Åh älskade lediga dag

Var så sjukt frusen i morse, så skönt att inte behöva stressa upp utan kunde ligga kvar i sängen och mysa. Träning med Lunne och lunchdate med syster står på schemat idag. Skönt! Vädret är helt underbart även om det är ruskigt kallt! 
 
Sitter och lyssnar igenom gamla spellistor med musik jag inte hört på evigheter. Skönt att göra ibland och återupptäcka gamla låtar man lyssnat sönder när man var yngre :)
 
Dagens frukost: Pomelo te och varma hallon med kvarg, apelsin och björnbär :) mumsish

Regnig Regnig Tisdag

Gud hela dagen har varit som en grå, regning koma. Vart tog de härliga höstvädret vägen? Med sol och lagom kyla och färgglada löv..miss it men bara att vänja sig nu snart ere vinter.
 
Gick upp tidigt i morse, Linus kom och hämta mig så åkte vi till stan, åt lunch med hans pappa på Fridays YUM! Gick runt lite i stan, titta på foton, gick runt på Mood och myste lite i regnet. Sen blev det en lite tupplur och mat innan jag ska iväg och ha Zumba på Gumses :) 
 
Hoppas på lite bättre väder imorgon, är verkligen en väder-tjej. När vädret e kasst är jag kass och trött. 
 
Middag: Pepprig lax med citrussallad, fetaost och ägghack. Sen lite gamla söder te med smak av äpple och passionsfrukt. YUM!
 
Ägghack: hacka ett hårdkokt ägg, blanda med cream cheese (vitlök tog jag) och kvarg. Smaksätt med vitlökspeppar, citron och salt. 

Lördag!

Sitter med lite smultron te, ska snart åka till morbror och hälsa på hans nya katt och fika :) Hihih blir nog mysigt!
Sen ikväll blir det att fira Robban, har ju som sagt inte varit ute sen min egen födelsedag som idag är exakt ett halvår sen.. Så ikväll blir det glitter och får väll visa upp min nya look, som jag inte är helt säker på vad jag tycker om..
 
Åt en lång frukost idag mums! 2 ägg, te och så gjorde jag lite "sorbet" med protein, hallon och banan YUM!
 

Mot Zumba 1

Ska strax gå ut till bussen för att köra ett Zumba pass i stan och vicka för Monika, sen hem och äta och fixa lite så blir det extra långt zumbapass på Dansplatsen med Vladimir. Kom över och dansa och stöd Rosabandet!
 
Vädret är super! Blir glad i hela kroppen när jag tittar ut och ser solen och alla färgglada löv! Dock är det galet kallt, så på med vinterjacka och halsduk. Älskar min chockrosa halsduk, så himla skön och passar till alla min jackor, brun, svart, blå ja.. love it!
 
Blir nog en bra dag!
Bild tagen för ett år sen, usch var inte alls lika kallt då haha hade den där jackan hela vintern nästan..

Brownie

Yes babes, fick för mig att färga håret så jag är fin innan vi ska fira Robban på lördag. Har inte varit ute sen min egen födelsedag som är exakt ett halvår sen... skämmes på mig. 
 
Iaf när jag och Lunne stod där och titta på hårfärger föreslog han att jag skulle prova nåt annat. Tog en färg som kallades "mellanblond" skulle kanske mer säga brun haha men ska bli lite slinger och klippning bokad på fredag så det duger så länge. Inte haft mörkt hår sen ettan av gymnasiet haha. Vet inte riktigt var jag tycker, men förändring är något jag verkligen strävar efter just nu.
 
Vart tog Barbie vägen? haha aja snart blire ljusare och klippt. Kändes ändå som många problem och känslor försvann med hårfärgen. Skönt! 
 
Det är inte alls lika mörkt som på bilden men hade brist på ljus... det är därför jag håller i en lampa haha derp.

ITS YOU...

..AND THE MESS YOU LEFT BEHIND
 

Oj och aj

Har haft en toppen dag. Hela morgonen och förmiddagen spenderades med mat och koreografering inför kvällens pass. Började med dansmix, 2 street grupper och avslutade med ett extra långt zumbapass med min fina Monki!
 
Vi har rosabandet vecka på Dansplatsen nu så passa på att dansa för en god sak. Klä er i rosa och stöd bröstcancerfonden! 
 
Blev iaf en toppen start (förutom vissa incidenter jag försöker att inte tänka på ) på en härlig vecka full av dans och spännande saker. I morgon blir det styrka med Lunne och Zumba på Gumses på kvällen wihu! Nu är kroppen trött och mätt efter en lång dag. Dax att krypa ner i sängen och läsa lite innan jag somnar.
 
Hoppas ni haft en bra start på veckan!
Pöss
 
I keep dancing on my own..
 
 

Aktiva Söndagar

Jag gillar söndagar. När man gick i skolan och framförallt gymnasiet var söndagar bara en tråkig dag. Man sov bort hela dagen och låg i sängen och såg på serier och åt upp lördagsgodiset som var kvar tills det var dax att sova igen. Allt kändes tråkigt, som att man inte kunde göra nåt annat för det var skola på måndag.
Dont get me wrong jag ääälskar de dagar man inte behöver göra något. 
Men nu är mina söndagar väldigt aktiva.
 
