Solen skiner, trötta miner

Jaha ännu en dag utan sömn. Inatt slog ändå rekord.. gick och la mig och somnade nästan direkt vid halv tolv. Men inte fick jag sova länge.. redan klockan 1 var jag vaken med hjärtklappning och kallsvettades. Förstår verkligen inte. Låg och försökte somna om till klockan tre. Hade en konstig oro ikroppen, fattar inte vad jag är rädd för? 
 
Vid tre gav jag upp, satte mig i köket och åt lite yoghur och läste. Sen leta jag upp en skiva och försökte osmna om till den. Gick ige vidare men runt 5 måste jag ha somnat. Och ja jag var helt slut och dötrött när klockan ringde vid 8.
 
Jaja jag hoppas att få sova ordentligt i natt. Behöver ladda upp med sömn inför de kommande veckorna :/
 
 

Jaha har sommaren börjat

Det är så förvirrande när man inte går i skolan, jag har inte fattat att de är sommar, fast jag varit på studenter och bröllop.. Märkligt. Iaf så insåg jag precis att det är midsommar och i vanliga fall brukar gänget ha nåt planerat, de senaste åren har vi varit på olika landställen, campat osv. blivit lite av en tradition. Men i år totalt missade vi det och nu kommer många jobba, så när Yvonne frågade så bestämde jag mig direkt för att åka ner till dem och hälsa på. 
 
Så åker ner till Ulvstorp på fredag och hem igen på lördag kväll. Sen upp tidigt på söndag för att åka till Stora strand och jobba. Lite stressigt, men så värt!
 
Lägger upp lite instagram bilder från senaste tiden. :)
 
 

Hur blev vi så gamla?

Gör mig redo för lillasysters student! Jösses vad tiden går fort. Ibland känns det som en livtids sen jag stog där på flaket och sjöng gyllene tiders "de är över nu" men idag känns det som det var igår.. :)
 
Så nu äre syrrans tur :) Jag vill bara säga att jag är stolt över dig Nea, att du tog dig igenom fast du inte trivdes och nu kan du börja det riktiga livet. Välkommen! De är inte så kul som man tror.. :P
 
Iaf så käkar jag frukost och försöker bestämma mig vad jag ska ha på mig... om jag tar klänning måste jag ha strumpbyxor för benen har ju inte den färg man vill, men då kan jag inte ha klackar med öppen tå... tar jag byxor så kanske de blir för varmt men de är mycket bekvämare.. ja iband är det jobbigt. 
 
Bild från min student, de varmaste dagen de året hoppas på lite svalare idag annars smälter vi :D

Sjukling :/

Jaha fortfarande inte frisk, varit hängig sen i onsdags så snart en vecka men de blev värre under helgen. Igår sov jag mig genom hela dagen och kollade lite PH Norge men orkade knappt det. Idag är jag också hemma. Trött, hosta och ont i halsen. Och imorgon är det Neas student! Vill bli pigg!
 
Så uppdrag idag förutom att ligga i sängen och knarka halstabletter blir att försöka hitta nåt lämpligt att ha på mig.. får väll se hur det går. Attans att vara sjuk nu :(
 
Har iaf beställt nya proteiner för hade bara pyttelite kvar av min banan. jag gillar att ha flera smaker samtidigt, annars blir jag så trött på smaken. (som när jag hade jordgubb/vitchoklad och höll på att kräkas efer halva burken) Har haft massa olika smaker men tror favoriten hitills varit päron/vanilj, den smakade ju päronglass. Mums helt underbar! Får väll se hur de nya smakerna blir. Beställde vassle i kiwi/yoghurt och vanilla/wildberry som jag haft tidigare och tyckte va helt okey. Sen Casein till kvällen i Cookie dough. Får väll se hur de nya smakat. Spännande. 
 
Gammal bild, nu e de fitnessguru som gäller. :)

Förkyld mysdag

Har en sån där skän dag med min älskling. Vaknade vid halv 8 och kunde inte somna om så tog en timmes powerwalk runt i Ålsten och Äppelviken där jag inte hittar alls.. utan mobil och blev lite rädd att inte hitta hem haha. De löste sig iaf :)
 
Sen har dagen bara bestått av mys. Tog en dusch käka kycklingsallad somade i soffan medan Linus spela tv-spel, läst lite bok och bara varit. Behövde verkligen det! Var så längesen jag hade en sån helg när jag inte behöver göra någonting. Love it!
 
Ska om någon timme fixa mig och åka till Emelie för middag med henne och Elin. Mysigt! Jag hoppas ni har en lika skön helg som jag i de grå vädret.
 
 
 

RSS 2.0