2011 Sammanfattningen

Tänkte göra en utvärdering av vad jag gjort i år, som förra året, den hittar ni här :)

JANUARI:

Invigde det nya året hos Linus med att spela twister, Firade Erik, hängde massor med Robban och lyssnade på ABBA, hade crush på smörgåstårta, slösade pengar, filmade när Asphalt spelade in i studion, grät när Sandra fick fina Lucas, såg Sea Mosters på cosmonova med morfar, gick ut och käka mongolien bbq med brudarna i klassen, höll i guiden av Rudbeck på öppet hus, koreograferade med Sandra, började jobba med vevax, blev trött på vissa människor, dampade på vissa människor, pluggade massa psykologi och gjorde dokumentären This is Asphalt.

FEBRUARI



Åt mys middag med Marre, fixade praktk på internetfilm, glömde tömma mitt skåp, Vi hade vevax, fick priserna årets projektfilm och Dave Smith achievment award, jag blev glad och chockad, jag lärde känna Christian mer, åt mycket kinamat med Linus, Utgåg på nivå, drama, filmade vinjetten hos mig, hade SS möte, hängde mycket med Dogge, var i skolan 8-22 nästan varje dag, var på Asphalts spelning på gula villan, inga bussar gick för vädret var galet och dansade för Lina, Kristina och Monika när de slutade.

MARS



Hade utställing på Edsvik konsthall, åkte till Tyskland och praktiserade på en TV-kanal, åt massa konstig tysk mat i redigerings rummet, hängde med Marta, kunde inte sluta sjunga ring of fire, shoppade, filmade, insåg att open channel och jag hade olika åsikter vad de gällde bildutsnitt, firade Martas 18års dag, vittade ett rån, jag och Julia såg en hund kissa på en främmande tjejs väska, vi hängde i de vackra parkerna och gjorde fula videobrev med rumpor.

APRIL



Fortsatte hänga i Tyskland, var på en hemsk fest med hemsk musik och gratis klubbor, bowlade, såg en riktigt märklig teater haha med typ blod, Kom hem från Tyskland på Linus födelsdag, började praktiken på internetfilm, insåg att Fanny hade praktik nära, spenderade många luncher med gossip och sushi med fanny, stod en hel dag i en frysdisk och filmade för coop, gjorde reportage i pastafabrik och fick massa gratis pasta, Tatuerade mig bakom örat, Robban och jag handlade min studentklänning, åkte till Eskilstuna och gjorde reklamfilmer, jag blev sjuk, fyllde 19 år och hade mösspåtagning i skolan.

MAJ



Störde mig på Petra Mede, åkte bil med Dogge, köpte student present till Fredde, dampade på premier, gjorde reportage på LLB-Mässan, hade brist på inspiration, jobbade för fort, Hade min sista dansuppvisning med tjejerna, firade Linnea, blev igen beroede av sushi, hängde med Chris, slutade dansa, renderade filmer tills jag blev galen, lyssnade galet mycket på Led Zeppelin, Gjorde reklamfilm för happyhomes och hade vår Mediaskiva.

JUNI


Räkade ner dagarna till studenten, slutade praktiken, dekorerade flaket på nationaldagen, var på Freddes student, hade audition på sway, spelade brännboll och hade avslutningsfika med lärarna, åt i matsalen för sista gången, jag sprang ut ur skolan skrikandes med 700 andra studenter, var på en knasig gubbskiva och hade den lyckligaste dagen i mitt liv, hade efterfest i mitt partytält och åt upp all mat osm var kvar, drog till Riga, klippte lugg, firade midsommar med de bästa på Lunnes land, firande Chris och Simme hos simme och åkte till Åmål för att jobba på SS.

JULI



Slutade på Stora strand, åkte in på sjukhus, blev väldigt sjuk, Lunne tog hand om mig, låg bara hemma och sov eller kollade på tv-serier. Tog en bloggpaus, blev bättre, knarkade dextrosol, åt glass med Linus, drog och hälsade på alla underbara änniskor i ulvstorp, hjälpte Julia att flytta, spelade resan på altanen när allt spårade i Norge, åkte och badade med Lunne på hans land. Beslöt mig för att ändra min kost. Tog det lugnt!

