Packar för Polski

 

Torsdags frukost jao

skönt med sovmorgon till nio då hinner jag äta frukost i lugn och ro och hänga framför datorn innan det är dax att dra på sig shortsen och åka till jobbet. Redan 20 grader skönt, det finns hopp om sommaren :) Linus va såklart superbrun igår efter sina dagar i barca... avis tjej jag vill också bli brun haha. jag vet gå ut i solen istället för att sitta vid datorn.. men jag hinner inte.
Nej nu ska jag äta upp lite snabbt. Jobb till 5 idag.
Pöss
Proteinshake med apelsinsmak, naturell yoghurt med jätteblåbär och pumpafrön, 2 stekta ägg och lite melon.
Mycket godare än var jag orka gestalta på bilden haha

En jobbdag kvar

En dag kvar sen är det midsommar, efter de jobbar jag måndag och sen drar jag till Polski. Känns så bra att komma iväg. imorgon blir det att fixa för midsummer, så blir att trängas med folk i centrum och packa väskan. Förra midsommar blev på ett av Lunnes landställen i år åker vi till ett annat av dem haha de har så mycket hus att välja på xD
Tagga vänner och sill!
Bjuder på lite kort från förra årets midzummer

.

Faller isär,
Jag föll isär idag
hundra ledsna små bitar över golvet,
det var en gång jag



My Helg i bilder

Åh, vilken helg det blev. Har haft fullt upp hela tiden och inte varit hemma för än nu så blir lite sen update haha.
Sen myskväll med Fanny, fira pernillus, träffa gamla vänner och en slö söndag med lite otur.
Orkar inte kommentera bilderna de talar för sig själva. (Några snodda från Elli)
Pöss
jag vet att den sista bilden inte är så fresh men den typ summerar allting..

Nostalgi

"Ever since I was eight or nine 
I've been standing on the shoreline 
for all my life I've been waiting 
for something lasting

you loose your hunger and you loose your way 
you get confused and then you fade away"



Brunch

Precis ätit en god brunch, nu blir det att klä på sig och åka till centrum och handla lite saker. Idag åker min Lunne till Barcelona, saknar dig redan! Men idag kommer bli en bra dag, hålla klass i simhallen och date med finaste Fanny!
Skönt med fredag och att nästan vara ledig, de behövdes! Nej dax att åka
Pussen!
Äggröra på 2 ägg med rökt skinka, mini tomater, basilika och hot peppers, fetaost, davos toppad med blåbär, solrosfrön och pumpafrön och vit te med granatäpple.
Davos:
Blanda havregryn med naturell yoghurt, låt stå under natten så grynen suger upp yoghurten. Blir en god, kall fluffig gröt, toppa med valfritt mums.

Torsday

Skönt att få ta det lite lugnt på morgonen även om det är segt att jobba kvällspasset. Hoppas på att hinna träffa Lunne i kväll också innan han åker till Barcelona i morgon. nej, dax att fixa sig och förbereda sig för work. Hoppas verkligen de här fina vädret håller i sig hela dagen, solen gör mig så glad (: är så trött på det svenska skitvädret i juni :O nu vill jag ha sommaren tillbaka!
pernillus och jag förra sommaren, vill ha sol nu!

Hahah veckans Jenna


jäkla huvudvärk

när jag kom hem från jobbet var jag helt slut. Ont huvudet hade jag med så drack en liter vatten och tog en tablett och somnade 4 timmar.. när jag vaknade var värken fortfarande inte borta. Säkert för det ligger åska i luften.
Sen att jag sprang rakt in i ett öppet skåp gjorde inte saken bättre haha..
Ska försöka sova snart. Mitt stackars huvud orkar inte vara uppe så längre till, imorgon blir det jobb till stängning. På redag blir det kvällsjobb och sen date med min finaste Fanny. Lunne åker till barcelona. Kommer sakna min bebis men snart kommer du hem igen.
Skönt att den här veckan går ganska fort iaf :) Inte långt kvar nu till polski och komma iväg lite. Ska bli skönt. Behöver komma bort lite.
Typiskt mig att springa in i skåp.. Fast jag hade brillorna på mig

Ikaros

"Ingen älskar ett barn som inte lyckas, ingen älskar ett barn som är starkt"


kvällsfika med mig själv

åå har haft en toppen dag. Typ helt okey iaf :) åkte till stinsen med lunne för lunchis, sen blev det schools out en stund och stötta Emil. då börja de regna sjukt mycket och jag frös i mina små shorts. Jag sa ju det att man inte kan lita på svenskt väder, tur jag tog kängor. Sen blev det hem för middag när de andra drog till Grönan för att se Lenny Kravitz och jag åkte mot Gumse för att köra zumba med dem.
Nu är det vindruvor och mitt nya protein som kvällsfika framför datorn innan jag går och på date med kuddarna :)
Nya smaken blev apelsin, så mumsi! Godaste jag proteinet jag haft hitills. Blev extra god att blanda med kall mjölk. Love it!