Gick upp och åt frukost sen drog jag till Gumses och träna lite rygg med Lunne och hade en zumbaklass. Kom hem för en stund sen och laddar upp med lite mat och celsius inför att åka till sumpan och ha en till zumba klass.
 
Såhär ser nästan varje söndag ut för mig, när jag kommer hem på kvällen är jag alltid döhungrig så då blir det ett stort lass mat innan en lång dusch med inpackning och bottagning av nagellack. haha så töntigt men gör det varje söndag. Min mini ritual typ.. Sen får man krypa ner i sängen och se serier och dricka te. Då uppskattas det mycket mer och man känner att man gjort nåt vettigt av dagen. Love it!
 
Saknar inte utgångar, drama och sega helger ett dugg längre. Trivs mycket bättre såhär.
 
Hur ser era söndagar ut?
 
 
 

Dont you just love Fridays

Skön fredag, städat, tvättning av lakan och ordentlig rensning av datorn. Inga speciella planer för den här kvällen eller helgen. Vila upp mig tror jag. Har Pocahontas på i bakgrunden medan jag rensar datorn. Var egentligen suger på att se Hercules men den ville inte fungera :( Men älskar Pocahontas så de e ju inte så tokigt. 
 
Nej dax att fixa till Sminket och planera mat. Usch vill inte att nästa vecka ska börja, vill bara sitta kvar här. 
Hoppas ni får en skön helg!
Peace
 

Trött Trött Trött Torsdag

Jobbade kväll/natt igår och inventerade på gamla jobbet som behövde hjälp kom i säng vid 3? och upp igen vid 8 :/ Kunde inte sova. Men har varit en riktig zombie resten av dagen. Gymmade med Linus sen blev jag så trött och mådde illa så la mig och vila och kolla Glee.
 
Ska snart hoppa ner i ett varmt bubbelbad med lite musik och inpackning. Hittar inte min favorit i någon affär så fick bli en annan :/ Får se vad jag tycker om den. Tog samma serie som jag har schampo just nu.
 
Aja imorgon blir det nya äventyr wihu!
 
Lägger upp en smått ocharmig bild Lunne tog på mig idag haha 
haha charmig...not

Tisdags Mys

Haft en skön morgon med en lång frukost och sovmorgon. Nu väntar jag på Lunne så ska vi dra till Gumses och träna. I kväll blir det zumba där med (: Skönt. Nu jäklar ska jag bli snygg!
 
Hade en bra gårdag, hade 4 dansklasser på kvällen på Dansplatsen, fick en teckning av mina söta elever :) Sånt gör en riktigt varm inombords och påminner en om varför man älskar att göra det här. Var sjukt trött på vägen hem, höll på att somna på tåget hem haha.
 
Nej dax att ladda träningsväskan med mandariner och protein. Pöss!
 
Dagens frukost: 2 kokta ägg med salt, Smoothie med banan, jordgubbar, protein och naturell yoghurt toppad med pumpafrön och tranbär. En mandarin och en stor kopp Vanilj te :)

Förberedelser

Min fina Monki ringde i morse och berätta och var sjuk stackare :( Krya på dig finis! Ska iaf ta hennes del på eventet i kväll när vi firar Martina (zumba stockholm)s 3 års jubileum som instruktör. Lite pirrig i magen men det blir nog bra. Ska ut först på scen och värma upp alla (: Kör några gamla klassiker, brukar funka bra att börja med låtar alla känner igen så dem blir lite taggade, förhoppningsvis. Har stora skor att fylla. 
 
Tror det kommer bli en riktigt kul kväll, så nu laddar jag ipoden och tränar på att göra allt åt motsatt håll.. får se hur det går haha men det kan ju inte bli mer än fel och de vet ju inte hur det ska va ;)
 
Monki och jag på event för typ ett år sen. Mycket har ändrats sen dess :)

Bankomaten

Kollar lite OC och taggar till för en onsdagsmiddag på Bankomaten. Tar med Morfar ut och firar hans födelsedag. Som var igår men då hade jag klasser på kvällen. Tror på en mysig kväll. Skönt att få ta på sig nåt annat än danskläder och träningsskor. I kväll blir det klackar för min del :) Saknat dem haha.
 
Hur sjukt är det inte att sakna att tränga in fötterna i skor som plågar än men ger en längre ben? Jaja skön omväxling från dansskorna.
 
Hoppas på en mysig kväll. Lite onsdags lyx med de bästa. 
 
Rockar mina röda glasögon till röd skjorta i kväll

Nagellack

Jag älskar nagellack! Har typ alla färger och nyanser, med glitter, med skimmer, matta, blanka skiftande ja det mesta haha. Köpte ett på Gina för någon vecka sen och prova det idag, blev sjukt imponerad! Trodde det bara skulle vara skit som när man köpt de på HM som skavs bort efter en timme och så tunna att man måste måla 5 lager för att få färg. Usch.
 
