Hår och hud favoriter

Det var någon som fråga om inte jag kunde visa vilka produkter jag använder i duschen, så det tänkte jag göra nu + några extra favoriter (:
 
Från Vänster:
Gliss shampoo - Jag och Gliss shampoo och balsam har länge varit vänner, brukade ha den rosa (silk gloss) men har nu gått över till den svarta (ultimate repair) mitt hår är inte jätteslitet längre men gillar ändå att använda shampoo för skadat hår. Älskar deras shampoo, de luktar gott och ja de gör sitt jobb.
Waterclouds ICE hairmask- En av de bästa hårmaskerna jag provat, luktar super gott och använder den när jag verkligen vill ha en genomkörare av håret. 
Garnier Respons hairmask- Min favorit! Vet inte hur många burkar jag har förbrukat. Den innehåller olivolja och citron och den doftar så sjukt gott. Den här är nästan slut finns pyttelite kvar i botten och börjar bli orolig för har inte hittat den i affären på ett tag. Så om någon ser den berätta var den finns!
FA Shower cream magnolian silk- Min favorit duschkräm! Upptäckte den här när jag bodde hos Marta i Tyskland och blev helt kär. Köpte med några hem som är slut för längesen. Hittade sen den här i Polen i somras. Love it! Doftar så yummi och det är min sista flaska som nästan är slut, måste resa snart och köpa fler för den är verkligen beroende framkallande!
Duschboll- Älskar mina duschbollar! Har haft alla färger typ haha det blir så mycket lödder när man applicerar dushkrämen med den + lite scrubb på en gång.
Rosa Rakhyvel- Den här är från bic kommer i 4 pack.
 
I love..bubble bath
De här kan användas både som dusch kräm eller som badskum, jag har de oftast i badet. Den främre har en söt doft av kokos, ananas och grapefrukt och den bakre doftar typ som jellybeans.. den använs är man verkligen vill ha nåt uppiggande. 
 

Scandinavian Sping Body scrub- Den här scrubben var en present från Robban och jag är helt kär i den. Det är en saltskubb med kamomillolja och den både scrubbar och smörjer. 
The body shop Peppermint Reviving foot soak- Jag är inte en person som har tid att ta fotbad och sitta still, men när jag vill ge fötterna lite kärlek (de tar mycket stryk av att dansa i trånga skor eller barfota) så brukar jag sätta i proppen i badkaret medan jag duschar och hälla i lite salt. Då hinner de bada medan jag tvättar håret. Jag vill ha fräsha fötter, många verkar glömma bort att ta hand om dem.
 
Apoliva rengringslotion och ansiktsvatten- Använder de här 2 morgon och kväll för att ta bort smink och rengöra mitt ansikte. Ansiktsvattnet är för fet hud men jag gillar den ändå för den rengör mer tycker jag sen tar jag bara en tyngre kräm efter för att återfukta min torris hud. (Har även ansiktsservetterna för när jag reser)
 
CCS Bodylotion- Det här var en limited edition för sommaren men jag älskar den här krämen. Hoppas den kommer tillbaka nästa sommar. Stor bra pumpflaska och den doftar som fräsha aprikoser inte någon fejkad lukt utan riktigt fräsh. 
Schwarzkopf Got2b Smooth n chic- Det här är något jag använde massa när jag var yngre. Vet inte varför jag sluta använde den. Den är billig, luktar gott och är toppen för att lugna ner mitt hår som ananrs kan bli lite frissigt.
 
Frank Provost Expert Protection- En värmeskyddande spray för de gånger man inte orkar vänta på att håret ska självtorka eller om jag vill använda plattång. Det bästa med den är att den har en stor "stråle" så det inte är en liten hård och allt kommer på en plats. 
 
Batiste Dry shampoo- Förut brukade jag tvätta håret varje dag (ibland 2 gr om jag dansade) men försöker att inte göra det nu men för att ändå se fräsh ut när jag ska hålla en klass brukar jag använda det här för att ta bort oljan ur håret. Batiste dry shampoo finns i massa olika former, med blomlukt, kokos, för brunetter, blondiner ja allt möjligt jag gillar bara den här cool & crisp bäst, luktar fräsht och gör sitt jobb. Finns på Åhlens och Kicks.
 