AUGUSTI



Drog till Öland med Lunne och hälsade på Robban, åkte trampbåt, träffade Pernilla och Emelie för kinamat, bytte bloggdesign, hade återträff med ss, började plugga filmvetenskap, sökte jobb på danshuset, tog upp kontakten med Monika och blev hennes dansassistent, började träna minst 10 pass i veckan ed henne, hade mysig grillning hos Chris, spelade kubb, hade ångest för sommaren bara gick utan att jag gjort något för jag var sjuk, såg Up med Lunne, hämtade Robban på centralen, var på 90års kalas, gjorde min andra tatuering, hängde mest med linus och hade hejdå fest för Rasmus som aldrig kom.

SEPTEMBER



Jag pluggade galet mycket filmvetenskap, lärde mig franska termer, var på kick off med dansplatsen, tog promenader med David, firade Fannys 18års dag, beställde zumbakläder, fikade med elli, hängde på Harrys me Lunne, blev skallad av robban, träffade Lina och Sandra igen efter evigheter, försökte se the Ark med chris och oskar med slutade hemma hos mig med pizza, färgade håret lila, hängde hos Pernilla. Hann inte träffa alla jag ville, älskade zumban mer och mer för varje pass.

OKTOBER



Började följa idol, blev rädd för the others, åt mysiga middagar med Lunne, slipade ner tänderna, gick på mitt första zumba marathon med Elin, åt lunch på Nordea med Linus och Per, åkte till Chris och såg disney filmer och åt pannkakor, koreograferade till Vouge, pluggade väldigt mycket, började följa pan am, ville bara äta pannkakor, började jobba i Norrköping med dansgruppen Malwas stora föreställing, var på zumbafest md Monika på Götakällare, fick ont i benhinnorna.

NOVEMBER



Lunne och jag åkte runt och nattfotade, hade möhippa för Monika, blev kär i knut, jobbade mer i Norrköpig, filmade i stan med Linus, jag ägnade mig mycket åt tentaplugg samtidigt som jag försökte göra alla filmer, stressade med att redigera klart alla filmer hela natten innan jag åkte till Norrköpig för den stora showen, hängde med lunne som stöttade när jag fick panik, åt på tacobar med älsklig, letade hemlösa människor, åkte själv ner till Norrköping då några killars öl gick sönder på tåget, skötte föreställningen världen är trött, började koll apå GLEE, var på zumbaevent med 70, 80 tals tema, hade barnklasser tidigt på morgonen, åkte taxi från kallhäll till sigtuna, var på Dianas event, dansade flamenco på scenen, tentade och Opererade mig igen.

DECEMBER



Jobbade på marias avslutning, knarkade masterchef, hade avslutningar med zumba och barngrupperna, var på deep purple med Lunne, städa garderoben, såg idolfinalen, tog bort stygnen, firade linus mamma på vapiano, beställde mer träningskläder, hängde med några tweisar i Rudbeck, utbildade mig till zumbainstruktör, höll mitt första pass, grattade Mormor på lucia, var förbannad på frisören som inte kunde sitt jobb, klippte lugg igen, var på Mollys första dansuppvisning, gick på bio med Monika, firade jul, hade lektioner med Monika, styrketränade för första gången och hände massor med min bästa vän Linus!

Kan inte fatta hur fort de här året har gott, kände att de inte hänt något men är jag gick tillbaka i bloggen och tittade har ju faktiskt massor hänt. Jag har gått från att vara en stressad 18 åring som bara satt i redigeringrummet i skolan till att bara dasledare och zumbainstruktöt med en framtid. Och trots att en del tråkigheter osm sjukhusbesök så är jag ändå glad att de hände för d fick mig att tänka till och förändra mina vanor till de bättre :)

Tack alla ni som gjorde 2011 minnesvärt <3
Imorgon firar jag in 2012 i paljettshorts :D


Working

Håller på att koreografera en Axe till den här härliga låten under. Love it, den kommer nog bli rolig. Snart börjar terminen är så galet taggad haha kommer nog bli skitkul :D:D så imorn är det nyår, shit vad fort de här året har gott, tänkte jag en resume som förra året lite senare :) Kommer nog bli kul hos Robban imorn, ska se idag om jag hittar skor att ha på mig :)
WIIIIEE 2012, de ska bli mitt år ^^





En dag av nödvändigheter

Skull haft dat med Monika idag men vi ändrade oss, får bli när hon kommer från Norrköping istället :P Så jag ägnar dagen till att göra såna där "måsten" Städa, dammsuga, sortera dans musik, planera barnpass, sitta i telefon möte och fixa betalningar.

