Pluggis

Usch suttit med tenta hela dagen nästan, så sjukt trött. Vet inte hur jag ska hinna med allting. Ska nog kolla på nåt iq befriat program nu, om jag avslutar dagen med att tänka på plugg kommer jag inte kunna sova.
imorn blir det förhoppningsvis ut och fota på kvällen med Linus. och intensiv plugga på dagen. Ska bli så skönt när kursen är slut. Skönt att den inte var så lång, men hade nog hellre haft en längre men minde intensiv kurs.

Vad har hänt med idol?

Jag har faktiskt inte följt idol sen Daniel Lindström vann, men i år har jag faktiskt sett alla avsnitt. Idol 2011 började moget, med bättre artister än någonsin och bättre kamera arbete. Men sen de börjat med fredagsfinalerna så har något hänt.

Först så började artisterna svacka, glömma texter och ja, det kändes inte som de brydde sig eller tog tävlingen på allvar.

Jag gillade juryn, bra kombination av personligheter och åsikter, men vad har hänt nu? Juryn beter sig otroligt barnsligt och de känns som de lägger ner mer eftertanke och tid på att kommentera varandra än artisterna. Jag blir väldigt besviken faktiskt på Anders Bagge som jag alltid gillat så mycket och varit den där nallebjörnen man bara vill krama.

Sluta kalla varandra omogna saker och lägg ner mer tid på idolerna. Har idol 2011 blivit sandlådan? Jo de känns lite så. Nu hoppas jag att de tar sig i kragen och koncentrerar sig på den riktiga tävlingen och inte vem som kan roasta den andra mest.

Den ända mogna i Idol 2011 är Pelle Lidell.


taggad

idag åkte jag ovh Linus och hämtade datorn jag ska få långa av Monika, å har spenderat kvällen med att fixa program osv. Tack Lunne för all hjälp. Sitter nu och spånar lite på en av filmerna, känns så bra att kunna redigera lite igen, insåg att jag verkligen saknat det.
Borde nog sova nu, imorn ska det städas och pluggas och duschas och kanske kvällsfotografera i stan :D
Godnatt bebisar!
Det är nog ändå med redigering jag känner mig tryggast :)

ajaj

Har så galet ont i benhinnorna idag, både jag och Monika undrade hur vi skulle klara av att visa alla hoppövningar. Monika e så rolig hon tycker jag dansar bättre när jag har ont någonstans, som tex förr vintern är jag skadade ryggen och fick gå me nackskydd och ho tyckte min balett blev bättre då man koncentrerar sig på annat än man brukar.

Spännande.

Själv känner jag mig mest klumpig. Men ska inte klaga.

Nej ska lägga mig och vila en stund, sen lunch och träffa Lunn när han e klar ^^
Idag ska bli en lugn lördag. Med förhoppningsvis god mat och mys.

Godnatt

Upp halv 8 imorn, åka till kallhäll, köra 4 pass, dö lite och träffa Linus.
Jag måste sova. Har haft en urkul och stressig dag.
Godnatt

FREDAG!

Den här veckan har faktiskt känts väldigt lång. Är grymt trött men idag kommer nog bli en grym dag. Börjar på telefonplan med två barngrupper, sen ska jag och Minika fixa oss i lugn och ro, åka och käka och sen dra till Göta källare för zumbaevent md Steve Boedt. Dock kommer vi inte vara med på fterfesten. Har ju 4 pass imorn bitti i kallhäll. Sen är jag ldig resten av helgen och ska mysa med Lunne ^^
Dagens zumba outfit då? Rosa och lila ^^

Trötter

Är riktigt trött idag asså, sov ganska länge ändå. När jag kom hem igår hade min söta mamma och syster gjort en pannkakstårta till mig med mitt namn på eftersom de va min namnsdag haha vi firar aldrig namnsdagar men de visste att jag varit sugen på pannkakor länge. Så söta :) 

Vad händer idag då?

Själv ska jag plugga och halv 6 möta Monika i älvsjö för 2 pass i kungenskurva och ett pass på telefonplan. Kör verkligen all in den här veckan. Imorn är det zumbaevent på göta källare, ska bli jättekul. kommer vara ordentligt mör i kroppen på lördag morgon när vi ska till kallhäll och ha 3 barngrupper och ett zumba pass.