Skolavslutnings dag, men inte för oss "vuxna"

Har ätit en god frukost, klätt på mig, väckt Lunne och drukigt en liter te. Dagen börjar bra. Idag får vi se vad det blir. Titta på alla studenter och gråta tårar för att jag aldrig kommer göra det där igen, köpa nagellacks bortagning, äta nåt gott med linus, ja vi får se vad dagen bjuder på men de är mina mål iaf.
Det är mulet just nu men jag har bestämt att det ska bli fint så tar ett sommrigt linne idag. Men blir nog kängor till det, man vet aldrig när regnet vill komma tillbaka och drabba mina stackars tygskor.
Hoppas ni får en mysig dag, det ska jag ha. Ikväll blir det zumba på Gumses.
Pöss
2 nykokta ägg, minitomater, smoothie med jordgubbar, proteinpulver, naturell yoghurt och tropisk juice, stor kanna te :)
och lyxade till det med lite saft till efterrätt :)

myyyys taaaajm

"åå kanske ska fota mig med min kopp så alla förstår hur mysigt jag och mitt te har det"


"Big smile Mandi, you can do this, nu ser det väll mysit ut.. :)"

"Aj satans bananer vad tung och varm koppen var"

jaaah... kryper ner i soffan med filtar te och Greys. Imorgon är jag typ ledig wiiihuu :)

word


Ett år sen - Varning, bildbomb!

Gaaah, kan inte fatta att det idag är ett år sedan vi sprang ut ur Rudbeck sjungandes "för vi har tagit studenten" haha shit, vart tog det här året vägen? Har jag blivit nåt? Ne.. Jag trodde att jag skulle ha åstadkommit lite mer under de här året haha fast när jag tänker tillbaka har ändå mycket hänt. Jag har läst filmvetenskap, varit dansassistent, utbildat mig till zumbainstruktör, börjat jobba på apoteket, blivit dansledare, och läst på GIH.
Jag saknar inte längre skolan så mycket som jag brukade, börjar typ vänja mig vid mitt nya liv.
För många var studenten deras lyckligaste dag men för mig var det mest sorgligt. Okey att det var en av de roligaste dagarna och vi var så sjukt glada men ja det kändes ändå lite ehm.. vad händer nu?
Saknar min klass och alla lärare men saknar inte allt slit, alla krav och alla sena kvällar.
Vill typ ta studenten igen bara för att det var så kul haha men ja de gick så fort.
Lägger upp en bildbomb från studenten , va små vi var :O
Vi får träffa snart igen tycker jag :)
Det var för övrigt lite bättre väder för ett år sen..

9 juni 2012

Igår var både jag och Lunne rastlösa sådär, tråkigt att sitta inne under så ljusa kvällar så vi drog till bögsgård (ja mina läsare som ej är från sollentuna de heter så) för promenad med kamerorna, han tog ju självklart bättre bilder än mig haha men de va kul att leka runt lite bara.
Avslutade sen kvällen halvt sovandes framför Star Wars ^^
Hade lite tråkigt tidigare idag och tänkte att de är så tråkigt att bara lägga upp bilder sådär så gjorde ett fult litet bildspel från igår haha.

I redigerings bubblan

Ja då har jag hamnat här igen. Jobbade över idag igen, som alla andra dagar den här veckan. Skulle varit ledig imorgon men det blir jobb ändå. Men det är cash, och jag behöver dem. Snart är det sommar med de roligheter jag ska på som Polen tex. Shit det är ju snart :O Tiden går fort.
Sitter just nu inrullad i mysfilten med lite vitt te och tittar på en rendering.. Tog halva filmen 7 timmar att tankas ut.. Wiie, jaja.
Snart klar iaf :)
Min rygg dödar mig btw, den har blivit värre igen om någon var intresserad. Trodde jag skulle börja grina idag så fort jag lyfte en varuback. Aj aj, vila den i helgen kanske?
Stackars mig.. :P

Nationaldagen

Har haft en toppen dag med älski :) Började dagen med mysfrukost, redigering och sovmorgon. Sen kom Lunne och hämta mig, åkte till stan som alla som ville dela nationaldagen där haha sjukt mycket folk. Trångt, varmt och mysigt. Blev lunch och sen glass på plattan-trappan. Klassiker!
Kan inte fatta att för några år sen badade vi på nationaldagen efter att jag hade dansat swing i parken. I år är det inte direkt badväder men skönt har det varit. Har ingen aning om vad jag gjorde förra året men det är redan 2 år sen vi var på LOVE konserten i stan. Att tiden går så fort :O Läskigt..
Vi avslutade dagen sen med lite träning och middagsmys.
Lite bilder från idag.
Frukost: Havregryns gröt med vaniljyoghurt, varma blåbär, solrosfrön och pumpafrön. Kokt ägg och citron te :)
Hahah så fint med kanonkula

Mmuummsii

Ååå vad jag älskar Sverige och mitt Stockholm :) Nog för att man längtar bort ibland men det kommer alltid vara hemma!