Ska även koreografera lite idag, måste få det gjort! Inte långt kvar nu. Så typiskt, de ringde från danshuset idag och frågade om jag kunde börja hos dem söndagar och onsdagar- bokade in söndagar med en tjej igårkväll och onsdagar är ända dagn jag kommer vara på GIH så typiskt ville verkligen vara där, de är ju nära och så men ag sa att jag kan vikariera om de behöver.

Fattar inte, för några månader sen ville igen ha mig, så tog jag min zumbalices och de drar i mig, samma dagar :/
Varför vill ingen ha pass typ tisdagar eller torsdagar? :/

Men men, jag tror den här våre kommer bli bra, ser fram mot de :) Kan inte fatta att man kan jobba med ågot man älskar så mycket.


My Little Pony

När jag var liten älskade jag my little pony, inte för att jag slutat med de men jag hade inte kanalerna de sändes på men hade en VHS med de som jag såg om och om igen. Kom och tänka på en av låtarna från den och gick in på youtube för att hitta den, då hitta jag de här haha gud kommer ihåg de så väl.
Vad är det för värld där barnprogrammen uppmanar till ätstörningar?
Tycker ändå de är rätt komiskt haha men de här gick man runt och sjöng när man var liten....illa,
Inte konstigt folk har den synen på mat som de har man lär sig ju redan när man är liten att man ska vara smal..

Onsdag

Oj så motvilligt de var att gå upp idag, känd mig trött och illamående. Har också en galen träningsvärk från igår :) Skönt hihi känns verkligen ordentligt :D

Idag blir det att göra sig ording och dra till fotografiska med linus familj, de blir nog massa mysigt :D En härlig julklapp :) Så just nu sitter jag och försöker kämpa i mig frukost, måste skynda mig nu!

Annars ska vi försöka träna lite idag ^^ Sen måste jag göra min dansläxa ...heh



Sådär skönt trött

Ååå har haft en jättemysig heldag hos Monika, vi började med att äta LCHF lunch och prata om allt gossip som hänt de senaste veckorna :P och kollade massa videos från när hon tävlat i salsa och olika uppträdanden och träningar, skitkul :D

Sen började vi fixa inför terminen. Hon hade teorilektion med mig typ, fick med mig hem en hel kasse med papper, böcker, musik och filmer som en dansledare ska kunna.
Allt från rytmer till anatomi.

Yes dans handlar ju inte bara om att röra på sig, ska läsa lite böcker om danshistoria så jag lär mig mer termer och viktiga människor så jag kan förklara för eleverna varför vi gör som vi gör.
Jag vill bli en sån bra tränare jag bara kan, och då behövs mer kunskap än själv dansen och tekniken.

Ska läsa massa psykologi både grupp psykologi och barn ungdoms psykologi.
Sen ska jag kolla på filmer med alla kända baletter, lyssna på så mycket klassisk musik jag bara kan.
Jag tror det här kan bli riktigt bra, måste bara ta mig tid för det, men får låna alla böcker och sånt över sommaren så efter de ska jag väll ha lite mer kött på benen :)

Jag vet att det låter som mycket men jag vill ju för guds skull inte att mina elever ska få skador :)

Vi avslutade med styrketräning med fria vikter, aldrig gjort de tidigare men det var sjukt jobbigt och galet kul, Miguel lärde mig massor om hur man ska lyfta och puschade mig :)

Just my pretty little ballet shoes... som snart ska åka på igen :PP

Morgon mys i sängen

Ligger i sängen och dricker te och kollar på ZIN filmer. Sitter och funderar på hur jag ska lägga upp passen, inte långt kvar nu och jag måste börja koreografera, har typ 3 av 12 klara. oops.
Funderar på vad jag ska ta för musik, salsa är svårast . De finns så få bra salsa låtar men om någon har ett tips så skriv gärna till mig :)
Ska fixa mig och sen dra till Monika för lite lektion och genomgång av de här och nästa termin.
Blir nog mysigt
Ha en fin tisdag!
Jag och Monika på scenen på ett event i november?

