Godnatt

Nu är det sovdax för min del. Hade en mysig kväll med Lunne, middag och Tv-spel (: Imorgon blir det jobb till stängning och sen får vi se vad kvällen bjuder på. Hoppas på LIIITE bättre väder imorgon eftersom jag måste gå ut ur huset.. Sov sött alla gullisar!
Gammalgammalbild..

I mitt videoarkiv

Hhaha åå satt och titta igenom mina youtube klipp medan filmen rendera haha. Hitta massa skoj. Gammalt jox från tyskland och dansgrejer haha många klipp är privat markerade så ska inte dela dem med er men några iaf.
Skratta så jag grät när crazy things kom upp. haha vad gör man när man har tråkigt i kassel om inte göra en patetisk musikvideo, förstöra en bra låt och skriva en underbar låttext..
Här kommer lite gott och blandat. Have fun.. dont hate me babes!
Det här klippet är legendariskt alltså... vad tänkte vi med? Älskar Johannas ansiktsuttryck filmen igenom haha underbart!
Jag, Sandra och Elin åå känns som miljoner år sen!
Hahahah jag dör när blomman "går" iväg :D
Hahaha ååh vårt första videobrev från Tyskland. Älskar delen att vi  bara sitter och äter..
Ååå Svanen, vår baby! Vill inte veta hur många timmar och tårar vi la ner på den filmen, det här är bara trailern. (Den andra vi gjorde) Men ändå.
Sista riktiga föreställningen med tjejerna. Det blev ett bra avslut. Saknar er, att trängas bakom scenen och kladda läppstift överallt. Vi gick igenom mycket tillsammans under alla år. Vi borde dra ihop nåt snart.

Hhaha ehmm... en hälsning till vår mentor Ted när vi hade paus på 30p lan (tävlingar i CS) Folk var där från hela världen. De här är så fult så jag dör men jag älskar slutet haha han är nån slags känd människa i spelvärlden fick jag veta sen..
Min och Sandras första koreografi vi gjorde. Många timmar i danssalen. Shit vad vi la ner tid på detaljer. Tillskillnad från när vi gjorde dansen ovan och bara dansa runt i hennes kök..

Regnigt men mysigt

Ååå i vanliga fall skulle jag gråtit blod och rakblad över att det regnar idag. Men idag är det så sjukt skönt.. varför? För jag behöver inte gå ut idag :D Så sjukt lycklig. Ska sitta inne i mitt mörka rum och titta på alla som blir blöta istället med mitt te och mina redigeringsprogram. Life is good! Har precis ätit en smarrig frukost. Är inne på min 3e kopp te.. dax att koka nytt i kannan snart... idag känns det bra.
Frukost: Smoothie med ananas (burk, annars får jag så mycket sår i munnen), banan, naturell yoghurt och linfrön toppad med pumpakärnor. Äggmojs med pepparsalami, tomat och basilika, 2 skivor nätmelon + rött te med smak av skogstoken? som jag fick av Fanny när jag fyllde är. Love it! Sjukt gott te.
Passande låt idag (: Mysmode

Nytt försök

Efter 2 strömavbrott och en städning av rummet har jag satt igång igen att redigera, tar evigheter när man aldrig har tiden att koncentrera sig på det. Men nu är det nykokt te och lite chokladlyx ^^ Ikväll blir det nog att träffa Lunne, hoppas jag :) Trots att jag hade sovmorgon gick jag upp halv nio för att åka och lämna nycklarna till Töjnaskolan och handla frukost. Fick med mig lite smått och gott. Ägg, var det viktigaste! Haha, satt och snyfta till greys medan jag åt brunch. Har hunnit med ganska mycket idag faktiskt.
Mellis: Fylld nätmelon med naturell yoghurt, jordgubbar och solrosfrön.
Fick med mig lite småfavoriter i påsen när jag handla, te, avokado, passionsfrukt bland annat :)
Right now, redigering + te + bästa chokladlyxen! :)
Haha hur glad blir Amanda när hon får choklad?....
Gud vad mobbad jag är..

