Sängdax

Date med min kudde och iq-befriad bok en stund är så sjukt trött så ska bli så skönt att bädda ner sig, saknar dock mitt sovsällskap men jag har ju Budda.
Natti babes sov sött :)
Hihih lilla budda som redan intagit position i sängen (:

Trött Tjej Tar Helgis

Nej nu är det äntligen ledigt! Hade ett grymt pass på Wallenius sen åkte jag och handlade med Mormor för vår tacokväll imorgon :) Kommer nog bli mys. Fick med mig den nya chokladen hem också. Som både choklad och saltlakrits fantast måste man ju bara testa. Den var...god..odefinerbar.. mumsi...speciell..
Kunde dock varit lite saltare lakrits kanske men den var krispig och god faktiskt, tycker att lakritschoklad ofta smakar lite...tvål? Men den här träffa faktiskt mitt i prick. Synd att den inte fanns i mindre förpackning dock haha men den kommer nog räcka en stund.
Så nu blir det lite choklad och te framför Project Runaway :)
Ledigheten är behövd!
Förstår dock inte riktigt vad den där djävulsgubben gör där...
(d)jävlunskt god?

Onsday

Har haft en mysig morgon efter en natt fylld med mardrömmar. Blev en super mumsi frukost framför tv:n med tända ljus :) Love it! Annars har det varit lite fix, ska strax äta lunch och dra mot Söder för zumba. Sen får vi se vad som händer ikväll. Hade eventuellt åkt till Värmland 2 dagar men de blir för stessigt så får vänta till påsk, saknar alla där uppe men tiden och pengarna räcker inte just nu.
Morgonens mysfrukost bestående av kokt ägg, riskaka med stark ost och paprika, havregrynsgröt med morfars goda äppelmos, linfrön, gojibär och mjölk sen en kopp citron te till det. MUMSI!!

Somebody That I Used To Know

Knarkar den här låten och texten, vi har den som uppvärmning på måndagar och får inte nog av den <3
Blev nästan ännu bättre när jag såg videon också haha (:

"You can get addicted to a certain kind of sadness
Like resignation to the end, always the end

So when we found that we could not make sense
Well you said that we would still be friends
But I'll admit that I was glad it was over"

En bra Tisdag

Sitter i soffan och varvar ner med en kopp te med smak av rabarber kalas hihi för mina tankar till min favorit sommar dessert :D varm rabarber smulpaj med vaniljglass :) Dock va teet lite sötare, gillar min paj sådär härligt sur/syrlig. Har haft en toppen dag verkligen men nu är jag verkligen slut, kommer somna bums ikväll hihi men innan de tänkte jag kolla på senaste top model sverige haha lite små skönt sådär.
Imorgon ska jag vikariera för Monika, skönt att jag slutar lite tidigare än vanligt :)

chill

Sov hos Lunne igår efter ett skönt zumbapass, vi satt uppe ganska sent, åt nudlar och snacka. Sen idag blev det att först hämta morfar sen lite fix och lunch. Kom hem för en stund sen och laddar upp inför kvällens zumba med alla gulliga bodybuilders på Gumse :) Kommer nog bli kul men jag känner att skulle behöva lite lov snart. Jag älskar mitt jobb otroligt mycket men även om det inte är så många timmar om dagen så blir man tröttis. Är nog förhoppningsvis ledig torsdag-fredag :D De blir som det blir. Skulle vara skönt att ta de lugnt ett tag men men den tiden kommer :)

Skön Måndag

Tog en ordentlig sovmorgon imorse sen blev det att äta lunch med Lunne innan han skulle tillbaka till jobbet, efter det tog jag, mormor och Molly en tur till Arninge besökte oxå zumbashopen där och kom hem med ett par sjukt sköna byxor och en topp, jättenöjd! Sitter och äter middag just nu, lagade pasta med sesam och chili kyckling, mums! Snart är det dax att åka till Dansplatsen och ha zumba. Titta gärna förbi om ni har lust att skaka rumpa och förbränna lite ;)
Förra veckan var helt galen ju med zumba varje dag, nu blir det zumba varje dag sön-ons sen kanske ledig på torsdag :) Kommer behövas! Efter zumban ikväll blir det iaf att åka till Lunne :) Mys
Såå snyggt, är verkligen grymt nöjd. Ganska olikt resten av mina zumbakläder men påminner mer om danskläder för jazz så jag känner mig hemma i det :)
Bilder lånade från zumbashopen