Nivea soft cream- Slutligen min favorit kräm. Använder den här för ansiktet varje kväll innan jag går och lägger mig. Den är väldigt fet och perfekt för mig som är en sån torris. Har haft de här i flera år och jag hittar inget bättre mot torrhud. Ibland använder jag till och med den på vintern innan jag använder foundation för att inte torka ut i kylan.
 

Okey, jag har så sjukt många fler favort grejer, håroljor, hudkrämer, hårsprayer, bodybutters osv men det skulle bli för långt haha. Nu fick ni iaf svar på några favoriter jag använder. Det mesta är billiga grejer och går att hitta i matbutiker. Har provat dyra shampoon men de gör faktiskt ingen skillnad. Kommer alltid tillbaka till det här.
 

Alltid är det nåt..

Kan ingen dag få vara perfekt? Måste alltid någon komma och förstöra den med negativitet och ignorans? Känner mig allergisk mot er människor som alltid måste trycka ner andra.Usch!
 
Var iaf skönt att dansa lite. Balett, modern jazz och avslutade med zumba. Man dansar ju knappt själv längre så det var skönt att pressa sig och känna hur dålig man är heh.. Nu är det kvällssoppa framför youtube som gäller. Lite tända ljus och snart sova. Ganska sent att äta middag, är alltid galet hungrig på vägen hem från passen fast jag hinkar i mig protein.. 
 
 

Onyttigt och blåmärkt

Godmorgon alla gullisar! Har precis ätit en onyttig men mumsig frukost. Hahah blev att fylla på kolhydrats intaget lite. Är väldigt seg idag alltså, det är grått och tråkigt och kallt ute. Vill helst bara ligga kvar i sängen och lyssna på musik och tända marshmellowljus (: Men ska snart ta en städrunda och göra några ärenden.
 
Ikväll blir det privatlektion i ballett (för mig :D ) haha wihu, har inte dansat själv på evigheter så känns kul. Kommer säkert vara patetiskt ur form dock.. sen modern jazz och kanske zumba? 
 
Angående mitt öga: Det ser värre ut än vad det är. Jag råkade slå mig själv under ett zumbapass så nageln skar mig under ögat och det började blöda. När jag vaknade var det jätte rött och svullet, men det har gått ner lite nu både det röda och svullnaden så alltid nåt. haha hoppas det försvinner fort, ser inte klok ut :O huden är tydligen väldigt känslig där.
 
Känns så töntigt bara att säga att man slog sig själv, måste komma på nåt tuffare typ som en tiger bet mig..
 
 
Frukostis: Quesadillas med ost, skinka, tomat och salsa. orkade inte alla dock :( Blåbärs smoothie med blåbär, protein, banan och yoghurt. Stor kopp polskt te med smak av smultron och vanilj. Mums en av mina favorit tesmaker synd man inte hittar det i Sverige blev helt kär i det i somras. Det är inte sött alls utan mer syrligt..
 
 

Produktiv dag

Vaknade ganska tidigt men låg kvar i sängen, lyssnade på radio och läste lite i boken jag håller på med. Mysmorgon. Sen fick jag typ ryck haha inväntar andra maskinen tvätt, kört diskmaskinen, städat lite, kastat gamla grejer i kylen och bakat kantarell paj till mormor och morfar. Känns bra. Blev helt tokig för att det luktar lax överallt då jag ätit de ganska många dagar i rad haha så nu är äppelljuset tänt i hallen så det luktar gott.
 
Älskar fisk men måste lukten sitta i så länge?
 
Ikväll blir det Zumba hos Gumse och kanske ett bad? Skulle inte sitta helt fel iaf. Sitter med min 3:e kopp te nu och väntar på att pajen ska bli klar. Hoppas den smakar gott, haha jag har ju aldrig några recept jag bara improviserar så det kan ju bli helt galet. 

