med Lunne idag. Grabbarna hade ju svensexa för kjäll hela helgen. Älskar mina vänner men ibland kan jag sakna att inte ha så många nära tjejer, vem ska gå på min möhippa om jag gifter mig i framtiden? :P
 
Nu lagas det indisk mat och hänger framför djurakuten. Har redan gjort min älskade söndagsrutin med bad, nagelfix, ögonbryns fix, ansiktsmask och inpackning. Man måste ju ta hand om sig lite ;)
 
Hade egentligen planer på att pressa i solen idag men ja vi vet ju hur de gick med storm och spöregn.. men då får man pressa i badet istället :) Men jag vill ju bli brun till sommarens alla studenter/dop/bröllop/konfirmationer/fester... Får bli orangerandig med lite BUS...
 
 

Grattis Lillasyster

Då va det lillasysters tur att fylla år och med de har vi en paus i släkten med födelsedagar för att tag. Det blir lunch på Edsbacka för att fira! :)
 
Hoppas du får en fin dag Nea med tårta och mys! Krami
 
De är såhär jag tänker på dig :)

Fredagsmys

Ledig idag :) Känns som de är lördag haha. Skönt du är man ju ledig en dag extra..typ :P Har precis käkat frukost och tagit en sån där äckligt lång dusch så man nästan håller på att svimma av värmen. Love it! Förstår inte mig på människor som inte gillar att duscha. Finns ju inget bättre än att stå där i värmen med massa olika scrubs som doftar mums!
 
Ska fixa mig och dra till Sollentuna lite snabbt för att lämna in lite papper, sen hem så kommer Monika över för mat och prat. Mysigt! Nu när dansterminen är slut har vi tid för sånt trams :)
 
Blir även en sväng förbi affären då min kyl börjar likna min pappas ;)
 
Hoppas ni får en mysig fredag gullisar!
 
Saknat oss! :D

De där med katt

Jag e så sjukt sugen på att skaffa katt. Kanske borde vänta till hösten men vill så gärna. Sitter hela tiden och vägen för och nackdelar. Blir inte riktigt klok på mig själv.
 
Blev en lång dag på jobbet idag, är så trött i fötterna och huvudet. Kan de här grå vädret bara försvinna så man slipper den konstant huvudvärken? 
 
I kväll blir det bad och mys, i morgon tvätt och städdag. Ja de behövs de med :) Ser konstigt nog faktiskt fram mot de. Hoppas även på lite sol på näsan.
 
Så ge mig tips vad tycker ni? Skaffa katt? Ja de e klart.
 
Pixie och jag i julas
 

What a lovely morning

Suttigt hela morgonen med mail till föräldrar och telefonsamtal. Den stressigaste veckan på året är här, föreställning på södag. Det ska bli jättekul verkligen, men de är lite kaos just nu :P
 
Hade rep med 2 av grupperna igår, så kul att se hur mycket de växt sen senast och jag ser verkligen fram mot att se dem på scen. Så va de mina sista lektioner i den lokalen. Dansskolan betyer lokal till nästa termin. Det blir en spännande förändring. Kommer sakna den danssalen lite med alla discoljus och balettstängerna men förändrig är bra. 
 
Nu är det dax för lite apoteks jobb och i kväll blir de rep med 3 grupper till. Ha fin fin dag babes!
 
Vår gamla lokal :)

Klämdag?

Ingen klämdag här inte för mig. Sitter och äter lite frukost innan jobbet. Blir jobb till 4 sen tar jag helg! Ska handla blommor till balkongen och I morgon blir de Bruce :D
 
Igår va verkligen toppen, kanon varmt och skönt! Jennie kom hit som jag inte träffat på evigheter så de var superkul. Vi gjorde laxsallad och hängde på balkongen och snacka i timmar :) Love it!
 
Hoppas ni får en mysig fredag gullisar! Trevlig helg
 

Godmorgon Sönday

Lite trött och sliten tjej idag. Blir en lugn dag, hämta ut paket, fika med Papi, sitta i solen, handla mat, sova tidigt. De blir jobb på Apoteket hela veckan. :) Älskar mina söndagar när jag bara kan ta de lugnt och göra de där jag inte hinner annars :) Blir nog inte ett söndagsbad dock eftersom vattnet rinner så långsamt nu så fylldes golvet med vatten sist jag tappa ur de så måste nog rensa de...blä!
 
Dagens frukost: Omelett på 3 ägg fylld med tomater, spenat, fetaost, basilika, oregano, salt och peppar. Rött te med smak av apelsin, Mums!

Rock of Ages

Så igår spenderades kvällen på China teatern med Lunne och Rock of Ages musikalen. Hadde en toppen kväll med grym musik och duktiga skådisar i favoritmiljön. Dock stundvis ganska billig humor men de va grymt ändå. Supershow verkligen, satt helt uppslukad och tittade på de välregisserade detaljerna. 
 
Riktigt lyckad kväll iaf och vi båda åkte hem med ett leende på läpparna. Har ni möjlighet att se den här så gör det! :)
 
Nu sittar jag med tvättstugan medan Linus sover. Blir kanske en tripp till stan idag vem vet.
 
 
Nu är frågan, vågar man se filmen eller kommer man bara bli besviken? 
 

Update

Förlåt för dålig uppdatering den senaste tiden. Har knappt susttit vid datorn utan varit ute så mycket som möjligt och umgåts med mina vänner. Några av sakerna som hänt är väll kanske att vi va i Linköping och hämta Robbans nya bil och hälsade på Rasmus som bor där. Det va supermysigt! Jag gillar Linköping väldigt mycket. Var ju där i höstas och hängde i staden hela dagen medan Linus hade att fotojobb. Härlig stad!
 
Har varit på mediafest också med alla som gått på Rudbeck de senaste 20 åren. Superkul att träffa gamla vänner och lärare :)
 
Sen har man blivit äldre också. Firade min födelsedag med mina vänner hemma hos mig. Vi tryckte in oss 20 pers och hade en kul kväll! Kände dock att jag inte hann snacka med alla ordentligt men hoppas ni hade kul, de hade jag iaf. Kul att ha alla här och tack så jättemycket för alla fina presenter!
 
Va så sliten efter min födelsedag och firanadet i 2 dagar... när alla gick hem på Söndagen så somnade jag och Linus direkt haha. Sov även galet mycket under natten var helt klubbad! 
 
Ska försöka blogga lite bättre nu när roliga saker händer :D 
 
Lägger upp en bildbomb från senaste tiden, stulade några från Elli. (förlåt) :)
 

 

RSS 2.0