Mot Löthallen

LEEEEEEETS ZUUUUMBAA

All I Could Do Was Cry


Söndags häng med mig själv

Har haft en superhelg, en av de bästa på länge. I fredags slutade Lunne tidigt på jobbet så fick en hel dag med honom :) Supermysigt för de va längesen vi umgicks sen blev det akutvick i simhallen, körde zumba med ett mysigt gäng sen tillbaka till Linus för middag och mys :) Bästaste!
Igår blev det att fira finaste Ellibell som fyllde 20, haha vi börjar bli gamla nu :O Hade en bra kväll med god mat och mysiga människor. Sen kom mina fina Lunne och hämtade mig - du är bäst du min bästa vän! :*
Idag är det soffmys som gäller, super fint väder ute men jag ska bara ta det lugnt och försöka vara ledig en stund, blev ju zumba varje dag i en vecka :O Ikväll blir det Zumba i Löthallen kommer nog bli kul.
<3 dig Lunne, min bästa vän!!

Vad äter en Amanda?

Som de flesta av er vet så äääälskar jag mat! Allt som har med mat att göra... förutom att diska. Älskar att laga mat, se matprogram, läsa om mat och framförallt äta mat :)

Tänkte därför göra ett inlägg med några favoriträtter från förra veckan haha inte så många men ja..
Jag hade alltid svårt för frukost när jag gick i skolan, ända sen jag gick i lågstadiet kunde jag inte få i mig något på morgonen men nu när jag jobbar och kan äta lite senare så älskar jag att ta en mysig och lång frukost.

Jag hatar att stressa, kan inte äta under press jag behöver tid haha :)
Tyvärr gör sig inte mina måltider så bra på bild men jag lovar att det var mumsi!

Frukost: Halvhårdkokt ägg, vanilj te och havregrynsgröt med äpplen, kanel, mjölk och kokosflingor.

Lunch: Stekt falukorv med kokta morötter och vitkål + stark grovkornig senap och stort glas saft.

Middag: 1,5 kyckligfile med sesamfrön, sallad, paprika, gurka, gräddfil och het salsa

Frukost: 1 halvt hårdkokt ägg, lust och fägring te, sportknäcke med stark ost, skinka och paprika + Smoothie bestående av frusna blåbär, jordgubbar, proteinpulver, vaniljyoghurt och linfrön

Lunch: Potatissallad, gurka, paprika, avokado, sallad, tomat, röktlax med chili och timjan, rostbiff och ett hårdkokt ägg.

Middag: Potatis och purjolöks soppa med stark stekt korv och stort glas hemgjord saft

Frukost: Ett kokt ägg, sörgårds te, fiberknäcke med skagenost och havregrynsgröt med hemgjord svartvinbärssylt, mjölk och kokosflingor

Lunch: Wraps med ris, köttfärs, bönor, majs, avokado, tomat och keso
(mörk bild pga att den är tagen med mobilen)

Middag: Spagetti med het tonfisksås! Mumsi!!!
Frukost: Citron te, 2st fiberknäcke med stark ost och paprika, ett hårdkokt ägg och en smoothie bestående av banan, kokos, naturell yoghurt, proteinpulver och apelsinjuice.

Att äta är viktigt, speciellt att äta de som får en att må bra. Låt maten ta tid, vi lever i ett stressigt samhälle men vi får inte glömma att ge våra kroppar bränsle. Efter min sjukhus vistelse i somras har jag lärt mig att ta hand om min kropp, jag vill ju att den ska hålla länge :)
Så slarva inte med maten utan ge din kropp de den förtjänar!