Nu är höstmyset kirrat

Alla ljus är inköpta och nu kom alla iq-befriade böcker på posten så jag har läsning hela vintern utan något djup alls. Känns bra. Vill bara läsa feelgood böcker. Är så nöjd med att beställa från Adlibris. Hade bara köpt kurslitteratur där förut men ja det är ju så smidigt. Billigare, snabb leverans och bra service, en av böckerna var snetryckt men då fixade dem det. Precis så ska det vara. Så kommer komma ett helt ex av den på posten :)
 
Ätit en god lunch precis och ska snart dra till dansplatsen. För 4 klasser. Mys!
 
Lunchis: Stekt lax med massa peppar, sallad, tomater, avokado med citron och salt. YUM!
 
 

Sönday

Uppe tidigt och fixade, ska strax cykla iväg till Gumses och sen blir det zumba i sumpan kommer bli stressigt men kul. Hoppas på att hinna äta mellan. Men det löser sig nog hihi. Ha en mysig söndag gullsar.
Pöss
 

Brunch Date

Fixad och klar, ska strax åka för en brunch date med Monki på söder. Blir nog mysigt. Annars inga planer för helgen mer än att jobba på söndag. Får se vad det blir för mys i kväll. Kanske en romantisk middag med mig själv? 
 
Om vädret blir lite mysigare kanske det blir att gå runt lite i stan sen, tänkte titta förbi Lush butiken. Har blivit helt frälst och vill ha allting där haha men håller hårt i plånboken. Mat måste införskaffas först men titta kan man ju alltid göra (:
 
Monki och jag på zumba in the nightclubs Vouge kväll.
 

Linköping

Hade en supermysig dag i Lönköping igår. Åkte med Linus dit men sen var han och fota hela dagen och kvällen så jag traska runt spontant i staden och umgicks med mig själv. Så skönt, behövde verkligen det där. Miljöombyte, fika, läsa bok, titta runt i söta butiker, inte hitta någonstans och bara vara. Utan några planer, där ingen vet vem jag är. Haha vilken skön känsla det var.
 
Bara jag, höstväder och Linköping. Sen hade vi en supermysig bilresa hem, älskar att åka bil på kvällen/natten. Stanna och käka, lyssna på radion och bara snacka med min bästis hihi. Kunde inte haft en bättre ledig dag mitt i veckan. 
 
Tack bloggen, verkligen tack för att du fuckar upp mina bilder.. :/

Mot Linköping

Följer med Lunne till Linköping idag, han ska dit och fota lite bilar och ville ha sällskap i bilen. Men medan han gör sitt jobb får vi se vad jag hittar på. Kan nog roa mig några timmar där? Sjukt längesen jag var där, mest bara passerat eller bytt tåg där haha men de löser sig nog. Hoppas bara det inte blir regn, vilken jag känner på mig att det blir. Här lyser solen nu men man vet aldrig..
 
Tror det kan bli en skön dag, göra nåt annat, byta lite miljö. 
Derp bild från midsommar. Du och jag bästis <3
 
 

The Hunger Games

Såg den här filmen hos Robban förra helgen, jag vet inte riktigt vad jag tycker om den. Allvarligt talat tycker jag den var väldigt överskattad. Hört så mycket om att de skulle vara årets film och alla som höjer den till skyarna så ja den hade höga förväntningar. Men jag vet inte känns väldigt mycket som Twilight varianten av Battle Royale
 
Många miljöer kändes inte genomarbetade, förutom när det är i skogen och skådespeleriet hade en del hål. Det kanske var meningen? Svårt att säga om de vill uppfylla en effekt med att man inte ska förstå Katniss känslor eller om det bara är en brist i skådespeleriet? Typ som är det verkligen meningen att Bella i Twilight ska vara så lam?
 
Filmen var ganska lång, när första delen tog slut så vi fick börja på nästa skulle de precis börja "spela" och den halvan gick väldigt fort. Inte speciellt mycket tempo men scenerna var korta och de hade inte mycket övers till att skapa stämning, få publiken att känna vad karaktärerna tänkte.
 
