Fredags Fix

Sitter och fixar lite dansmusik till min ipod, försöker få itunes att fungra och städar lite ^^ Ska strax byta om och ta min dansväska och åka till Telefonplan för 3 pass ^^

Tycker verkligen om fredagspassen faktiskt, de är så tidigt så man kan ju göra något på kvällen iaf, sen käns det så skönt att röra på sig en fredagkväll innan allt lördagsgodis ^^




hihi love it, får plats med allting, skor,stora vattenflaskan, ombytena ja love it!

Hemma för en stund

Åkte hem och åt medan Linus repar med bandet, ska snart åka tillbaka till honom och sova där. MYS!
Imorn blir det barndans,dansmix och zumba sen är jag ledig hela helgen. Ska bli skänt då jag verkligen måste bli av med min lilla förskylning!

Kanke måst e plugga lie dock, usch det tar aldrig slut.

Aja, blogglesig ikväll hörs imorn :*


vaken i sömnläge

Så galet trött idag, vakna med ont i huvudet yey -.- Men ska äta frukost och duscha så piggnar jag nog till.
Idag är jag ledig- hur skönt?

Ska bara ta det lugnt, umgås med Linus till han ska repa o ja inte göra så mycket helt enkelt.
Man behöver sånna dagar ibland också.

Det tog mig aslång tid att sova inatt, vet int vad som hände låg och tänkte på takter och dans och koreografier :S

Nej dax för frukost och gårdages idol.
PEACE


Efter en dag av pluggande

Oj vad trött jag är, har suttit framför datorn en hel dag och pluggat och skrivit uppsatts. Man blir ju lite seg asså...
Har skickat min beställning på några zumbakläder till Monika nu, hoppas verkligen de hinner komma innan zumbaeventet :)

Men antagligen inte :(

Funderar på att ta en kopp te innan jag ska sova, mums.

Imorn e jag ledig å så skönt, hoppas på att hinna träffa finaste Linus oxå ^^
Tiden räcker inte till, till allting :/


Du och Jag finaste <3

En dag av "måsten"

Idag är en sån där dag man gör sånt man skjutit upp. Posta paket, hämta ut paket, städa, skriva uppsatts, läsa jobbigt kapitel, byta lakan, tvätta håret, fixa ögonbryn...yes

Ja, det som hinns med iaf. Har varit och fixat med paketen iaf och pluggat hela morgonen, men det verkar aldrig ta slut.

Snart kommer Robban hit för att hämta äpplen hehe, igår släpade jag me en pappkasse äpplen till Monika i hässelby, folk trodde hon hade en hemlig beundrare hehe

Känner mig väldigt snuvig idag, så det är bra att jag bara kör dans 2gr den här veckan. Satt igår påvägen hem och försökte välja musik till diagoalerna på fredag :)

Blir nog bra, hoppas bara barnen gillar den musik jag gillar ^^


det vore enklare..

..om det fanns ett recept för livet, men vi vet ju att de är de recept vi lägger in vår egen touch i som blir de bästa.


Måndagströttis

Ja, det blev seg update idag. Har försökt plugga. Gick inte jättebra, det är mkt som ska hinnas med nu, fösöka tjäna pengar, dansa, gå zumbautbildningen, tenta, hinna träffa folk...ja det är mkt som ska försöka gå ihop.

Har iaf träffat Linus idag! Som jag saknat honom, fina killen. DU gör mig alltid så glad!

Nej time att sova snart va? Funderar på om jag ska se idol först så de inte kan störa mig imorn...kanske ta en kopp te oxå ^^


this book is killing me


ÅÅ jag vill gå och se


Den är säkert jättebra, Bouncedansarna tolkar svansjön på dansenshus och streetdance möter Tjajkovskij. Låter jättespännande verkligen, tror det komer bli en grym show. Någon som vill gå?

Söndag

Är förskyld, fan också... Sitter och försöker plugga men har svårt att koncentrera mig med huvudvärk och snorig näsa. Btw grattis till farmor och uffe som fyller år idag :)

Snart börjar en ny vecka som ska bli lugn för mig. Kommer bara ha pass på tisdag och fredag. Skönt faktiskt, behöver bli frisk och pigg.