En sån där lång dag

Eftersom jag gick upp vid halv 6 känns dagen superlång! var ganska mycket på jobbet. Kom hem för nån timme sen. bara ätit mat och hängt vid datan en stund. Strax på med danskläderna och iväg mot Gumses. Ska nog köra hårt med dem idag ^^heh.. Känns bra, behöver röra på mig idag. Vad ska jag göra nu när alla kursen börjar ta slut? Jag älskar att träna och hålla i pass, kommer bli tomt utan de i sommar och vad ska jag sysselsätta mig med för att hålla mig i form? jaja, de löser sig :) Kanske ska fundera på att vara ledig också?
Nej på med kläderna, time to dance :D

ITS A HARD LIFE

"I try and mend the broken pieces
I try to fight back the tears
They say it's just a state of mind
But it happens to everyone"



Månday

Ååå har haft en sån lång dag, även om klockan bara är kvart i tio och det är dax för mig att försöka sova eftersom jag ska upp halv 6 imorgon. Yes HALV 6! För er som missade det.. vi vet alla hur mycket zombie jag kommer vara imorgon, skulle vara en underdrift att säga att jag inte riktigt är en morgonmänniska.
Men det ska bli bra. massa jobb i morgon. halv 8 till 4 sen dans med gumsarna. Kommer nog sova gott i morgon..
Nej dax att sova några timmar nu. Kommer bl svårt eftersom det är så ljust, nej jag klagar inte. älskar de svenska ljusa kvällarna <3 och om en stund kommer jag somna iaf. Kan jag sova i duschen, stående, på stolar, på block, i parker, på golvet, i garderober ja då borde jag väll kunna sova när det är lite ljust.
Pöss
Haha ytterst vacker bild på mig, elin, rebecka och falke på ute för några år sen haha passade temat bra :P

Sweet Sweet Sunday

Åååå började dagen med mina sista morgonpass :) Känns galet bra att ha söndagar lediga nu :D Mycket kurser börjar avslutas :/ Både skönt och sorgligt hihi. Efter de blev det mumsi lunch i solen på altanen. Försökte en än gång få lite färg. Totalt misslyckande eftersom jag inte har några pigment längre.. Sen blev det fika i parken med nea och papi och avsluta kvällen med zumba i sumpan.
Lunch på altanen bestående av grillad peppar lax, kyckling, vattenmelon, sallad, jordgubbar och tzatsiki. Med jordgubbsvatten. :)

Vanilj Te

Vissa saker är konstiga, vanilj te är en av de sakerna. Ibland får det mig att känna mig glad, mys mode och ger mig trygghetskänsla. Medan vissa dagar tar de tillbaka mig till 2006/2007 och får mig att vilja gråta. Haha de låter helt psyk men its true. Vissa saker förknippas med vissa händelser som tex att jag hatar körsbär, kan inte äta dem pga en del tidigare incidenter. Men vanilj te är så kluvet.
Kan inte bestämma mig för om jag älskar eller hatar det.
Det går oftast långa perioder då jag inte dricker det alls. Sen kan det gå en vecka då jag dricker det varje dag.
Konstigt att bara lukten kan ta mig tillbaka och spola upp gamla minnen.. på både gott och ont.

Grattis babysis!

Idag blir de firande av syster, jösses 18 år. Vad gamla v har blivit :O
Haha fin gammal bild zD

Helt slut

Är verkligen helt slut just nu. Det bara rann om mig när vi dansade runt i salen utan syre.. Helt sjukt. Trodde jag skulle kräkas där ett tag men det vara bara att le. Imorgon blir det mycket, Nea 18, jobb på appet, sen till dansplatsen och fixa allt med Monkii och köpa mat till oss, genrep och sen föreställning hihi. Gaaah. Blir nog en toppen dag. Men en sån dag behöver laddas med sömn. Godnatt!

..

