Från Öppethus

Liten film Monki klipt ihop från vårt öppethus. Vet inte varför jag ser så retarderad ut men ja ta er en titt :) Hade några mysiga dager, med många nya ansikten.
 

Onsdag

Hade en super Onsdag! Sovmorgon och stan häng hela dagen med Robban och Lunne. Har sagt det förut men fan vad jag älskar Stockholm! Att vintrarna och höstarna har tråkigt kyligt äckelväder gör nästan inget för de där speciella sensommar dagarna väger upp det. 
 
Gick runt massa för de skulle fota sportbilar, middag på Vapiano, promenader på Djurgården och avslutnings vin på Robbans balkong. Kände mig faktiskt riktigt glad för första gången på länge.
 
Idag har det varit regn häng med min fina vän Erik. Superkul, var längesen ju!
 
 

Så sött, love it

 

Mot Dansplatsen

Nu kör vi öppet hus, massa roliga kurser helt gratis! Kom och dansa för oss i kväll på telefonplan! 
Mer info på dansplatsen.nu

Sweet sweet fitnesspancake breakfast.

Har ätit en stor portion fitness pannkakor till frukost. är så sjukt mätt, blä. hah men gott var det (:
Är ledig idag, eller ledig och ledig har ändå massa att göra. Minst 2 koreos inför öppethus, skorens, tripp till xxl med Lunne (:
 
Skulle egentligen behöva bara ligga i sängen men de får bli en annan gång. Vila kan man göra i graven. Nu bilr det på med höstkläderna och ut i de grå stockholms vädret. Men jag älskar hösten. Gula löv, tedrickarkvällar, halsdukar, handskar, snygga skor. Ja allt utom regnet... och de gråa som är så sjukt deppigt. Men de där fina höstdagarna de är guld!
 
fitness pannkakor med kvarg, varma jordgubbar och banan. Mums!

..

Skitblogg som inte vill att man ska se hela mina bilder.

Min helg

Har återigen legat lågt på bloggfronten. Finna inte så mycket tid och ork. Har iaf haft en superskön helg!
Så behövd!
 
Sovit tills jag vaknat, ätit långa frukostar, myst framför uppiggande tv-serier som Glee, lagat mumsig och stark thaimat, sett 2 filmer med baby, en lagom bra, en lagom dålig, tränat på Gumses, koreograferat, legat i sängen, tittat på regnet och druckigt te på balkongen utan räcke. 
 
Imorgon är det tillbaka till verkligheten, kommer bli en tuff vecka med öppethus på dansplatsen, som alla som läser detta borde komma på! :) Kommer bli supermys! Borde kanske börja förbereda mig.. :D
 
Ska iaf ta tag i att lägga in alla kort från Sommaren i datorn så kommer väll bli lite kort sen. Haha så lat.
 

.


Time to dance

Preci ätit ett stort lass mat och bytit om till danskläder. Ska åka till Gumses och koreografera inför kursstarterna. Inspirationen har inte varit på topp en nu blir det nog bättre. Så skönt att ta på sig danskläder igen, har inte kört sen i Polen typ :O
 
Va förövrigt på jobbet idag fast jag var ledig...virrpanna Amanda så jobbade 5 timmar ändå -cash!
Time to dance. Längtar tills jag får köra hårt igen (:
 
Monika, jag och Malwianerna. 

Lörday

Gårdagen blev supermys! Kinamat med älski på en parkering, promenad i Sollentuna och Batman dark knight.
Ikväll blir det middag med papi och co på mongolien-yum! Sen bio med Lunne för de nya Batman :) Taggad!
Har inte jättehöga förhoppningar eftersom man har hört mycket skit om den och jag tror inte den kommer bara lika episk som den förra men ska se den med ett öppetsinne och ha en egen uppfattning. 
Hoppas fan att kritikerna har fel!
 
Sitter och har 80s rock mys med mig själv och ett glas saft, ska strax duscha och fixa mig. Tror det blir en grym lördag!
 
Instagram bild från igår.

its friday

Äntligen var den här veckan över. Har känts som om allt gått i slowmotion. Har inga direkta helgplaner men de gör inget, de löser sig alltid. Ska dra iväg mot jobbet nu, 9-17 idag med. Känns tungt nu men kommer kännas bra när lönen kommer.
Ha en mysig fredag!
Pöss
Fin cam bild, rockar orangea glitter naglar denna fredag (:

We are one

And the only thing we know
Is things don't always go
The way we planned

Back in the game

Så mycket som hänt, så dålig uppdatering, så mycket nytt. Ska försöka vara bättre på att använda datorn nu, har massa bilder att lägga upp också från roadtripen och allt, har inte startat min älskade macis på flera veckor :/
Kom hem för ett tag sen från ett mysigt axel/rygg pass på gumses. Försöker komma igång lite mer med styrketräning nu och fixa den här kroppen även om beach 12 redan är över och det är höst ute :/ 
 
Uach vill inte ha vinter igen, höst kan jag leva med då får man ha alla snygga kläder igen. Boots, halsdukar, skinnjacka, handskar, ja... men vintern blä då måste man ju bara klä sig för att vara varm. Men men kommer det snö är det okey men jag orkar inte med slask och hala spår och sena tåg.
 
Ska krypa ner i sängen och kolla ett uppmuntrande avsnitt Glee nu iaf. Nu vet i att jag lever.
PEACE
smått ocharmig bild från bloms land... that face..

RSS 2.0