Man lever bara en gång, sova får man göra i graven ^^



Norrköping

Igår åkte jag först till Lunne för att äta lunch och hämta hans kamera, sen blev det att möta Monika vid spottkoppen på centralen och åka med försenat dubbltåg till Norrköping. Massa mys, så lungt att åka mitt på dagen en onsdag. När vi kom dit fick vi springa till spårvagnen och så åkte vi och åt polsk mat hos hennes mormor.

Sen blev det promenix till Malwa-lokalen. Jag spelade in alla tjejer när de läste sina texter och regisserade dem framför en brun dörr haha för att få en ganska "neutral" bakgrund.

Sen fick vi se alla deras danser, Monika fick skälla på de som int var bra, jag fick gosa med mysig katt och sen tog vi x2000 hem som lyckas bli 40 min sent. De prickade in alla kriteriar.

-åkte i snigelfart från Norrköping och stanna efter ett tag pga elfel.
-åkte vidare ett tag men fick stå stilla en lång stund igen pga löv på spåren (klassiker)
-åkte visare, med ännu mera snigelfart. Stog stilla en riktigt lång stund pga godståg framför.

Sen åkte tåget extremt långsamt hela vägen till södertälje innan de fick fart mot stockholm central.
De va helt kolmörkt ute och vi hade ingen aning om var vi va haha men vi hade mys, åt macka och drack cola och tittade på zumbakläder ^^

En lyckad och mysig onsdag :)

Lägger upp n bild på några malwatjejer, snodd från deras facebook

Till Norrköping

Då drar jag och Monika till Norrköping över dagen då, kommer hem sent ikväll. Ska repa med dansgruppen Malwa och göra lite filmarbete, ska bli skoj men är vansinnigt trött idag efter dålig sömn inatt :/
Vi hörs kanske ikväll då ha en mysig onsdag
PEACE
gammal bild på mig (till höger) och gulliga Sandra (till vänster)

sötsugen

Kom hem för ett tag sen efter dagens pass. Va riktigt skönt faktiskt men nu har jag ont i tårna och hälsenorna, hoppas de lägger sig till imorn då de blir 3 pass i hässelby. Åt en tallrik med pasta och het tonfisksås men får inte sötsuget att lägga sig. Men jag är envis idag ska det inte bli nåt sött ^^ Imorn dock kanske hihi (:
Imorn på dagen ska jag verkligen rå plugga! Ska ta me boken att läsa på tunnelbanan också.
Godnatt, sov gott!
Lite kvällsläsning först bara :$

Full dag...igen

Sitter och pluggar och finslipar min uppsatts. Läser just nu om dokumentär film och kategorisk form, lite små intressant sådär. Vid halv 5 ska jag möta Monika vid Stockholm södra för ett pass på ett företag där, sen blir det dansplatsen för zumba och sen zumba toning. Ska bli kul, känner mig rätt taggad på att röra på mig idag ^^
Väskan är packad med mandariner och ombyten. 

cravings

Jag vet att det är sent, mn blev precis så galet sugen på pannkakor. Något vi nästan aldrig äter hemma för ingen tycker de e direkt "mat" utan mer efterätt. Men de ska nog bli mni lunch imon. Mums!
GODNATT <3

Fina piercings

Haha sånna skulle man ha ^^

Jag tar det lugnt

Igår blev det mys me Linus, spela Gears of Wars till 2 på natten haha. Tog en promenad till Mormor och Morfar ikväll och åt 2 mumsiga fiskrätter med räkor och allt, räkor som va så längesen ^^ ...eller fisk över huvudtaget. Älskar fisk och skaldjur! Mysigt att umgås me mormor och morfar också, vi ses för sällan nu.

Kom nyss hem och kollade lite på TV me mamma, har verkligen svårt för Carola, gillar inte när folk tycker dom e så himla bra.

Nu blir det te och Pan Am, imorn är en full dag.


Godmorgon

Även fast jag är ledig idag så vakna jag rut halv 10 och kunde inte somna om, känner mig så förskyld på morgonen. Så nu sitter jag här och kollar gårdagens Idol och äter frukost. Idag ska jag ta de lugnt, umgås me Linus och mysa i höstvädret. Nästa vecka kommer bli tuff så får passa på att ta de lugnt nu.