Jag antar att jag kanske hade för höga förväntningar, jag ville nog att filmen skulle vara mer än vad den va. Konceptet är ju faktiskt genialt även om det är lite lånat ( men herregud vem lånar inte i den branschen, det tycker jag folk ska sluta klaga på. Titta bara på Tarantino, några av världens bästa filmer som egentligen är ihopklipp av en massa andra filmer.) Ja, men överlag så var det en okey film att slötitta på, tror inte jag kommer se den igen på ett tag men kommer inte göra vilda protester om någon vill se den med mig igen.
 
Tror jag kanske får läsa boken.. har en känsla av att den kan vara bättre.
<div
 
 

Människor..

Det finns verkligen människor till allt dom man brukar säga. Jag slutar aldrig att förvånas. 
 
Är så trött på hur folk kan bete sig? Hur människor gång på gång kan hugga en i ryggen som man trodde man kunde lita på. Hur det verkar finnas en massa "experter" och besserwissrar överallt som vill trycka ner än, som inte ens kan lyssna på vad man har att säga. Är trött på folk som dömmer (alla dömmer jag är inte bättre än alla andra) men de som utgår från att man vara sämre på saker bara för att man är liten, kort och ung.
 
Hur orkar folk? Hur kan ni sova om nätterna, mår ni verkligen så mycket bättre av att trycka ner andra? 
Jag slutar verkligen aldrig förvånas av vad människor är kapabla till, hur de kan bete sig mot varandra och sig själva. 
 
Blir bara så trött.
 
 

Some die young

På med varma kläder och ut i höstrusket wihu (:
 

Lunch

Tagit en lugn morgon, städat lite, kollat Project Runway, druckigt 3 koppar te, pratat med Lunne och tittat på regnet. Skönt! Ska fixa mig lite nu sen blir det att åka och byta en tröja som var lite för stor och umgås med Linus lite innan kvällens Zumba. 
 
Är så trött på den här konstanta huvudvärken som smyger sig på hela tiden. Tror det är vädret kanske..
 
Dagens lunch: Chorizo slantar, körsbärstomater, fetaost, stekta champinjoner och avokado med citron, salt och peppar. YUM!

Jag älskar att duscha

Finns det någon bättre än att ta en skön varm dusch med massa mumsig tvål och sina favorit inpackningar, skrubbar och med radion i bakgrunden?
 
Jag älskar verkligen att duscha och sen smörja in sig och fixa håret och byta om till mysmode eller för att dra ut på något. Så skönt att känna sig ren och lukta gott haha. 
 
Förstår inte dem som inte vill duscha som tycker det är jobbigt det är ju typ dagens höjdpunkt. Sen att ha handduken på en sån där värmegrej så den är så härligt varm och fluffig när man kommer ut. Alltså jag kan skriva om det här i evigheter men jag ÄLSKAR ATT DUSCHA helt enkelt :D
 
Nu är det te mys som gäller framför tv-serier och med massa ljus wiihuu :)

Det började bra..

Började dagen glad och trött. Åt en mumsig frukost kollade på top model och drog till centrum för en del ärenden men så kommer man hem och är irriterad och grinig igen lagom tills jag ska åka till Dansplatsen och hålla 4 klasser. Kan man aldrig få vara glad en hel dag? Måste alltid någon komma och förstöra mitt humör?
 
Behöver energi, trött på att umgås med folk som bara tar energi måste börja välja och prioritera mig själv. 
 
 
 

Sönday

Kom hem från Gumses för en stund sen nu är det bara ett byta träningskläder och dra till Sumpan för att köra Zumba med dom där. Ganska skönt faktiskt. Förut tyckte jag det var jobbigt att jobba på helgerna ( förra terminen när jag började 8 med 4 klasser) men nu tycker jag det är skönt. Hinner sova ut äta en lång brunch och cykla iväg, sen äta mellis och dra på nästa pass.
 
Går ju ändå inte ut längre på helgerna och även om man ibland bara vill ligga i sängen och kolla på Glee är det ju så skönt att göra något vettigt av sina söndagar.
 
Sen slutar jag vid 6 så hinner gå igenom min söndagsrutin och fixa hår och naglar och allt inför veckan. Så skönt!
 