..


Juldagen

åååå hade kunnat lega kvar i sängen i några timmar till och mysa i min nya pyjamas, men det fick bli att dra sig upp. Idag blir det att åka till pappa och ha lite minijul och sen gå runt med honom i stan och mysa.
Blir nog kul, tänkte ta med kameran.
Hade en mysig julafton igår med god mat och avslutade hemma i pyjamas med tv-spel spelande och filmtittande.
Tradition.
Nu blir det att äta skinkmacka innan jag ska till papi. Hoppas ni haft en bra julafton
PEACE
Jag och syster larvar oss

God jul

Hoppas ni får en mysig dag :)

Jul mys

Har inte varit så aktiv på bloggen den här veckan utan har knappt suttit vid datorn utan ägnat mig åt att passa på att mysa och umgås med mina nära medan jag är ledig. Har myst med bästa linus, bakat pepparkakor, bränt pepparkakor, misslyckats med glasyr till pepparkakor, gått runt i stan, gått runt i vackra gamla stan, gjort julgodis med mormor, ätit kinamat med älskling, myst hos Robban och bara gått runt i affärer.

Njuter av ledigheten helt enkelt, samtidigt som jag planerar nästa termin och koreograferar nya grejer så gott de går :) Lånade hem lite filmer och musik av Monika så jag fick lite inspiration^^

Är väldigt frälst på att göra en Axe. love it! Tror de kan bli grymt. Ska sätta tänderna i den imorn innan det blir middag med Uffes föräldrar och julklapps fix med Lunne.

Hoppas ni också har det mysigt.
Har inte haft någon julfeeling alls senaste åren men hoppas på att i år kan bli lite cosy.


Måndags mys

Ska strax åka till kista och handla de få julisar jag ska ge i år ^^ och titta efter paljett shorts är så tänd på de, vill ha till nyår! Tänkte egentligen vara fin i min lilla svarta klänning men hittar jag paljett shorts blir det nog det ^^Älskar glitter :D Kommer ihåg när jag var liten och någon frågade...
Vad är din favorit färg?
Var på jag svarade GLITTER :D:D
-.- Ehmn... ja man är ju som man e...
Bild på mig och Erik förra nyår :D

Söndag

Gårdagen blev mys, började med att åka och titta på Mollys dansuppvisning. Hela 50 nummer! 50!!!!!
Hon var med 1 två minuter i andra akten. Men men fick lite inspiration i alla fall. Sen kom grabbarna hit och vi kollade på tillbaka till framtiden, älskar de filmerna!
Idag blir det iaf lite mys, äta middag med Lunne kanske o ta de lugnt. Brukar älska söndagar men idag känns inte alls bra men men...
Du är i alla fall alltid bra :)

oh hey there

Blev en riktigt mysig fredag :) Åkte till stan och mötte Monika för att se nya twilight filmen, skriver nog ett inlägg om den i morgon. Sen när jag kom hem har jag bara myst i sängen med tända ljus, te och tv-spelande. Men nu ska jag faktiskt lägga mig och sova. Jag är trött :P I alla fall blev det en ganska lyckad fredag. Nu ska jag nog bara göra en kvällsmacka, krypa ner i sängen och läsa ett kapitel i min feelgood bok.

Feelgood dag

Idag ska jag göra sånt som gör mig glad för att väga upp gårdagens ilska över allt som gick fel.
Började dagen med en mysig frukost framför masterchef finalen! Älskar de programmet. Tycker det nog var rätt vinnare också. Åt en ordentlig fruksot bestående av...
1 stekt ägg
En halv blodgrapefrukt
1 Smoothie med banan, mandarin, proteinpulver, vaniljyoggi och citron
2 Finncrisp med skinkost
+ magnesium, omega3 och blandvitaminer.