"Tror du vi kan ropa efter nån med förstånd
Som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar"




Mätt, glad, torsdag

Kom nyss hem efter att ha jobbat och sprungit runt i centrum för massa ärenden. Puh! Ätit en snabb middag så nu kommer jag inte orka gå ner och byta om innan jag ska till Dansplatsen för genrep inför morgondagens föreställning och sen zumba med Monika. Kommer bli Asum cupcakes. Men idag är en riktigt trött dag. Får typ syrebrist av att stå inne hela dagarna :p Nej dax att göra sig ordning och gå till bussen!

Onsday

Utan dator, utan internet, med Lunne hela dagen, mumsi lunch, solande utan att få färg och mys middag. Toppen dag! Bilder imorgon.. nu är det sov dax. Natti
Du och jag, min andra hälft <3
inte för att man ser så mycket av honom på den här bilden.. men ändå

Mot Gumse

Nu kör vi brudar :) Lets svett!

Skön kväll

Finns det nåt bättre än långa varma och ljusa kvällar? Jag och Chrisse tog en långpromenad i Edsviken vid vattnet och gick runt och bara snacka. Sen hamnade vi hos mig på altanen. Supermys! Längesen vi bara strosade runt och prata och uppdatera varandra om vad som händer. :) Nu är det te framför ett Greys avsnitt som gäller, imorgon är det upp tidigt, för jobb och sen mer jobb på Gumses! Ska bli superkul! Evelina och Sofie kommer också och dansar med mig (: Kommer bli en grym tisdag! På onsdag är det massa ärenden som ska fixas annars lite halvledig :) SKÖNT! VÄRT!
Otroligt charmig bild på oss från min 20 års dag <3

Det är en varm dag

Efter mycket frustration har jag gett upp för idag. Min lilla baby (datorn) bara hänger sig :/ Den verkar inte gilla filerna. Har precis klätt på mig och sitter och försöker hinka i mig lite vatten, behövs verkligen! Snart blir det att möta upp Chris efter jobbet, får se vad vi hittar på. Var längesen nu!
mmm vatten (:
Dagens lunch: Dragon kyckling med vattenmelon sallad, fetaost, paprika, rödlök, oliver, avokado med citron, salt och peppar. Stark salsa + Stort glas citronvatten!
Färgglad mat <3
Idag kör jag med panter på magen (:

Måndags mys morgon

ååå har haft en skön dag hitills! Gick upp vid 9 och gjorde frukost, mös på altanen med radion. Så skönt med värme och sol på näsan :D Satt och solade nån timme, sen kom Lunne förbi en snabbis efter jobbet och sa hej. Nu är det jobb som gäller, hemma jobb. Skönt det! Men tråkigt att sitta framför datorn när det är så skönt väder ute :/
Får väll ta en paus om en stund när det är dax för lunch och gå ut igen :)
Ikväll bli det date med Chris när han slutat jobbet, mys!
Frukost bestående av 2 stekta ägg med hot peppers, naturell yoghurt med blodgrape, vindruvor och linfrön, te med smak av lust och fägring + 2 omega 3, en multivitamin och en magnesium. MUMS!

WD


Dans som berör


Ny design!

You like it?  Fick hjälp av Lunne, normalt när jag kodar själv tar det evigheter och mycket frustration, nu gick de mycket fortare :) Tack bebis för att du är bäst hihi. Å har haft en sån skön helg, började i fredags med jobb, sen åkte jag till Dansplatsen och vicka för Monika :) Så gulliga grupper!
Linus va och lana så Robban kom och hämta mig så åkte vi och handla. Blev middag på hans altan i form av sallad med kräftor, bacon, kyckling och halloumi MUMS! Blev en mysig och knasig kväll, sov hos honom och på lördag morgon kom Lunne och hämta mig, blev ägg och bacon brunch och sova lite, sen på kvällen bio med papi och nea och Lunne. Mer om det senare ^^
Har haft en skön söndag, Min första lediga söndagmorgon på länge! Suttit i solen med Linus och ätit fruktsallad och lyssnat på 60-tals hits :) Nu blir det iväg och köra zumba i sumpan!
PEACE
-lite fula mobilbilder från i fredags-

Ledig Torsdag

Ååå så underbart! Gick och la mig vid elva och sov till tio haha- Superskönt! Började dagen med en super frukost- perfekt för lediga dagar. Nu blir det duschen och sen träffa Lunne. Vi ska fixa lite saker. Det ska bli förändrig på bloggen så designen kommer troligen vara rörig ett tag, men jag vill ha lite förändring. Imorgon är det jobb igen med dubbelpass på kvällen men idag ska jag bara njuta :) Tack för att de är fint väder idag :D Så värt!
Äggröra med rökt skinka och varm tomat, vindruvor, brieost, te med smak av rabarber kalas och banansmoothie med banan, apelisinjuice, kokos, vaniljyoghurt och linfrön. MUMS!