Hard work work

Strax åka till Stockholm Södra för att vicka för Monika, sen direkt efter blir det bråttom att ta dig till stadion för skola till halv nio. Kommer bli stressigt men sen har jag sov morgon imorn så det ska bli skönt!
Ska bara förbereda mellan mål och sen am I off to work.
Ha det så kul i London finaste Monika, ska försöka ta hand om dina elever och kunder så bra jag kan :)

Jag är glad

Hahah hade nyss ett grymt roligt pass med muskelbergen på Gumse, har skrattat, svettats och skakat rumpa. Nu är jag tröttis, har ätit en wrap, duschat och bytt om till pyjamas nu blir det te framför Glee innan jag ska sussa.
Imorgon blir det spännande, ska köra mitt första pass utan speglar haha vilket betyder att jag måste göra allt åt vänster och tvärt om.. så förvirrande. Men det blir nog bra, alla utmaningar gör mig bättre :)
Annars idag blev det lunch date i kista me lunne och fia innan jag låste mig själv ute.
Fanny: förlåt för min facebook status :$ du vet att jag inte brukar skriva sånna haha ^^
Hoppas ni haft en bra tisdag, imorgon blir en tuff dag.
PEACE
I love my work!

månday

Ikväll blire 3 pass på Dansplatsen, kom gärna förbi :) Har suttit hela förmiddagen och haft Glee maraton med mig själv haha :P Veckan är full smackad redan
Måndag: planering och koreografering, Barndans, zumba, modern jazz
Tisdag: Zumba på Gumse, planering möta Lunne och Fia
Onsdag: Vikariera för Monika med zUmba + GIH Dans 2,5h
Torsdag: Vikariera för Monika, koreografering
Fredag: Ledig
Lördag: Fira Ellibelle
Söndag: Zumba i Löthallen ingen småbarnsgympa :d
Kommer nog bli en bra men kämpig vecka sen är det loooov :) Eller jag kommer fortfarande ha en del kurser men de mesta har uppehåll :)
Gammal bild på mig haha

AAaah Crazy Söndag

Kom nyss hem efter 3 pass med barnen, var ganska få där verkar som många är sjuka eller bortresta, sa bli skönt med sportlov :) iaf några kurser har lov, då ska jag mysa och njuta :)
Ska äta lunch nu och sen är det dax att åka till Sundbyberg för först övning av ledardansen och sen zUmba. Känner mig lite stel och frusen idag men de kommer nog bli skönt så fort vi kommer igång :D
AAh crazy söndag med 5 pass haha bara att ladda med mkt mat så blir de najs :)

Älskade fredag :D

Åååh har haft en lugn och skön förmiddag, ska strax åka till telefonplan för jobb sen ikväll blir det att åka till Robban :) Tror de kan bli en bra fredag! Ser fram mot att vara ledig imorgon även om jag har en hel del hemma jobb att göra. Blev en kost snabb update ha en mysig helgis!
PEACE

Torsday

Har precis ätit en mumsig frukost framför Top Model med filtar och ljus. Ikväll blir det köksmöte hos Emelie massa mys! Men nu ska jag byta om, åka till Simhallen och gymma och bada bubbel och basta :) Så skönt!
Ännu en vecka har bara svingat förbi snart är det helg igen, jisses hinner ju inte med!

Trött chej

AAaaah så skönt att vara hemma igen, va i skolan tidigare. 2,5 timme vals stod på schemat idag haha har skrattat och svettats en massa. Har myst med god middag och nu blir det att krypa ner och dricka te, äta gelehjärtan och kolla på masterchef. LOVE IT! imorgon ska jag sova ut vila och fixa. Kanske blir en sväng förbi simhallen oxå.
Gud vad jag älskar att träna och röra på mig, blir så stel och deppig om man bara sitter inne.
Älskar känslan efter att ha plågats på ett svettigt pass tills musklerna skakar :)
LÄngtar till sommaren och bli lite brun, jag är ju alltid väldigt väldigt VÄLDIGT blek av mig, har den där tunna skandinaviska huden som lixom bara vill vara vit eller efter lite ansträngning i solen får en konstig gul nyans. Typ som när man ätit för många morötter..
Där här sommaren ska bli min sommar!
Nilla och jag i somras :)