Ska bara ta det lugnt nu, städa och lyssna på musik som gör mig glad fram tills jag ska träffa Monika och gå på bio.
Kan nog bli än bra dag. Kan ju inte bli värre än gårdagens alla trubbel.

Hoppas ni får en mysig fredag.


About the hair

Är så jävla förbannad. Hade inte tålamod längre så jag och Linus gick igår för att klippa oss. Mitt första misstag igår.
Borde bara legat hemma i sängen hela dagen. För precis allt gick åt helvete. Frisören hade fan igen aning om vad hon gjorde...igen. Ska man aldrig få komma från frissan och vara nöjd och känna sig fin?

Hon sa att 3 fingrar skulle bli bra på längden, eeehm hur långa fingrar hade hon igentligen 1,5 decimeter?
Sen sa jag att jag ville klippa lugg igen vilket hon uppenbarligen inte vet vad det är, har istället några korta hårstrån i pannan på höger sida, typ en halv rak lugg? WTF
Vad tänkte hon?

Blev så jävla arg, kul att vilja klippa sig för att vara fin innan jul och nyår men istället se ut som en 10åring som försökt klippa sig själv. 

Nu är inte jag personen som bryter ihop för håret är för kort eftersom jag vet att det alltid växer ut. Det som gör mig så ledsen och förbannad är att man faktiskt betalar så mycket pengar för att bli fin men istället blir man bara ledsen när man ser sig i spegeln. Känns som pengarna i sjön!

Jag seriöst hatar frisörer, jag förbannar dem. Och så undrar de varför jag klipper mig så sällan.. vad tror dem egentligen? Nej jag älskar att betala dyra pengar för att se ut som skit.

Nästa gång klipper jag mig själv, med vänster hand. Jag lovar att det blir bättre.!

Gammal bild, när jag faktiskt hade e riktig lugg...



Grattis Mormor!

Grattis bästaste mormor på födelsedagen!
<3 dig massor!
Hoppas du får en fin dag :)
Även om vi är för stora nu för att gå luciatåg för dig med kronor som åkte ner och killa än på näsan ^^
Ända bilden jag hade på mormor på den här datan :P Från hennes körjubeleum i höstas.

Nöjd och glad

Har haft så grymt roligt idag med Zumbatomic och sen Zumba, Monika var tvungen att dra så jag fick ta över passet. Va jättenervös men det gick så bra. Allt gick fort kunde inte fatta att 5 låtar bara passerade. När jag tänker på det känns det inte ens som om jag gjord det... märkligt
Hahha allt gick bättre än jag trodde och jag är så glad att alla var så snälla och verkade gilla mina koreografier :D
Imorgon kväll blir det nya tag med zumba + zumba toning ( med hantlar) Hur ska jag orka? Det blir nog kul iaf, skönt att röra på sig igen efter 2 veckors vila efter operationen :D
Random gammal bild som bara gör mig allmänt glad. Varje gång jag ser den känner jag lyckan jag kände då.
Saknar dig Yatzi <3 Så många roliga minnen tillsammans!

Förbereder

Förbereder inför passet, vill verkligen att det ska bli bra så e nervös och försöker sätta ihop den sista cooldown låten. Jag tror att idag kommer bli en bra dag. Jag hoppas verkligen det! Vill inte göra någon besviken :/
Har ramat in mitt intyg nu så de sitter så fint på väggen bredvid svanen affischen och vinnarfotot från vevax ^^
Väggarna fulla med skryt haha :$ inte bra amanda! Men varför ha diplom i lådor när man kan hänga upp dem och titta på när man känner sig lite nere :)
Lite av min ena skytvägg hahahah

Jag står upp än

En gång fick du mitt hjärta 
men det var längesen 
Den kärleken är borta 
men jag står upp än 
Jag står upp än

En del dagar är för mycket
en del dagar är som fem
En dag är allting borta
Men jag står upp än
Jag står upp än

Du pratar bakom ryggen på mig
du som en gång var min vän
Du kan säga vad du vill
men jag står upp än
Jag står upp än