Måndag: Plugg och zumba vid södra station + zumba och zumbatoning på telefonplan.
Tisdag: Plugg, uppsatts inlämning + Barndans, zumbatomic och zumba i hässelby gård
Onsdag: Norrköping
Torsdag: Ledig?
Fredag: Barndans, dansmix och zumba på telefonplan. + Zumbaevent med Monika på Göta Källare :)
Lördag: Barndans, dansmix, showdans och zumba i Kallhäll
Söndag: Förbereda mig för tenta!
De kommer bli en galet rolig men intensiv vecka ^^ så min helg, den ska bli lugn! MÅSTE få bort min lilla förskylning nu!
Älskar mysiga helgfrukostar :)

Hahaha

Börjar känna mig gammal som vill gå och sova innan tolv på en fredag, höll iaf ut en kvar extra, godnatt folx. Hoppas ni haft en mysfredag, själv spenderade jag kvällen med fina vänner hos Nalle. Dricker en kopp te nu för att försöka få bort min hesa röst. Sover så galet mkt bättre med te i magen ^^

Vad lyssnar Amanda på idag?

Påväg till dangens danspass, taggar till med den här låten haha den gör mig fett glad ^^

Egen experimenterad frisyr

Blev lite trött på den vanliga knuten och hästsvansen så tänkte göra en lekfull fredagsdansfrisyr...
Hahah jag har igen aning om vad jag gjort men såhär blev det ^^
Min zumbatröja är egentligen en t-shirt för män, men jag klippte sönder den i uringningen och vände på den så trycket är på magen ^^ Fick en i vit med lila och blå av Monika också, Lov it!

Ps I love you

Efter några hårsa zumbapass, där jag fick kramp i fötterna tillslut av de hala golvet (eller hala skorna) ska jag nu mysa ner mig med mat och tilla på den här underba filmen och tänka på hur mkt jag tycker om Linus, min bästa vän ^^

Första gången jag kom i kontakt med den här filmen var när den gick på TV1000 en sen tisdagskväll(?) Ville se den när den gick på bio men i risk att börja gråta inför hela salongen lät jag bli.

Filmen är så otroligt fin, älskar den verkligen. Enkel, fina miljöer, bra skådisar och underbar filmmusik. De enda som kan vara att klaga på är när tjejerna är ut med båtern och drar upp varandras flytvästar, onödig "lustig" scen för att lätta upp den sorgliga stämningen.

Men filmen är egentligen inte sorglig. Den är mest vacker.

Skulle verkligen vilja åka till Irland, verkar vara så vackert där.
Nej vill du se en vacker snyft film som får dig att uppskatta alla omkring dig lite mer, se den här filmen!


Synd tralern definitivt inte visar filmen från sin rätta sida..

Morgon av viktigheter

Hahah har en sån där dag att fixa sånt jag inte hunnit, känner mig piggare nu :) De va säkert kladdkakan och Lunnes sällskap igår som gjorde det ^^

 Nemen nu är det uppsats skriving och läsning som gäller, usch så jobbigt att ha text som man verklign undrar om de är engelska och så mycket franska termer. Jag hoppas verkligen jag kommer komma ihåg mycket efter kursen, för den har varit väldigt intressant men oj så intensiv.

Märks att man inte går på gymnasiet längre..

Iaf så blir det dusch med hårinpackning och fix av naglarna idag och träffa Linus ^^ Brukar alltid ha målade naglar, både på tårna och fingrarna men på vintern brukar ju inte kännas tånaglarna så viktiga, men nu på barndanspassen dansar vi barfota så då käns det bra med fixade fötter.

Haha jag vet, det är bara jag som tänker på det :P
Nej nu ska jag lyssna på relaxing high music och fortsätta plugga ^^

Pan Am Första avsnittet

Tog mig en titt på de första avsnittet idag och jag måste säga att det ser lovande ut. Serien utspelar sig på 60-talet då kvinnorna var välklädda, fintsminkade och härligt Barbie aktiga. Den kretsar kring flygvärdinnorna och piloterna på de berömde flygbolaget Pan Am.

Första avsnittet var iaf i min smak, stilrent, snyggt filmat, bra dialog och fick mig att känna att Pan Am nästan var något heligt. Haha nemen jag hoppas verkligen att de kommer fortsätta i den här stilen. För då vet jag vad jag kommer göra framöver.

Jag gillar den stilfulla smaken på det hela, väldigt fint.

Har alltid haft lite svårt för Christina Ricci, men efter sin medverkan i Black Snake Moan som jag råkar gilla väldigt mycket totalt vände det.
Hitills har de fångat mig iaf, jag är ombord!