Idag kan jag faktiskt ha allt hår i en hästsvans, luggen har blivit så lång så med lite spray håller den sig :O Gud mitt hår växer som ogräs, är fortfarande kluven men tror jag kommer klippa tillbaka den snart. Det var skönt att slippa tänka på den under sommaren och så men nu saknar jag den.
 
Måste bara köpa en frisörsax :D
 
 
 

Som Julafton

Älskar att hämta ut paket. Det blir lite som julafton eftersom man oftast inte är helt säker på vad man får haha.
Har alltid varit lite rädd för nätshopping just för att det kan bli så himla fel, men det ända jag råkat ut för var när mina böcker för filmvetenskapen levererades i spöregn utanför huset istället för i brevlådan så böckerna var helt trasiga och blöta, men det var ju bara att skicka tillbaka och få nya.
 
Hade iaf beställt lite små billiga saker förra veckan som kom i onsdags? Har iaf hunnit använda allt nu och inte nåt jag e besviken på :) Lite svårt  för lukten på de rosa lipsylet som är väldigt plast-jordgubbs-glass lukt hihi.
 
Köpte inte de 2 billiga parfymerna på nätet dock men de fick vara med iaf. Gillar att ha sånna "skrutt" parfymer i väskan och dansväskan för att de gör inget om de blir repiga eller skulle gå sönder medan mina favoritparfymer  från Clean och CK aldrig skulle få åka med i väskan. Älskar vanilla touch, den kommer användas flitigt i höst.

Whole Wide World

 
 

Can you feel it?

Hade en toppen morgon med frukost på balkongen utan räcke i solen och musik på anständig volym. 
Sen blev det städning med mer musik innan Lunne kom och hämta mig för Lunch och Ikea mys. Älskar Ikea, är en sån svensk haha.
 
Blev en del ljus, så nu är jag redo för höstmys. Alla doftar så mysigt, valde Äppel/kanel, Vinbär, Vaniljglass, Gröna äpplen, Exotiska frukter och Bubbelgum. Yum! Så nu doftar hela rummet tuggummi.
 
Jag gillar inte kvällar, sena kvällar. Inte när man är ensam iaf. Men musik och Glee gör det lite uppmuntrande.
 




Onsdags piggelin

Försöker vakna till, var riktigt seg i morse haha kändes bara tråkigt att gå upp. Men efter en skön frukost framför masterchef och ett samtal från en gammal danslärare känns allt bättre.
 
Ska vicka på Kulturskolan ikväll. 3 Showdans grupper och sen zumba, känns riktigt kul. Även om det inte är samma sal som jag hade när jag gick där känns det ändå kul att de kommer ihåg mig och frågar mig. 
 
Nu blir det att duscha ( ja jag duschar innan jag tränar, mitt jobb innebär träning men det är fortfarande ett jobb som vilket som helst och man vill se respektabel ut.) Sen cykla till centrum för att hämta ut paket wihu!
 
Dagens frukost: 2 stekta ägg med hot peppers, stekt falukorv som var över, minitomater, Kvarg och vaniljyoghurt med blodgrape, linfrön, pumpafrön och torkade tranbär och stor kopp vitt te med fikon och päron smak. Yum!

Perfekt höstdag

Älskar höstväder när det är som idag, halvkallt, skön luft och sol. Super! Har varit och handlat och hos tandläkarn, skulle bara vart kontroll men blev att laga en gammal lagning som var trasig oxå. Usch de är dyrt att gå till tandis :/ Hade iaf inga hål eller så wiihuu (:
 
Nej ska lägga över lite musik i ipoden och sen dra till Telefonplan för att hålla 4 klasser. Dansmix, dubbel street och zumba. Blir nog bra, fast jag har så ont i axlarna. Bara att ta det lugnt.
 
Skulle lätt kunnat sova nu några timmar haha men nej, på med kläderna så kör vi.
 

Time to dance

Snart dax att dra till Gumses för att ha Zumba klass med dem, sen blir det hem och äta för att dra vidare till Sumpan och terminens första Zumba där. 
 