Men allvarligt de här var riktigt bra! Kommer definitivt köpa fler om de håller samma standard. Väldigt pigmenterad, behövde bara ett lager. Vi får väll se hur länge det håller men jag blev riktigt förvånad. Priset 39kr är ju toppen också. Kan nästan mäta sig med mina favorit lack från maybellines colorama serie :)
 
Helt klart värt!
 
Ginatricot petrol och Depend silver 223, gillar att ha en nagel i en annan färg, piffar upp lite :) Vad tycker ni? Fult/fint?

Trött Tisdag

Gårdagen var inte alls en bra dag. Kan inte lite bra saker hända? Har varit för mycket tråkiga nyheter nu ett tag. 
Lyckades iaf sova ett tag i natt. Dansklasserna gick bra dock så kändes skönt, trots min ömma kropp :)
 
Sitter med lite torkad frukt och te och ska strax dra till centrum. Vinterjackorna börjar redan komma, jag brukar alltid handla dem på våren när det är rea men i år har jag bestämt att jag ska hitta en jacka nu medan de finns. Lite sugen på en blå eller grön eller kanske grå. Har ju haft röd nu ganska många år.
 
I kväll blir det zumba på Gumses. Trist att vädret är som de är. Hade varit skönt med lite sol på näsan hihih. Hoppas iaf ni får en skön tisdag!
 

Godmorgon

Då var det söndag igen :O hud tiden går för fort, veckorna bara flyger förbi det känns som vi precis firade nyår och nu är vi snart där igen. Sitter och dricker te och ska strax ta cykeln till Gumses för zumba, sen blir det hem och äta och dra vidare till nästa pass i sumpan. Har planer på att avsluta dagen med ett skönt bad, kan mina stackars muskler och rygg behöva :)
 
Gammal bild på te mandi, tror jag klipper tillbaka luggen snart :D Får se om jag orkar boka nån tid hos frissan eller om jag ruttnar och gör det själv..

Höstlöv

Hade lite tråkigt för några dagar sen och klippte ihop en film när jag sminkar mig i höstens färger haha. 
Enyoj (:
 

Idag är en stressfri dag

Idag ska jag inte stressa till något, har sovit ut (vakna dock med ont i ryggen) druckit morgon te, startat en tvättmaskin, och suttit framför datorn och druckit bubbelvatten och ätit lunch. Mer har jag inte åstadkommit. 
Tänkte ta mig en sväng förbi kista eller centrum sen, har en del rabatt kuponger som går ut i morgon som jag gärna vill spendera. 
 
Det blir nog en vanlig myskväll i kväll. Inga stora planer mer än läsa lite i min bok och kanske se någon bra film i sängen (: 
 
Ha en skön Lördag bebisar!
 
 
Min mumsiga lunch: Aborre i saffran och tomat sås med lite peppar, citron och cayenne + sallad, avokado och ägg. Super gott! Är annars lite skeptisk till saffran men här passa det super, vill man lyxa till det passar såsen jättebra med räkor eller pasta, eller varför inte lite varma körsbärstomater :) mums!

Onsdags Frukost

Tog en skön sovmorgon idag till 10 hihi låg och lästa lite i Bingo boken innan jag gick upp och gjorde frukost. Har hunnit städa lite, fixat mig, vädrat, druckigt 3 megakoppar med te och bara haft en skön start på dagen med bra musik och mig själv haha.
 
Nu blir det att ta cykeln till centrum. Älskar att cykla på hösten bara man klär på sig, allt är så fint med gula och röda löv och sval luft. Love it, de är de dagarna som får en att känna sig levande. Sen tänkte jag laga chicken tikka masala till lunchis :) YUm, blev så sugen på det hihi.
 
Gillar mina lediga onsdagar, hinner alltid göra så mycket och så är det inte långt till helg hihi.
puss
 
Frukost: Kvarg + yoghurt med granatäpple och pumpafrön, hårdkokt ägg, stor kopp Rooibos te och ett glas tropisk juice. Gud fick sjuka cravings på juice haha nåt man typ aldrig har hemma och jag aldrig dricker annars, kanske har c-vitamin brist..
 
Dagens låt: 

Allt som glittrar

Har haft en superskön helg. Mysfredag med Lunne i framför tv:n, i lördags blev det sovmorgon och date med köxitjejerna på Fridays. Höll på att dö så mätt jag var när vi gick där ifrån, var hemma skön tid typ runt 12 låg och läste en stund och drack te innan jag somnade. Igår var det jobb, zumba hos Gumses och zumba i sumpan. 
 
Sitter och fixar lite inför kvällens pass och ska strax röra mig mot Dansplatsen. Blir dansmix, 2 street grupper och sen zumba. Hoppas på en bra kväll, känner mig seg i kroppen och huvudvärken smyger sig ständigt på. Är säkert vädret som göre..
 
Blev bara en enda bild från helgen från Fridays så ni får nöja er med den, kärlek till allt som glittrar (:
 

RSS 2.0