Mys pys

Bestämde mig för att jag behövde koppla av så la mig i badet ett tag med massa oljor, tända ljus och en timmes relaxing music :) Var jätteskönt verkligen, tror inte jag badat på minst ett år! Sen passade jag på att dricka lite te innan maten och sitter nu och myser med polkagrisar medan jag lägger över musiken jag ska köra imorgon. Hoppas de går bra.
Det är ju faktiskt bra att vara lite nervös, bara jag inte förstör för mig själv. Kan inte fatta att jag faktiskt ska stå där och instruera imorn och att jag nu är licenserad. Det kommer nog bli skitkul.
Blir nog en tidig kväll, ikväll med nya lakan och nybadad tjej ^^
Gillar myssöndagar :)

Zumba utb. Dag 2

Det känns så galet bra. Varför ser jag likadan ut på alla bilder? :O

Sönday

Hej alla gullisar, har blivit lite dålig uppdatering de senaste dagarna :$ Men mycket har hänt, jag är numera Zumba instruktör Amanda Nyström :D:D Känns galet bra! Ska köra mitt första pass i morgon med Monika och är skitnervös.
Så idag blir det att bara koreografera och försöka sätta mina egna danser, usch får ångest måste klara det!
Sitte just nu med morgon smoothie och 2 ägg. Idag blir det massa jobb.
PEACE
Btw lägger upp bilderna från utbildningen senare idag :)

Zumba utb. dag 1

Dagen började med att gå upp tidigt och åka till Hötorget för incheckning och sånt. Efter det blev det Masterclass med Steve. Han är så gullig Steve, vilken energi! Helt galet. Va så jäkla trött och kroppen är inte riktigt van med massor av mat än så mådde sådär.

Iaf så fortsatte det sen med genomgång då vi satt mest och lyssnade och antecknade för att sen visa prov på om vi förstått i en uppvärmnings övning man gjorde  en och en.
Kändes lite jobbigt men det gick bra.

Sen åt vi lunch och fortsatte med dagens stilar som var Merengue och Salsa.
Så vi bröt ner dem, dansade i grupper gick noga igenom alla grundsteg osv.
Blev mkt tröttare av det än jag trodde och började tappa koncentrationen.

Men efter en evighet av att tjata ut stegen blev det paus för en proteinbar och mer info om ZIN.
Har haft en rolig men tuff dag. Ska faktiskt gå och sova nu och det ska bli så skönt.
Halva kursen klar, halva kursen kvar. Imorgon blir säkert ännu tuffare.

Önska mig lycka till ^^

Lite instuderingsmaterial jag fick med hem och har ägnat kvällen åt att titta igenom.
(dvs skratta lite i smyg åt vissa av filmerna)

En relativt bra Tisdag

Började med att Möta Fanny på sationen, sen mötte vi Simon och Chris haha. Blev fika på Rudbeck o sen lånade vi kort av receptionen för att överaska Ted. Väl vid Teds kontor sitter 2 bekanta ansikten haha Elli och Fia, verkade som de va många gamla mediafolk som tänkte hälsa på idag, men det var jätteskoj att träffa alla igen :)
Sen skulle jag till Kista och ta bort stygnen så de hängde på sen t vi lunch och jag drog till Hässelby för avslutningen med barnen.
Hela dagen var skitkul verkligen men nu på kvällen är jag så galet nervös inför imorn så jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Håll tummarna för mig
PEACE
Ellis Bild från idag hihi coola vi e ^^

Sova kanske?

Borde nog gå och sova, imorn kommer bli en fullsmockad dag.
Klockan 10 har jag date med Fanny för fika och mys i Rudbeck. Sen blir det att åka och hoppas få ta bort stygnen som jag är så less på nu :P Sen dra till Hässelby och ha avslutning med barnen.
Ska också handla allt jag behöver ha med mig till utbildningsdagarna.
Blir nog en bra dag imorgon, saknat min tjej i gänget längesen vi träffades nu <3
Gammal bild, AMANDIEFANNY!!

zumbakläder

Håller på att kolla in den nya kollektioen, den känns sådär de ända jag känner att jag vill ha är ett par byxor i mina favoritfärger resten som ligger uppe just nu iaf känns inte som jag. Men de byxorna ska jag iaf hålla utkik efter på onsdag. Så fina, och användbara. 

