Roadtrip

Helgen spenderades på blomskis land på ljusterö. Super mys. Bastu bad, cider drickande, grillning och Abba maraton med fina vänner. Behövdes. Imorgon efter jobbet åker vi på Roadtrip så då blir det seg updat igen...men kommer ha massa bilder och grejer att visa när jag är hemma igen. 
 
Sitter och fixar lite bil musik med en kopp te och jordgubbar. Tror det kommer bli bra. 
Efter jobbet idag drog jag till Gumses för att snacka om nästa termin, så skönt fylls alltid på med energi a det härliga gymmet.
 
Nej bara att packa det sista då innan vi åker.
PEACE
Bild från helgen

Bloms land

Imorgon drar jag, Robban, Kjäll och Fredde till det årliga besöket på bloms land. De andra är redan där. mu, jag saknar mitt sovsällskap men imorgon ses vi igen (: Åker efter jobbet, insåg precis att det kanske är läge att packa nu innan jag går och sover..
 
Va så sjukt trött när jag kom hem från jobbet, somnade i soffan en stund med alla hundra vassa örhänge.. inte så skönt när jag vakna.. laga god köttfärs sås sen iaf hihi hade längtat efter det! Typ en av de godaste maträtterna ^^
 
Nej dax att packa, lägger upp lite kort från tidigare år hos blomski.
 
 
 

Onsdag

Känns bra att halva veckan har gått. Mina jobb dagar känns så långa..brukade de inte kännas kortare?
Efter jobbet blev det handling med älskling, sushi middag och myskväll. Imorgon åker han till Bloms land och på fredag kommer väll jag dit. 
Jösses, sommaren brukade vara så lång när man var liten, nu bara susar de iväg. Usch vill inte ha höst och vinter igen :(
Men jag har iaf varit i Polen och haft kul, så de känns super!
 
Nej, ska titta klart på masterchef sen dax att sova, ska upp tidigt imorgon och jobba. Kort dag iaf så de är ju skönt :D
 
Till månen och tillbaka och en massa varv runt jorden. Du och jag min knasboll <3

Jag är trött

Haha har typ gått som i koma hela dagen. Det började med stålande sol så var nästan varm när jag cyklade till bussen. Men under dagen blev det spöregn och det såg väldigt mörkt ut. Men vad hände? När det var dax för mig att åka hem runt halv sex. Strålande sol igen. 
Sånt händer bara inte mig. Kanske kan ha turen på min sida någon gång ibland. 
 
Imorgon är mitt sista kvälls pass sen blir det morgon pass och sen heldagar resten av sommaren. 
Blir bra. Behöver de där pengarna.
Just nu är jag bara så trött, det svider i ögonen när jag kollar på projekt runway säsongstarten sen blir det date med kudden.
 

back to work

Hejdå sovmorgon, hejdå att gå i pyjamas hela dagen, hejdå egen tid. Nu är man tillbaka i verkligheten igen.
Känns ändå ganska bra. Behöver de där pengarna. Om man ändå var rik. Hahah äh jag gillar ju att jobba. Skulle aldrig klara av att gå runt utan att göra något om dagarna. Det kan vara skönt nån dag eller vecka men sen blir jag rastlös. 
 
Var ändå lugnt på jobbet idag. Inte många kunder alls. Sverige står ju still såhär i semester tid. Men jag kontrollerade läkemedel, alla utgångsdatum osv som måste göras ibland. Blir jobb hela veckan. Sen kanske jag följer med på den årliga trippen till Bloms land. Vore kul även om det känns lite snärvigt i schemat. 
Vill ändå känna att jag gjort nåt den här sommaren. Har iaf gjort mycketmycket mer än den förra haha. Och den är ju inte slut än..
 

Jordgubbsmorgon

 

Fredagen den 13

Så vad gjorde ni igår? Själv tog jag en lugn förmiddag med Lunne och frukost i soffan framför project runway. Sen åkte Linus till sin mormor och ovädret braka loss med blixtar och åska och hagel så strömmen gick. Sen kom Linus och Jonas tillbaka och åt lunch innan jag skulle dra till Göta Källare på zumbaevent med Vogue tema. 
 
Det blev en kul och intressant kväll. Efter eventet åt vi kall äcklig skabb kebab på medborgarplatsen -tur jag hade våtservetter med mig. Åkte hem runt tolv tiden med pendeln. 
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, man blir så trött på människor. Det är synd att jag aldrig kan njuta av att bara dansa när jag är på sånna här grejer utan måste störa mig och bry mig om folk som beter sig allmänt illa.
 