Tar en lugn kväll

Monika ringde mig 5 min innan jag skulle till bussen och berätta att de inte blir någon dans idag. Blev ganska lättad faktiskt då jag inte känner mig helt frisk och det totalt spöregnar ute och blåser som attan.

Så sitter på rummet med tända kaffeljus och pluggar lite och fixar lite musik till ipoden, har typ två sidor fullklottrade med låtar jag gillar eller inspireras av eller på något sett velat komma ihåg för dans osv. Så några av dem har iaf hamnat i ipoden nu :) Känns bra.

Ikväll blir det plugg och mys med mig själv och min gosefilt ^^ Ska nog se en bra film sen och jag tror jag vet vilken jag vill se (:

Imorn är jag ledig efter ha fixat resterna av uppsattsen så hoppas på att träffa Lunne, åå min bästis! Älskar att bara sitta och snacka skit och laga mat till rockmusik och spåra med dig <3

BTW gud vad jag älskar mina långa benvärmare jag köpte förra hösten, välanvända och så varma! Går över knäna och höll mig varma hela vintern förra året. Toppen på danspassen också för att inte få ont i benhinnorna.


Mm te och ljus, funderar på att baka en kaka ikväll om vi har ingredienser, ikväll är det höstmys som gäller!


Segt

Sitter och läser igenom massa skolsaker, blir inte riktigt klok på det. Känner mig lite piggare idag men är fortfarande snuvug. Men ska åka till Hässelby iaf men ta det väldigt lugnt, vill ju inte bli sjukare.

Tänkte börja jobba med min uppsatts som ska vara klar till imorn kväll, usch har inte hunnit ta mig igenom alla kapitel, får sitta och läsa på vägen till hässelbygård.

Känns dock inte jättelockande att gå ut i regnet, kan vi inte ha en sån där fil höst i år? När allt bara är så färglatt och mysigt, inte regn :/


Hatar regn...de gör en så seg

Snövit och de 7 dvärgarna

Såg den här filmen för skolan igen. Har ju sett den så många gånger men nu var det riktigt längesen. Hade glömt bort många scener faktiskt, som tex i början hur hon springer i skogen och är rädd, vilken sjuk scen btw :S

Iaf så jag har ju alltid älskat Disney filmer men Snövit har aldrig varit favoriten, den var lite för läskig när man var liten, inte så konstigt då den faktiskt gjordes 1937 som den första animerade långfilmen och tanken var verkligen inte att det skulle bli en barnfilm.

Jag är faktiskt riktigt imponerad av att den är så gammal och verkligen la grunden för hur Disneyfilmerna jag älskat skulle bli.

Dock så stör jag mig faktiskt på Snövits beteende, jag menar vem går in i en främlings hus och börjar städa för det är stökigt? Bestämmer sig för att bo där, tar över 7 mäns sängar som btw är mer än dubbelt så gammla som henne? Sen börjar hon köra med dem som om de var barn, sätter upp regler får de att tvätta sig...ja vem gör så egentligen? Hur skulle det se ut om någon på riktigt idag rymmde hemifrån och bodde med 7 äldre män?

Det skulle bli ett omvänt playboymansion..

Här är den läskiga scenen i början som jag faktiskt förträngt, hur man nu kan göra det?



TV Serier

Eftersom jag mest legat i sängen hela dagen och känns mig hängig passade jag på att se remaken på den klassiska serien Charlies Angels. Blev inte jätteimponerad av den nya serien... dåligt skådepeleri och ganska lamt manus men ändå helt okey tidsfördriv. Tror inte serien kommer hålla mer än 1-2 sesonger. Någon som tyckte något annat om den? Ska iaf se avsnitt 2 imorn, vem vet de kanske blir bättre?

Är lite svag för tv-serier har följt de mesta..OC, Greys, DH, Vänner, Gilmore girls ja you name it...
Ska kolla in Pan Am någon dag hade jag tänkt också :$ Saknar serier då de va bra. Typ OC innan tredje sesongen, Greys innan de döda mina favorit karaktärer och DH innan de spolade fram tiden flera år...

Hahah ja vi vet ju att de kommer spåra efter ett tag men aa saknar att följa ett program..kollar ju aldrig på TV längre, och om det är något jag missat som jag ville se finns ju play kanalerna.

Den enda jag inte tål är egentligen Kanal5 play, sämst kvalite, mest reklam och massa lagg... nej sånt gillar vi inte, bara för vi ska köpa premium, löjligt! Uppmuntrar ju folk att ladda ner..