Hahah ja zumbakläder känns ju som ett måste som istuktör, man behöver kanske inte ha hela outfits men det blir roligare när ledaren är färgglad och det står zumba på tröjan tex. Jag tycker de både ser proffsigare och bättre ut.

Här är snyggbyxorna jag ska leta efter.


Bild från zumbashopen

Vad hände igår?

Blev ingen uppdatering igår, haha men va så upptagen. Började med att gå upp runt 7 för att ta en promenad till Töjnaskolan och titta på deras bollek som jag ska leda nästa termin. Såg kul ut. Hade tur de va en jättegullig tjej som höll i den som kände igen mig från zumbaevent och ska också gå utbildningen ons-tors. Känns skönt att veta vem någon där är, och ha nån att äta lunch med ^^

Sen blev det äta Lunch och åka till Linus och fira hans mamma med tårta och sen byta om och dra till stan för att äta på vapiano.
Myskväll!

Idag ska jag dock bara ta det lungt. Dammsuga, kolla på film i sängen, mysa och kanske träffa Lunne.
Hoppas ni hade en mysig Söndag, nu kör vi igång igen, ny vecka nya tag! Själv har jag varje dag inplanerad nästan.

Mån: Städa förbereda utb.
Tis: Ta bort stygnen? :) Avslutning med barnen i Kalllhäll, kommer nog köra lite zumba och se hur de känns efter uppehållet.
Ons: ZUMBA UTBILDNING
Tors: ZUMBA UTBILDNING
Fre: DEEP PURPLE!!!

Kommer nog bli en sjukt bra vecka det här, är galet taggad! Måste bestämma vilka zumbaoutfits jag ska ha på mig hihihi

De känns bra nu :)

Morgon mys

Så skönt att bara ligga och dra sig i sängen och inte gå upp vid 7 och åka till Kallhäll. Sitter och dricker min morgon Smoothie som är rosa idag :) Kollar lite på Idolreprisen, synd att Moa åkte, fattar inte att Robin är i final, han bara skriker. De här är första året jag kollar idol sen första säsongen och de har verkligen förändrats.
Idolerna är så unga nu!
Idag blir det iaf att dammsuga och göra en garderobsstädning.
Ska försöka dra med mig Linus till kista när han vaknat oxå ^^

Skön Fredag!

Sitter och fixar lite skön musik att lyssna på, ska till Telefonplan och ha sista lektionen med barnen där, avslutning nästa vecka :) Har verkligen gillat de grupperna, Haft jättekul varje fredag!
Sen ikväll blir det att möta några tjejer från TWE och mysa lite. Blir nog kul.
Jättelängesen jag träffade dem :)
Saknar mitt kära TWE-08 tycker de e dax att göra något alla tillsammans snart :)
Mina bebisar <3<3

Frukost

Blev en smoothie bestående av...
-En halv banan
-Blåbär
-En skopa proteinpulver
-Kokos
-Citron
-Naturell yoghurt

Mums

Sen blev det 2 omega 3, 1 magnesium och en multivitamin :)
Mysfrukost!


Monika in action

Lite bilder från i tisdags

Myser

Dricker lite ljummen choklad och kollar på masterchef. Var så skönt att komma hem tidigt för en gångs skull. efter att de kollat på stygnen hade jag ondare än innan så trodde in
te jag skulle klara balettavslutningen men det gick. Undersökningen av stygnen gick också bra men plågsam. Var lite tidig dit så passade på att köpa lite nya kosttillskott.
Ååå vad jag längtar tills jag får äta riktig mat igen, men de sa att de kan ta minst 6 veckor innan de blir normalt :(
Orkar inte vänta längre, vill ha tacokväll me Lunne nu!
Bild från ett cafe besök för den underbara varma chokladen i Tyskland.

Torsdag

Förbereder mig för att åka och titta på stygnen och se åka till Dansplatsen för balettgruppernas avslutning. Ska sälja lite fika och sådär. Har knappt sovit något inatt heller, så när jag är klar blir de nog hem och ta en tupplur.
Känner mig seg och frusen. Äter lite wok och ska snart gå till bussen.
Hörs sen
PEACE

RSS 2.0