Bra helgis

Har inte uppdaterat bloggen under helgen, har passat på att försöka sluta vara snuvig och hängt me Lunne så mycket som möjligt :) I fredags var bi hos mig, lagade hemgjord pizza med extra allt framför the voice MUMSI!
Blev skönt soffhäng och dokumentär tittande med popcorn och läsk toppen fredag!
Igår låg jag i sängen typ hela dagen, kände mig lite hängig och Linus pluggade, sen på kvällen tog vi på oss snygga kläder och drog till stan och unnade oss att äta ute :) Supermysigt, var jätte längesen!
Var så skönt också att ta på sig något annat än träningskläder och pyjamas :)
haha åå har alltid så kul med dig Lunne, min bästa vän <3
Strax innan 12 slaget på nyår :)

I Love My Tea

Det har varit en tuff söndag med upp och ned gångar.. Började jobba halv nio imorse och efter 3 uttröttande pass gick jag hem och sov en stund och åt lunch tills det blev zumba i Löthallen på kvällen.
Är riktigt trött idag, känner mig fortfarande lite snuvig och seg. Men jag kämpar på. Imorgon blir det 3 pass på dansplatsen, börjar med dansmix sen har jag zumba och avslutar med modern jazz :) Kommer nog bli bra hoppas jag känner mig piggare imorgon.
Mitt te är min dags räddning! Jag älskar te, dricker det gärna flera gånger om dagen blir iaf minst 2 (frukost och kvällsfika) Att börja dagen utan te är svårt! Citron te har alltid varit min standard till frukost men har börjat vara lite "vågad" och variera mig.
Älskar grönt te! Många tycker det är beskt och jo de är det men jag gillar beska saker, vill dock alltid ha grönt te med citron... Annars smakar det knäckebröd. Inte för att det är något fel med det :P
Imorgon innan jobbet tänkte jag ta en tur till centrum och köpa lite nytt te, det börjar ta slut i burkarna hemma.
En favorit som jag köpte och tog med till tyskland vad lust och färgring familjen Jablonka älskade det, så blir nog en sån påse som får slinka med hem imorn.
Tips till sötsugna:
Ta en kopp vaniljte så lugnar det garanterat suget :) And its yummi :D

Trötter

Skönt att de inte blev nåt jobb idag, känner mig lite krasslig som jag har damm i lungorna och tungt och andas, skitjobbigt -.- Är också sådär frusen och får inte upp nån riktig värme.
har varit en lugn och skön dag. Behövdes verkligen, imorgon blir nog samma sak. Vill vara frisk i helgen och måste vara det till Söndag för sen blir det fullproppat med jobb igen.
Usch hatar att vara sjuk det får inte bli värre för jag har inte tid med sånt trams...
Jag älskar verkligen vatten, dricker massa vatten varje dag och tycker det är så sjukt gott! När jag tycker vatten börjar smaka dåligt och har svårt att få  mig det då vet jag att en förskylning är påväg :/
Ska ta en kopp te och mysa ner mig framför ett avsnitt Glee sen blir det date med kudden. Ska verkligen sova ut imorgon!
Kramii
Saft är det som fungerar när vatten inte smakar bra :/

Leave Bella Alone..