Så trött, Så trött

Blev en längre dag än förväntat. Skulle slutat 3 men jobba över till vid 6 och sen direkt till Gumse för zumba :) Så skönt! Men var helt slut efter dagens alla krångel. Men det gör inget för imorgon är vi lediga wiiihuuu! Tagga nationaldagen! Någon som ska göra nåt kul? Själv har jag inga direkta planer mer än att sova ut och leta upp min gamla Sverige tröja som ska finnas någonstans..
Nej nu är det date med kuddarna som gäller. Gud så skönt!
Sov gott nattifnatt
Mmm mums med mat även om det blev sen middag igen ^^
Stark korv med tomatsallad, fetaost med blandade pepparsorter och avokado med citron, salt och peppar.
Mums med snabbmat ^

Varför är det inte Tisdag?

Har gått runt hela dagen och trott att de är tisdag. Kommer de betyda att den här veckan kommer kännas lång?
Hade otur imorse, 50 min fick jag stå och vänta innan bussen kom, blev sen till jobbet, jobba över, hade ingen lunch haha lite kaos men ja, det kunde ju regnat :) Så allt löste sig. Fick en gratis Loka, de gjorde min dag hihi. Nu blir det hemma jobb fram till att jag orkar laga mig en smaskig middag. Kanske får cykla iväg och handla lite..

Exorcist Style

Förra helgen när jag var hos Monki kollade vi på ett avsnitt av SYTYCD, och ja, sen dess har jag inte kunnat sluta tänka på den här killen. Den här typen av dans påverkar mig sällan för att det inte läggs sån här känsla i den men jösses, när jag tittar på det här nu blir jag nästan gråtfärdig. Det är så otippat och så genialt. Den här killen är verkligen en konstnär som inspirerar otroligt mycket. Han dansar ju i stop motion :O And I love it!
Hoppas verkligen att vi får se mer av honom och att han håller sin stil. Skulle lätt kunna sitta på en 2 timmars show med honom och bara titta på hans berättelser. Han fick ju Mary att vara tyst haha.
Detaljerna alltså, titta på dem jag ryser.
Så Genialt!

Ååå hur kan något vara så stelt fast mjukt på samma gång?

Mot Zumba

Påklädd och redo för sista zumban nu hihi kommer köra hårt med dem idag :D Love it!
Ipoden laddad, dansskorna packade, shakern påfylld och humöret på topp.
Snälla låt inte någon/något få förstöra de nu..
igen..

Godmorgon Söndag

åå Vaknade vid 9 men låg kvar i sängen och lyssnade på regnet. Så skönt! Min första Lediga söndagsmorgon, känns otroligt bra om jag får säga det själv. Har ätit en super mumsig frukost framför Greys och nu ska jag sätta mig och redigera tills jag har sista zumban med damerna i sumpan för terminen :) Gud vad konstigt det känns att alla kurser tar slut. Vad ska jag göra med all min energi nu? Dax att skaffa gymkort? Nee.. ska börja dra ut och träna med Linus istället. Man ska inte behöva dyra maskiner och ett lökigt gym för att hålla formen. (Vilken form?)
Nej time to do some work.
Hörs väll när ja tar lunchpaus..
PEACE
Dagens frukost: Havre och linfrögröt toppad med varma hallon, mjölk, pumpafrön och kokos täcke, nykokt ägg och te med smak av rabarberkalas :) Bästa starten på dagen!

Lovely Lördag

Har haft en lång och skön dag. Ledig wiiihuuu! Varit på kusin Mollys dansföreställning, så stolt över henne som går i mina fotspår hihi fast i streetens värld. Så söt :) Många nummer var det. Blir så irriterad som dansledare själv skulle jag inte välja låtar med "grova" innehåll och utmanande rörelser i små shorts till 9 åringar.. blir faktiskt lite upprörd. Det finns så mycket bra musik man kan använda sig av som inte handlar om sex, droger och pistoler.. Med riskt för att låta tråkig och gammalmodig men jag tycker inte det är okey.
Låt barn vara barn!
Kom hem för en stund sen, nu blir det att åka till Nalle för lite kvällshäng. Mys! :) Ha en skön lördag!
Kusin i mitten, thats my girl! :D

Regnet ska inte stoppa mig

Hade 2 meddelanden i morse. Ett som gjorde mig ledsen och ett som fick världen att stanna av lycka. Jag trodde att jag inte uppnått något under mina 20 år på jorden men jag hade fel. Just nu känns det så bra. Jag skiter i att det regnar, att mitt nyfixade hår kommer bli lockigt och att jag jobbar sent idag. Känslan jag har just nu ska få sitta i hela dagen. Skönt att jobba eftermiddag, känns som förut. Gillar att ta det lugnt på morgonen, äta min frukost, hinna dricka 2 koppar te och inte stressa. Jag ska inte stressa heller då blir kroppen arg. Kvällsjobb passar mig perfekt. Det ända jobbiga är ju att jag jobbar när alla andra är lediga. Men när man väl hinner träffa sina vänner då känns det så bra.
Bild från Riga förra sommaren i regnet

RSS 2.0