Jag älskar verkligen att lära ut zumba och dansa det själv men allt runt omkring börjar gå mig på nerverna.
Antar att det var en bra kväll överlag men gick ändå och la mig smått irriterad.
 
En lite läskig bild på mig och Monkii på scenen igår. Snor kanske fler bilder sen när de kommer upp..

..


Redan Torsdag

Tiden går fort när man får vara ledig. Super skönt! Tar det lugnt idag med, försöker få fason på förskylningen.
Har precis myst med en god somrig frukost och funderar skarpt på att gå ut och lägga mig i solen en stund. Kanske kan få lite sol på nosen.
 
I kväll blir det nog att mysa med Lunne när han slutat jobbet. Kanske äta lite av min rabarberpaj jag bakade igår utifrån ett recept jag gjorde själv när jag var 7.
Det var lite otydligt skrivet och saknade viss info som ttex hur varm ugnen skulle vara, hur länge pajen skulle vara inne, när mjölet och vaniljsockret skulle i men jag provade mig fram och det blev super yummi!
Älskar rabarber!
 
Frukost: Kvarg med yoghurt, varma hallon, passionsfrukt, linfrön, pumpakärnor och torkade tranbär. Kokt ägg och te med smak av lust och färgring
 
 
 
 

Its you..

..and the mess you left behind




Idag tar jag det lugnt

Förutom cykelturen till affären i morse som btw inte var jätteskönt för mina stackars sittben (rumpa) efter den 27 kilometer långa cykelturen i förrgår så har jag haft en superlugn och skön dag. Handlade hem lite gottis, lagade en mumsig lunch och hängt i soffan med tv-serier.
 
Precis vad jag behövde, har inte riktigt hunnit bara landa hemma och ta det lugnt efter Polen fast jag är så snuvig och skulle bara behöva vila. Blir nog ett bad och en bra film i kväll. Funderar skarpt på X-men first class. 
 
Lunch:
Svart quinoasallad med stekta chorizomynt, kokt sparris med citron smör och röra med rökt lax och vitlöks creame cheese, peppar och citron. + Stort glas uppiggande Polskt smultronte med hint av vanilj.
Mums!

Polski Pictures


Friday frukost på stökigt skrivbord

Äggröra med tomat, skinka, paprika, hot pepper, naturell yoghurt med varma hallon, vindruvor och pumpafrön. Stort glas vitt te med granatäpple. Mums!
Hihih och min fina pyjamas (:
 

Back to reality

Då var man hemma i Sverige igen. Till Linus, sommartidtabeller och grått väder. Känns bra faktiskt. Behövde verkligen en paus att komma bort ett tag och ha kul men nu är det bara att ta tag i de där viktiga sakerna under min lediga vecka, sen kör jobbet på igen.
 
Har med mig så många roliga upplevelser från Polen i väskan men också en del mindre roliga som vi kommer skratta åt nu i efterhand. 
 
Kommer visa lite bilder och skriva mer när jag har tid men nu ska jag fixa klart mig. Har precis duschat av min det sista av polen, gjort inpackning, fixat brynen, rakat mig, skrubbat och smörjt. Så galet skönt, nu känner jag mig ren igen hihi det behövdes verkligen en grov rengöring.
 
Sen står det räkningar och middag med Lunne och Robban mfl på schemat.
Nytvättad och räknings betalning.
 

kaffe morgon

Har tagit en skön morgon, sovmorgon mysfrukost och kaffe framför facebook. Precis vad vi behövde. 
Idag är det faktiskt lite mulet, trode aldrig jag skulle säga det men det är jätteskönt efter en vecka av galen värme. Kan äntligen andas lite. Det verkar bli att åka till gamla stan i kväll och ta det lite lugnt. Softish
Bild inte tagen nu... bara för lite utfyllnad

Polen update

Sitter i min nya pyjamas med apor på, apor med balettskor. Har fått ta en grymt skön och behövlig dusch. Idag börjar en sliten Amanda sin semester här i Polski. invigde den med ett getingstick som såklart svullna upp som attan så nu e man hög på kalcium och smärtstillande. Skömt åsido.
Jag har haft det super bra hitills, 30 grader varmt på dagarna och oväder på nätterna. 
 
Vi hade avslutning på danslägret idag. Var så stolt över mina elever när de gjorde sin egen koreogrfi. Tror ala har växt massor under den här veckan. 
 
Hoppas ni har det bra hemma.
PEACE
Monika och jag i Poznan i förrgår (:

RSS 2.0