Åååh äntligen hemma

Den här dagen gick ganska fort, samtidigt som jag trodde den aldrig skulle ta slut. Ledig imorgon! Galet värt :D Nu blir det tacos utan bröd och chips framför Greys och lite ljus ^^ ååå kunde ju varit sämre lixom...
Känner att jag kommer nog somna tidigt ikväll, skönt då vaknar man inte så sent så man hinner göra allt de där man aldrig hinner, typ städa..dammsuga. Jättekul när man är ledig men ett måste.
aaaah i miss my sushi :( Date snart fanny? :*

Dubbelpass

Ikväll blir det dubbelpass, först iväg och vicka för Sofia i Kallhäll, sen direkt till Gumsarna :) Skönt med lite mer träning! Igår blev de dubbelpass på dansplatsen. Först avslutning med mina gulliga dansmixare och sen modern jazz! Den här terminen har rusat iväg samtidigt som den gått så långsamt. Ser fram mot nästa termin även om hösten alltid är hemsk :/ men jag ska ladda i sommar med ny inspiration och vara i mitt livs bästa form! Så mycket förändringar har skett sen studenten.
Saker som kanske inte syns men de känns. Gick från att vara sjuk och inte veta alls vad som skulle bli mitt nästa steg. Saknade det där att tillhöra något och veta vad man skulle göra varje dag. Saknade skolan. Jag vet fortfarande inte vad jag vill göra i framtiden med tills dess så passar jag på att göra de jag tycker är kul.
Jag vill inte se tillbaka på mitt liv när jag är 75 och ångra något.
De gör jag redan men jag vill ta alla chanser jag får att göra de jag tycker är roligt och som får mig att må bra. Inte de jag måste. Det är inte så bråttom att veta.

...

Maybe that’s what happens when a tornado meets a volcano


Sweet Sunday

Började morgonen med 3 pass med barnen i töjnaskolan. Jättefå där idag, vet inte om de är många sjuka eller så :/ Efter det gick jag hem åt en god brunch framför greys :) Skönt! Sen körde jag lite mage till Enya, love it! Så avslappnande! Nu är det dax att bara klä på mig och åka mot Sumpan för zumba med damera ^^ Blir en skön kväll, skönt att inte vara hemma för sent så man hinner göra alla söndags-måsten.. tvätta håret, fixa ögonbrynen, naglarna, klippa luggen hihi göra sig veckofräsh.
Söndags brunch: Äggröra på 2 ägg med rökt skinka, varm tomat och hot peppers, Vindruvor, tomat, grön paprika, fetaost och ekologiskt grönt te med smak av apelsin och svartvinbär. MUMSI!

Taggish mode

Träningskläderna är på, shakern är laddad och jag är glad. Ska snart dra mot gumse och dansa med dem :) Kul kul. Kom nyss hem från jobbet, ganska seg dag som sluta i kaos haha har kommit på att det finns 2 ord jag inte kan säga i pressade situationer...
1. Munhålepulver ( Som för övrigt låter sjukt äckligt)
2. Munsönderfallande tablett.
Spännande va? Nej nu är det dax att skaka bort den där rumpan (inte all bara lite ^^)
Peace
Me right now..