Haha kommer ihåg hur jag och Nea skyndade oss hem från dansen/karaten på onsdagarna för att hinna se veckans avsnitt av OC, goodtimes xD

Ett försök till plugg

Sitter framför datorn och läser den långa listan på vad jag ska gå igenom till onsdag...
-Dokumentärfilm
-Kategorisk form
-Retorisk form
-Experimentell film
-Abstrakt form
-Associativ form
-Animerad film
-Genre

De sparade verkligen inte på områden den här veckan..usch har massa annat jag vill göra också, framförallt bli frisk. Orkar inte gå runt och vara småförskyld hla tiden -.-

Aja lika bra att börja med plugget och lyssna på lite bollywood musik ^^


Skön helg

Har haft en jättemysig helg med Lunne, kollat film ätit tacos och bara chillat. Inte ens öppnat mina skolböcker. Känns bra, behövde pausa lite, kommer bli en hård vecka och känner att jag är påväg att bli förskyld igen -.-

Iaf lägger upp ett klipp från zumban i fredags (jag är den smått klumpiga tjejen i rosa till höger, med utsläppt hår) gillar verkligen den här koreografin, den är kul. Gillar att köra lite mer dansant zumba och inte nåt arobics liknande.

Är föresten registrerad till Utbildningen i december nu. Ska bli skitkul verkligen :D Så snart blir man zumbainstruktör oxå ^^


Lugn lördag

Efter morgonens danspass ska det bli en ganska lugn lördag idag, ska hem till Linus, kolla film äta middag och bara mysa. Ska bli skönt, snart är ju helgen över ign och e ny vecka börjar med allt vad de innebär.

Sitter just nu och kollar på musikvideon till Madonnas vouge för att få lite inspiration till koreografin vi kör med dansmix gruppen på fredagar. Känns bra.


Du och jag finis <3


En lång kort dag

Hade 2 barndansgrupper och ett zumbapass idag, med discoljus och filmning ^^ Va ganska kul faktiskt, kunde dock inte njuta helt då jag var så stessad att hinna till Robban, då vi skulle gratta han och Kjäll som fyllt år.

Tessan va gullig och körde mig till årstaberg. Tog tåget till sollentuna, bussen åkte ifrån mig så fick stressat gå hem i kylan. Mamma ringde och skällde på dem igen att tidtabellen är så dum för 528.

Hur ska man hinna med en buss som går 35 när tåget kommer i 35? Känns ju lite dumt... Finns ju faktiskt en anledning varför 528 kallas för nykteristen, den är ju aldrig full...kan ju bero på att den åker ifrån sina passagerare hela tiden.

Iaf fixade mig väldigt snabbt så kom marre och hämta mig och åkte till Robban. Hann va där i en halvtimme innan de skulle dra ut. Så nu sitter jag här finsminkad i pyjamas och dricker te och faktiskt pluggar lite...på en fredagskväll. Patetiskt :P Men ska ju upp tidigt imorn och ha 4 pass i kallhäll så ...

Aja hoppas ni har en bra fredagkväll..
Peace


Cam bild, just nu me min mysfilt

Mys torsdag

Imorse åkte jag till Chris en stund, vi skulle kollat på Snövit som jag måste se för skolan men hitta inte den så vi såg skönheten och odjuret och lagade pannkakor till lunch :)

MYS

Måste säga att skönheten och odjuret faktiskt hade sina scener då man börjar frågesätta om filmen verkligen är barnvänlig, man tänker på sånt man inte såg när man var liten.

Men kom hem för en stund sen, ska plugga lite nu tills Linus repat klart med bandet :)


Ocharmig bild på mig och Chrisse på skiva i våras :D

Trix

Har ätit en god frukost bestående av nybakad sesamfralla med skinka och paprika, iste, kokt ägg och en halv honungsmelon. YUM

Sitter och pluggar lite nu, gillar att plugga med ett tänt ljus och en kopp grönt te till mysmusik, går så mkt bättre då ^^

Snart är det tenta, usch nervöst.

Ska iaf fixa lite mer musik till ipoden idag, gick in i mina gamla spotify listor för att försöka hitta lite härlig dansmusik :D


åå vad jag gillar dig min fina ipodis :D

En heldag

Fick verkligen kämpa mig ur sängen imorse, åkte till stan med Linus och hälsa på hans pappa som jobbar på Nordea vid NK, fick en rundvandring av delar av de otroligt stora byggnaderna, sen åt vi lunch i deras matsal.
Det verkar vara ganska svårt att ta sig in på nordea, överallr var det nycklar och passerkort. Tilloch med sånna spärrar som vid tåget.