Hahahhah, just nu råder det verkligen hysteri med kostråd, mattips, träningsbloggar. Vart man än går är det reklamer för viktminskningsprodukter oh träningskläder.
Satt igår och småkollade på Blondinbellas blogg, hittade jättevackra bilder på henne när hon står i bikini men med för många negativa kommentarer om hennes kropp.
Hon är en jättevacker tjej och jag tycker de är tufft att hon vågar stå för sina kurvor! Hon visar ju bara upp en tjejkropp, så som tjejkroppar faktiskt ser ut.
Jag tycker det är vackert med kurvor och kvinnliga former och hellre lite mull än bara ben :)
Synd att folk ska kalla henne tjock osv när hon faktiskt bara har en helt vanlig kropp som de flesta andra tjejer.
Hur ska man egentligen se ut? Det var inte längesen tidningarna gjorde stora rubriker om att hon var för smal, nu pratas det hett om hennes nya kropp...
Go blondinbella, äntligen en bloggare som inte är skinn och ben!
Ja jag äter gärna mina chips om jag vill ha det! För att hitta blondinbellas inlägg klicka här..
Nej sund är det nya smala! Att se frisk, tränad och sund ut är den kroppen jag vill ha,
byt ut ben mot muskler och behåll era kurvor!

Tisday

Har haft en bra förmiddag, åt en stor och mysig frukost imorse framför Top Model haha love it! Sen lagade jag en super middag så allt är klart till ikväll :) Älskar att laga och äta god mat!
Annars har jag bråkat med tele 2 då jag inte får det att fungera med att skicka sms fattar inte alls vad som är fel -.- har försökt få tag i dem men de går inte och försökt f dem att skicka inställningar med de gick inte att installera :S
ååååå sånt här ska bara fungera, ville ju fota och skicka till Lunne så han skulle bli lockad att äta middag med mig innan jag ska jobba haha
Hahah lite lagon ful bild på mig, Dogge och adam under hamburger- kaoset i somras xD
Älskar att laga mat, det är så mysigt :)

Valnötsträd

Av någon anledning fick jag för mig att kolla upp vilket keltiskt horoskop jag är... ironiskt är jag ett valnötsträd
(är allergisk mot valnötter) haha såhär står det iaf om valnötsträdsmänniskor...
Valnötsträdpersoner är själsnaturer och de leds oftast av känslor. För att de ska bli stabila som vuxna måste de uppfostras i tydlighet och talas till i klarspråk. Varje lögn, liten som stor, är ohälsosam för dem i ung ålder. Valnötsträdpersoner söker ofta stöd i mindre grupper. 

Valnötsträdpersoners behov av trygghet gör dem till mycket duktiga byggare och heminredare. De bestämmer sig alltid för kvalité med varaktiga egenskaper. De älskar allt materialistiskt och de har en stark känsla för skönhet, harmoni, konst och kultur. 

Deras åsidosättande av säkerhet och förkärlek till rutiner medför att de ofta ses som oflexibla och envisa. Trots deras behov av harmoni kan de bli aggressiva då de bedöms för hårt och då deras trygghet äventyras. Nya ideér och saker som ej har beprövats ses som ett hot. 

Valnötsträdpersoner beskrivs bäst som trofasta. De är mycket emotionella, passionerade och förstående. De ställer alltid upp för familjen och de närmaste. Då behovet av trygghet är uppfyllt kommer de kunna att öppna sig mentalt och helt nya dimensioner av livet kommer att upptäckas.

Titta vilket keltiskt horoskop du är här



Teenage Rampage



Bild på mig som Lunne tog i snökaoset för nån vecka sen :P

Huvudvärk, te och sol

Sov väldigt gott i natt, frös faktiskt inte ens så jag kunde sova utan tjocktröja :) Har en jobbig huvudvärk, klart man är glad att det är sol ute men det otroligt ljusa när solen speglar sig i snön ger mig huvudvärk :/
Sitter och fixar lite ny musik till ipoden :) ikväll blir det barndans, zumba och modern jazz. Ska bli skönt :) Bara jag slutar ha ont i huvudet. Har städat och plockat lite här hemma, vikt tvätt. Känns bra.
Ska dammsuga så fort mamma vaknar.
Blir nog att läsa en stund och ta det lugnt tills dess.

The Dukes of Hazzard

Roade mig i Lördags med den här filmen, haha hade velat se den länge och ja jag blev inte besviken, den va allt e jag trodde den skulle vara. Love it! Kommer definitivt se den här filmen många gånger när jag är på dåligt humör.
Trailern va bland de sämsta jag sett haah men har du inte heller kollat in den här filmen dooo iit! Super feelgood film! Kan inte fatta att jag väntat så länge med att se den, sen är ju Jessica Simpson galet snygg i den också :)
Glömde nämna att soundtracket är grymt!