Nu har verkligen allt börjat på riktigt känns toppen faktiskt fast tungt. Hahah svårt att förklara :P 
Blir nog lite koreografi arbete också.. behöver tänka igenom vad jag gör. Känner att kreativiteten och inspirationen är ganska död just nu, men de kommer nog.
 
Hade iaf en supermysig kväll hos finaste Emelie igår med körslaget och heja på Sollentuna haha. Tack för igår, supermys att träffa er igen :)
 

You can go your own way

Godmorgon, eller förmiddag..
 
Sov ganska bra i natt faktiskt, vaknade klockan 8 och kunde inte somna om så låg och läste och lyssna på musik tills magen började prata och ville ha frukost. Då var det fredag igen, usch som jag sa tidigare veckorna går för fort. En vecka känns som en dag. 
 
Idag blir det en cykeltur med min fina nya cykel till centrum för att titta på lite höstkläder. Satt 45 min och vänta på tåget igår vid Älvsjö och nu är det verkligen officiellt höst! Satt och frös galet mycket. Så nu blir det mössa och vantar på.
 
Fick också ett sug att ta fram pennorna, gud har inte tecknat på evigheter!
 

Jenna Marbles

"What's wrong?"
"Nothing"
"What's wrong?"
"NOOOOOTHIING"
 
haha

Trött sovtjej

Efter en dag på Apoteksmässan som slutade med att Lunne bjöd mig på middag och lite nätshopping orkar mina ögon inte vara öppna längre. Så sjukt tröttis!
Ska bli så skönt att lägga sig i sängen och sova nu!
 
Imorgon blir det lite ärenden och sen Moden jazz + Zumba på Dansplatsen. Usch veckorna går för fort.
Skulle behöva pausa tiden. 
 
Funderar på att klippa tillbaka min lugg, vad tycker ni? Lugg eller mittbena som jag har nu?
 
 
 

Morning tea

Godmorgon alla gullisar. Så skönt att ta en riktigt sovmorgon! Ätit mumsi frukost och kollat Greys i sängen i hela morgonen, nu blire att ta ett skönt bad sen hoppas jag på att hinna få träffa Lunne innan det blir zumba på Gumses i kväll. 
 
Gud så skönt att inte behöva stressa, en lugn radiodag är precis vad jag behöver :D
 
Till frukost blev det bland annat grönt te från tea of life med smak av passionsfrukt. De här är helt otroligt, hela huset luktar å gott när man dricker det. yum!

Dance Day

Precis ätit en mumsig lunch bestående av lax och baconsallad, danskläderna är på och väskan packad. Dax att dra till Dansplatsen för att ha lite barnklasser. Dansmix, 2 Street grupper och avsluta med Zumba. Känns bra. Har korrat hela dagen haha, hoppas bara jag kommer ihåg vad jag gjort sen..
 
Mycket nytt, ny musik, nya steg, nya grupper. Tror det kommer bli super!
 

Stulna Fira Fanny bilder

Hihih lite bilder från fannyfiandet igår. Det var en bra kväll. Beer pong, gossip och god mat.
Hoppas du är nöjd med din dag Fanny!
 

Grattis igen babe!

Halv klar

Sitter nysminkad och klar för att äta lax och sen klä på mig och åka hihi bäst att äta först så man inte har mat överallt på kläderna. vill försöka se lite hyfsad ut iaf ^^
 
Så skönt att hinna se lite Greys och äta lite innan jag ska iväg. :D Favorit mat, bra tv-serie, myskläder bästa för festandet!
 

Lördags mysigheter

Sovmorgon, duschmys och regn lyssning. Älskar när det regnar och man bara kan ligga inne hela dagen, håller på och fixar mig nu, målar naglarna så glittriga :) Sen blir det fira min fina Fanny! Hoppas på en bra kväll :)
Hoppas regnet gör lite uppehåll från spöregn när jag ska ut hihi :)
 
Grattis min sushirulle hoppas du haft en grym födelsedag! <3
 
Hhaha fiskbild från mig 20årsdag

RSS 2.0