Iaf så tog vi se en promenix i stan, kollade på en fotoutställning med väldigt starka bilder av journalister tunt om i världen. Några fotobutiker senare åkte jag och Linus till honom.

Sen blev det att möta upp Monika för en helkväll med zumba, jättekul verkligen. Fick en galet skön t-shirt av henne oxå :D Love it!! Fina Monika du är så snäll mot mig <3

Imorgon blir det massor av plugg, har en uppsatts att skriva och sen på kvällen barndans, zumbatomic och zumba i hässelby, ska inviga mitt fina gula zumba linne :D:D

Blev dålig update idag, men kom nyss hem och duscha.
Sov gott!


Nu ska jag och Buddha sova
(Buddha är min fina gris jag fick av Robban när jag fyllde 19)


Mums middag

Gjorde middag av allt gott jag hittade hemma ^^
-Grillad kycklingfile
-En avokado
-Kidney bönor
-Majs
-En tomat
-Stark salsa
-Vitlök
-Gräddfil
-Smält ost
-Nachochips

Blev en super mumsig nachotallrik med massa sånt jag älskar just nu som bönor och avokado.

Efterätt blir en halv honungmelon och lite cheescake med citron te :$
Var bara tvungen. Imorgon blir det kanske till stan med Linus tidigt och kolla på kameror och sen möta Monika vid södra station för en kväll med 4 zumbapass var av det sista är toning.

Hur ska jag orka? Blir nog en najs vecka.

För er som undrar vad zumba toning är lägger jag upp en ostig film ^^


Så en långsammare zumba med hantlar helt enkelt för att fokusera mer på styrka än kondition :P

Dålig update idag

Har inte suttit vid datan idag utan koncentrerat mig på annat, sovit ut, filmat konsert, myst me linus och kollat Top Gear. Ska sova nu, ska bli grymt skönt, har gått i koma hela dagen och varit så sjukt trött. Tur jag va ledig idag annars hade jag dött...

Lägger upp en gruppbild på några stycken från Zumbapartyt igår :P Jag sitter där med fett ful pose på raden längst fram (3 personen från höger)f i rosa och lila och tittar åt helt fel håll...som alla andra :P


Hade verkligen grymt kul igår, ser fram mot nästa zumbaevent :D:D

Åter zumbafierad

Har ganska så ont i mina små fötter efter två barngrupper och avsluta kvällen med ett sjukt asum zumbaevent.
Jag och Elin hade så galet kul, det blev riktigt lyckat verkligen. Kommer inte kuna röra mig imorgon, då jag ska filma mormors konsert :P

Så värt det!

Har haft en grym fredag men grymma instruktörer, roliga barn, nya zumbakläder och en spännande bussresa.
Kommer nog sova gott inatt hoppas jag.

Sitter och äter lite kvällsmat nu bestående av 5 falukorvs skivor, ett stekt ägg med chilikrydda och en tomat.
Ska strax hoppa in i duschen o sen sova, var bara tvungen att lugna min pratande mage först.


Ser inte så aptitligt ut...

Kan inte sluta frysa

Usch det är så rått ute, åkte hem från Linus för ett tag sen och har fortfarande inte fått upp värmen. Äter ett ägg och dricker mitt magnesium och har skrivit lite inlägg för skolan.

Tror att idag kommer bli en galen dag. Ska börja med att plugga lite mer, sen bär det av mot telefonplan för två barngrupper på dansplatsen. Sen möta upp fina Elin och åka till årsta för 2 års firandet av zumbaeventet. Kommer bli grymt, ska packa min fina dansväska med extrakläder, proteinbars och äpplen.

Idag är en sån dag man verkligen inte får glömma vattenflaskan.

Sitter och letar musik i min ipod, ska köra chaines med barnen för första gången. Lite pirrigt.

Klicka här, för att se vad det är.

Hoppas ni får en bra dag krammii


Gammal bild från repet av bohemian rhapsody

Seg pluggis

Efter att varit på maxi imorse har jag bara pluggat hela dagen, läst och sett Duplicity som jag troligen skriver om någon dag framöver. Nu blir det mer plugg tills jag ska träffa Linus, kanske sova där också. Funderar på om jag ska fixa naglarna först, kanske något med zumba då imorn är det eventet yeey :D

Taggar hihi

Annars sitter jag mest och fryser, det är ju så kallt vid fönstena i mitt rum så har galet mycket kläder och filtar runt mig för att kunna koncentrera mig på plugget och inte att det sipprar in kalluft.