Mys

Sitter med den vanliga rutinen, mys framför matprogram haha ÄÄÄLSKAAR verkligen matprogram :$ yes im a nerd..
Imorgon blir det en dag full av jobb, känns både bra och jobbigt, hoppas verkligen tåg trafiken är bättre imorn så man inte fastnar någonstans igen, ska bli kul att träffa Monika så konstigt de känns när vi inte ser varandra varje dag längre :P Men imorgon får vi dela gossip som hänt i dansvärlden de senaste veckorna :P
Hoppas ryggen blir bättre snart Monkii!
Har inget med saken att göra men måste köpa några nya navelpiercingar snart då jag tappade en kula för flera månader sen haha tappar jag en till nu är det kört :O
Jag gillar måndagar så ska nog snart hoppa ner i sängen så jag kan vakna till en ny mysig dag!
haha lite små-muppig bild på mig och Monika som Linus tog på masterclass med Sezi för några helger sen :)

...vad hände?

Efter att ha blivit mätt somnade jag i sängen innan jag hann se hinderbanan i gladiatorerna. Var suuuperskönt! behövde vila lite men trodde inte jag skulle sova såhär länge! Men men om jag känner mig själv rätt kommer jag nog somna utan problem i natt iaf :P
Dax att packa väskan och åka till Sumpan snart då med Mormor, känner mig lite mosig men de ska väll lägga sig :P
Dagens outfit då :P Kör på lila, it makes me happyface

Knasig

Har varit lite dålig update under helgen :P I fredags åkte jag och Fanny för fika och mys i Rudbeck haha passade på att lämna tillbaka mina böcker (bättre sent än aldrig) Sen på kvällen fick jag åka och akutvicka för Monika på Dansplatsen, blev två pass och sen åkte jag hem till Robban på kvällen vi käka massa godis och hade Pippi Långstrump maraton, massa mys! Sen sov jag hos Lunne på kvällen. Igår blev en lugn dag, sov ut sen åkte vi till stan för att fota lite men va inte där så länge. Spenderade kvällen med film och popcorn och bara tog det lugnt.
Idag är det crazy Söndag.
Började halv nio imorse och kom nyss hem, har kört 3 pass med barnen. Är så galet trött nu så äter lunch framför Gladiatorerna och sen ska jag sova en stund.
Ikväll blir det Zumba i Sundbyberg.
Random bild på mig, Sofie och Evelina under Zumbautbildningen

Ny dag

ÅÅÅååååh, gårdagen var kaos men de är glömt nu. Orkar inte skriva om allt som lyckades gå snett haha men sen åkte jag över till Lunne på kvällen som alltid muntrar upp, min bästa vän <3
Har precis ätit frukost och tittat på Top Model Sverige.. ja vad ska man säga det ser iaf mer lovande ut än de andra Svenska säsongerna men ja...
Klockan 13 blir det date med Fia i Stinsen, mys! Annars ska jag ta det lugnt (:
Have a great torsdag!
åå Linus, tack för att du är bäst!

Kakmonster

Är inget stort fan av kakor, bullar och bakelser egentligen. Förutom biskvier mums! Men igår fick jag för mig att köpa kakor att fylla på sockernivån med haha blev ballerina kladdkaka som inte direkt smakar kladdkaka men ändå var mumsi :) Fick lust att baka något typ sockerkaka men idag finns inte tiden. Klev nyss ur duschen, ska strax laga lunch och sen blir det att försöka hitta till skolan.
Hoppas de är lätt att hitta så det inte känns päst att åka varje onsdag.
Har även lite hemmafix att göra idag.
gammal bild från början av hösten, mina armar har verkligen fått bättre form nu :D Har inte tänkt på de så mycket men är man ser bilderna känner man det :)

oh i love it


RSS 2.0