Dålig update..igen

Vet inte alltså, sitter knappt vid datorn längre haha. Iaf hänt lite senaste veckan, danskurser, Apotekjobb, Cosmonova, hemgjorda bugare, firat Linus, Ätit en supergod lax på BankOmaten, legat i sängen och lyssnat på regnet, suttit på balkongen i solen, ätit väldigt stark mat och skrattat massor med min älskling.
 
Super helg helt enkelt. Nu börjar allt gå åt rätt håll. Sökte utbildning till hösten igår, hoppas jag kommer in på något! Vill verkligen plugga igen och ha rutiner och en tillhörighet haha. Fast jag är ganska dålig på att plugga egentligen men Universitet är ju annorlunda så får väll se hur de går.. :)
 
Började dagen med Pilates innan frukost faktiskt... brukar alltid köra efter men var inte panik ungrig idag. Sen blir det övningskörning med morfar, sen date med mina köxitjejer i Sollentuna. Tror det blir en bra dag även om det är grått och tråkigt och höstigt ute så man bara vill lägga sig i sängen och kolla Disney filmer hela dagen. 
 
 
Dagens frukost: Grönt te med smak av mandarin, kokt ägg, morfars lchf-knäcke gjort på frön med salami och gurka + Jordgubbs Smoothie gjort på jorsgubbar, naturellyoghurt, proteinpulver och pumpafrön

90210


Så va de helg igen!

Veckan blev allt annat än väntad, på ett bra sett :) Onsdagen blev jobb på Apoteket hela dagen 8-18. Riktigt skönt faktiskt. Torsdagen bjöd på möte vid 14 som jag höll på att komma sent till då jag lyckades åka helt fel.. tur man alltid är i så god tid :P 
 
Kvällen blev fantastisk. Sushi på mitt favoritställe och sen Giselle på Operan med Monika! Helt underbar föreställning. Älskar ju att gå på sånt där men känner nästan ingen som vill gå med mig, men nu har jag hittat min framtida date för föreställningar, baletter och shower :D
 
Jag blir helt frälst när jag går in i gamla byggnader sådär. Operan, dramaten, museeum. Nej det var en riktigt nöjd tjej som tog tunnelbanan hem den kvällen.
 
Igår körde jag storstädning och sen kom Lunne efter jobbet, lagade mys middag och såg en av mina absoluta favorit filmer Good Will Hunting. Får kämpa lika mycket varje gång md att hålla tårarna tillbaka.
 
Nu sitter och väntar på att Linus ska vakna så har vi tvättid vid 10... lite tidigt sådär men jaja då hinner vi göra nåt vettigt efter det :)
 
Suddig instagrambild från Baletten (:

yes


En inte så ensam påsk som planerat

Känner mig glad idag, har haft en mysig skön påsk! Torsdagen bestod av tårtbak med Emelie och fredagen mös jag runt hemma, var uttråkad, såg 2 filmer på 4an (vilket tar en evighet) och kollade lets dance.
 
På påskafton blev det en liten påsklunch hos gammelmormor och gammelmorfar i Strängnes. Supermysigt att träffa dem nu, tror inte jag sett dem sen jag tog studenten :O
 
I söndags belv de lite mys och städning hemma och en stund hos sveavägen. Igår åkte jag till mormor och morfar för de skulle ha lite grillmys med morbror och hans familj. Så fick mig en dos av familjen den här påsken med :) 
 
Blir så glad att det börjar bli varmare ute och solen tittar fram :) Börjar bli dax att leta balkong möbler så jag kan sitta där och mysa sen :)
 
Idag blir det träning och göra lite nya korrar. Känner mig faktiskt lite inspirerad. Hoppas ni får en fin dag!
 
 

RSS 2.0