Saknar sommaren :(

The Others

Skulle som sagt se den här filmen för skolan härom dagen, så tvingade Linus se den med mig för jag vågade inte kolla själv hihi. Hade en del mardrömmar efter faktiskt. Filmen i sig är inte läskig utan de va mina tankar om spöken som gav mig mardrömmar och spelade vissa scener på repeat i huvudet.

Iaf så är det faktiskt en bra film, tror dock inte jag kommer se den igen...

Filmen utspelar sig strax efter andra världskriget och handlar om Grace, vars man troligen dog i kriget. Hon kämpar för sina barn som är otroligt ljuskänsliga och kan dö om de utsätts för direkt ljus. När nytt tjänstefolk kommer börjar dottern Anne hävda att det finns fler i huset, att hon sätt andra människor och snart står det klart att de inte är ensama...

Väldigt bra skådespeleri och fint fotografi. En sak jag tänkte på vad ljudet, de berättar väldigt mycket med hjälp av tystnad. Inga flashiga ljudeffekter här inte, utan småljud som knarrande dörrar och fotsteg som bygger upp stämningen.

Linus gillade filmen mer än mig, som tycker allt som har med spöken och gravar att göra är läskigt.

Filmen är faktiskt ganska brilliant, även om jag tyckte att första delen var lite seg, men den är välskriven och varje detalj är viktig för det twistade slutet.




Njuter av min tisdagskväll

Efter trippelpass känns det så skönt att krypa ner i pyjamasen och äta en gudomlig scampi wok, dock så sjukt stark att mina läppar fräts sönder ^^ Hade grymt kul på passen idag, man märker verkligen hur steg och danser börjar lösas för barnen och det är jättekul och se hur de utvecklas.

Jätteskön stämning på zumban idag oxå, hade massa energi efter min vilohelg. Den här helgen är dock redan planerad.

Fredag: 2 barngrupper på Dansplatsen + Zumba marathon yeeey
Lör: Filma mormors körkonsert med Linus :)

Jag föresten märkt hur mycket min RLS gått ner sen jag började med magnesium och tränar så mycket :)
Väldigt skönt att få sova mer nu :D

Nej nu ska jag kolla lite Zumbavideos innan det är dax att krypa ner i sängen. Imorn blir det massa plugg, och kanske träffa Lunne om han vill :$



En sån där seg dag

Tog ign lite förlorad sömn inatt skönt! Sitter och pluggar lite nu innan jag ska åka till hässelby för barndans, zumbatomic och zumba med monika :) Ser fram mot att röra på mig efter en helgs ledigt :)

Ser verkligen fram mot fredag med zumbafesten i årsta :) Jag ska gå me Elin från gamla dansgruppen :)

Nej dax att ta tag i kapitlet om kontinutetsklippning och hälften av inramning jag inte orkade igår.
Det är faktiskt ganksa skönt att jag har så långt till dansgrupperna för då kan jag passa på att läsa i boken.


Flätor idag för att hålla håret borta :D Måste ju vara bra förebild för eleverna, jag kan ju inte gå med utsläppt hår när de måsta ha uppsatt ^^

Improvisationsmiddag

Det ser ut som tacos men nej. Det blev en mustig och stark texasgryta (med gulash kött) och ris som jag blandade med sallad,tomat,ost,avokado och gräddfil och åt med nachochips. Riktigt gott faktiskt. Blev väldigt mycket matigare med ris i. Och betydligt roligare än köttgryta med ris :P

MUMS!

Har verkligen en crush på avokado, galet yummi!


Konstig dag...

Gick upp tidigt imorse, eller ja hade knappt sovit. Blev kasnke bara två timmars sömn inatt, hemskt att vara vaken och höra att Uffe kommer hem från jobbet på morgonen. Iaf så åkte jag till tandläkaren (den vanliga) för årlig kontroll, ska tillbaka dit för att mina tänder ska slipas ner och bli jämnare och mindre mumin-landskap.

Iaf kom hem och la mig och sov 2 timmar direkt, jätteskönt verkligen. Sitter och pluggar nu, har betat av 2 kapitel e på mitt tredje och börjar bli rätt trött nu av att bara sitta framför datorn ^^

Insåg förövrigt att en av de dåliga sakerna med att plugga på distans är att man inte kan diskutera och säga åt läraren när man vet att de kan fel fakta haha...