Drink in my hand

Vakna me den här låten på repeat i hjärnan. Kan inte få bort den, vill inte få bort den. Ju mer jag lyssnar på den desto gladare blir jag haha. Lite gay, lite mysig I dont care den kommer rulla i min ipod i sommar när jag vill bli lite extra happi^^

A Great Day

åååå har myst hela morgonen i mjukiskläder framför första säsongen av Greys :D Love it! Började kolla om serien från när den var bra och alla mina favorit karaktärer fortfarande var kvar. Innan den som alla andra serier spårade ur totalt. Ska ta en ganska lugn dag, har en den hemma-jobb att göra. Skönt! Så får vi se vad som händer ikväll imorgon är det jobb igen 4 pass och nya koreos. Spännande. Måste nog koreografera lite idag haha.
Ska fortsätta mysa en stund till.
Pöss

Sovis daxis

Imorgon blir de upp och jobba, well...its money och jag behöver dem ^^ Fick massa cravings på mörk choklad nyss men blev en kopp te istället. Bra jobbat mandi :) Hahah åå de är så skönt att de fortfarande är ljust på kvällen love it! Så trött på mörker nu. Hört att de ska bli skitväder hela helgen dock :/ Well de är ju typiskt bara för jag tänkte sitta i solen och mysa haha. Ibland längtar man bort man bort från sverige. Vill inte vara borta så länge är ju väldigt sverige- kär men lite förändring vore nice.
Sov gott!
Bld som lunne tog tidigare idag

Ledig dag utan choklad :)

Började dagen med en skön promenad i fyndet en timme tog med mig musiken, shakern och humöret i skogen. Super mys! Sen blev det god frukost bestående av äggröra med hot peppers, rökt lax, paprika, brieost och sörgårds te :) Mums!
Som många av er vet äääälskar jag fisk och rökt lax är helt klart en av favoriterna.
Sen kom Lunne och hämta mig så åkte vi till polisen och skaffade pass.
Blev en tripp förbi Gumse också köpte nya pulver. Jordgubb/vit choklad till mig och blåbär/vanilj till Lunne :) Efter halva burkarna byter vi smak haha gillar ju inte vit choklad men den smakar som tur är inte de :)
Har gjort en proteinglass till senare som jag ska mumsa på :)
De är alltid så gulliga och trevliga där, man får en liten kick av de där människorna :)
Sen blev de sallad i solen på Lunnes altan och nu sitter jag här hemma och fixar lite till imorgon. Jobb 9-16.30 sen tar jag helg i en dag. Super vecka har fått vila lite-behövligt.
Några bilder från dagen.

Skön Onsdag

Eller skön och skön, super fint väder! Fast de såg ju inte jag nåt av då de blev jobb till 5 inomhus haha men hann njuta en liten stund på vägen hem :) Imorgon ska en massa fixas, pass, dammsuga, filmwork ja de kommer bli en intensiv dag, men hoppas på bra väder så man kanske kan ta sig en morgon promenix. Somna en stund efter middagen haha blev så sjukt trött att jag inte kunde hålla ögonen öppna. Är fortfarande seg ska bara borsta tänderna och sen krypa ner och läsa nåt kapitel innan jag somnar. Och dricka massa vatten, är så galet törstig, har varit de hela dagen. Typ hinkat i mig vatten. Ja vissa dagar är sånna.

Show i Söndags

I söndags uppträdde jag för första gången på länge, vi danslärare showade under dance2yous avslutning. Var faktiskt riktigt kul. En lång dag med 3 shower och många klädombyten haha får se de andras bilder sen, får typ ångest när jag ser hur jag ser ut hahaha kändes bättre än de ser ut.. och väldig mycket..lår xD
Jjaja
Hahah att jag skulle dansa hip hop de trodde ni inte om lilla jazz -amanda va? :P
oj oj det var en hårig old school jazz med klackar
Avslutade med disco som inte blev så bra.. haha alla gånger var de nåt som blev fel. Ingen gjorde väll fel direkt vi bara kom i olika tempon :/ men ja de var en sjukt snabb dans vi hade behövt mer tid att repa den... äh what to do, vi hade kul iaf^^Så skönt att uppträda där ingen vet vem jag är, ingen prestationsångest att leva upp till något.
Riktigt skönt faktiskt :)

"Some dance to remember, Some dance to forget"


RSS 2.0