Blir nog en tidig kväll idag, förhoppningsvis. Känner mig trött och frusen.
Kan inte fatta att klockan snart är 4 så lite tid det lev när man sover på dagen




Vad jag sitter med mig just nu...

kvällsmys

Sitter och kollar på sex and the city med en pannkaksrulle och te :) Linus och jag kolla på film, skriver om den imorn. Kommer säkert drömma mardrömmar om spöken inatt...

Imorn blir det upp tidigt och åka till tandläkaren, igen -.- Hoppas verkligen de inte hittar massa fel nu.

Måste bara säga att det faktiskt är gott med pannkaka som kvällsmat. Tycker egentligen pannkaka är mer efterätt eller lätt lunch än middag och det äts inte så ofta hos mig men det var lit gott, smakar barndomsminnen, tog ett glas mjölk för att verkligen fixa den känslan

Ja imorn blir dett måndag igen, tillbaka till plugg, längtar dock till på tisdag och träna igen har lite abstinens faktiskt att röra på mig fast det bara gått 2 dagar...


hihih elefantkoppen :)

Lunne på ingång

Yey Lunne kommer hit och äter middag med mig, hemgjord wok med kyckling och scampi yumyum :) Stark och bra ^^ sen cheescake till efterätt kanske :$

yeeeeeahh toppen söndag :)


haha charmigaste <3

Film Pluggis

Har städat och damsugigt och sorterat massa papper och satte mig och plugga några kapitel, lika bra så man har lite mindre att göra i veckan ^^ Har två filmer den här veckan, var av den ena är The Others som jag ska tvinga Linus se med mig för vågar inte se den själv :$

Det är ju lite kul hur man kan älska film så otroligt mycket men ändå skrämmer det mig så galet. Kanske just därför jag gillar det, för att det verkligen kan lämna en känsla och påverka en mer än vad andra medier som text kan göra.


Saknar Rudbecksfilmningar
-Bilden är från ett tal med Fredrik Reinfeldt när vi gick i tvåan-

WILD THING




Citizen Kane (1941)

Häromdagen såg jag den här filmen, klassiker! Hade endast sett början när jag gick i gymnasiet och jag hade faktiskt en helt skev bild av filmen. Trodde den skulle vara betydligt obehagligare än den var så har verkligen dragigt mig för att sätta mig ner och kolla igenom den. Det man sett av små klipp och bilder så ser den ju ganska grym ut. Men jag gillade den faktiskt.

Filmen handlar om Charles Foster Kane, tidninigsmogulen. Storyn är inspirerad av William Randolph Hearst och regissören Orson Welles egna liv och handlar om Charles liv från liten fattig pojke till rikaste mannen som har allt.

Filmen bygger i stort sätt på flashbacks då Charles dör i den första scenen,det sista han säger innan han dör är ordet Rosebud (som ni som spelat sims mycket känner väl igen) många funderar på vad ordet betyder och det är det filmen byggs kring. Vem var Rosebud?

Jag tänker inte avslöja det.

Iaf filmen om mannen som hade allt men ingenting. Se den. Den är inte speciellt lång, helt okey histora och ett grymt filmspråk. En klassiker som faktiskt än idag är rankad som en av världens bästa filmer.


Citizen Kane: How can i use special effects to show the audience a story?
Avatar: How can i use a story to show the audience special effects?
Transformers: How can i use money to make money?


Amanda Fondell

Kanske största råtalangen i årets idol, älskar hennes hesa röst som ger än rysningar. Gillar verkligen att hon gör vaje låt till sin egen istället för att försöka imitera orginalet. Det är artisteri! Jag menar vem av de andra idolerna i år har den talangen och skulle kunna göra en outkast låt såhär bra?


Hon är ju otroligt söt också :)

Lördagmorgon

Skönt faktiskt att vara ledig idag och sova ut, va så grymt trött (: Sk börja min dag nu med frukost bestående av naturellyoghurt med musli, kokt ägg och svartvinbärs te mums!

Idag ska jag bara ta det lugnt, umgås med Linus och njuta av min lördag. Kan föresten tillägga att jag gillar verkligen fredags dansgrupperna, så gulliga elever och alla kämpar så hårt. Riktigt kul att se.

Nu blir det frukost framför gårdagens idol, jag vet hur det slutar men skitsamma ^^


RSS 2.0