Ni som känner mig vet att jag är väldigt dålig på att vara sjuk. Gå till skolan md hög feber, träna fast jag har ont i halsen och stå på scen med halsfluss. Men jag har svårt att bara ligga hemma och ta hand om mig själv men nu försöker jag verkligen.

Jag måste bli frisk!


mat inspo

De flesta sparar miljoner bilder på modeller och kläder på datorn, jag sparar bilder på mat. Mat inspirerar mig, just nu speciellt mat som får mig att må bra och håller mig pigg. Verkligen sjuk skillnad på hur jag brukade äta förut och vad/hur jag äter nu. Min sjukhus vistelse i somras fick mig att tänka om, nu mår jag sååå mycket bättre av att ändra mina kostvanor.

Mat som är färgglad piggar upp!


Hår funderingar

Jäklar vad snyggt det är med knut!
-På andra då... på mig ser det inte alls lika bra ut :(

Vet inte vad jag ska göra med mitt hår. Passar mkt bättre i lugg och etapper och det är det jag vill ha, men samtidigt är det så jäkla jobbigt att inte kunna få med allt hår i en toffs när man tränar, stör mig galet mkt på det nu när man står där och fibblar med hårspännen.

Jag borde införskaffa några snygga hårband för att få bort håret när jag tränar. Vore grymt skönt!

Men som sagt var. varför kan inte jag vara snygg i bakåtkammat hår i knut? Tycker det är så jävla läckert!


Godmorgon!

Vaknade faktiskt ganska utvilad dock håller jag på att bli sjuk. Fan oxå! Får verkligen inte bli värre en såhär. Känner mig tjock i halsen o snorig -.-

Sitter och äter frukost och ska snart åka och möta Monika för att tillbringa min lördagsförmiddag i kallhäll med 2 barndans grupper, n dansmix och avsluta med zumba (:

Tänker inte ta ut mig idag dock.

Termosen me te får följa me mig på tåget och försöka luckra upp min hals.

Det är så kul att vara uppe tidigt på lördagsmornar... när jag börjar åka iväg i träningskläder ser jag folk som fortfarande är påväg hem hihi ^^

Känner mig som en såndär hurtig människa ibland :P


Felgood middag med mig själv

Kände mig lite kreativ i köket idag och svepte ihop 2 kycklingwraps bestående av...
-Grillad kyckling
-Pita bröd
-Avokado
-Paprika
-Tomat
-Naturell keso
-Koriander
-Ajvar (stark)
-Vitlökssås
-Tonys krydda och italiensk salladskrydda

Blev väldigt gott faktiskt haha ibland blir jag imponerad av mig själv. Märker hur mycket bättre man mår av mer hälsosam mat. Orkar mer och känner mig inte sådär äckligt illamående efter som när man dragit i sig en hamburgare med pommes.

Bra mat gör att jag mår bra.


Blir alltid så besviken att min mat inte ser så god ut som den var :(


Vad skulle jag göra...

...utan dig på alla mina tågresor?


Håller på att lägga in lite ny musik (: Kommer nog bli en bra fredag det här :D


...

SOMETIMES YOU CANT COVER IT WITH MAKEUP


Fredag Förmiddag

Ska snart förbereda en god lunch innan det är dax att åka till Dansplatsen för barndans, dansmix och zumba (:
Ska bli skönt. Se ikväll måste jag nog ägna åt att plugga och ta det lugnt men det behövs, ska ju ändå upp tidigt på lördag. (:

Min mobil börjar lägga av, den har ju varit buggig ett bra tag. Men nu börjar den få "blinda" fläckar på skärmen och det går inte att byta bakgrund. När man går in i utkorgen för fort hamnar man i inkorgn och den stänger av sig helt plötsligt utan anledning -.- Ska nog ta fram min gamla sony ericsson igen, den brukar ju fungera i vått och torrt.

Den mobilen är verkligen en vän haha har tappat den i vatten miljoner gånger, jag fick den när jag fyllde 14 och den har fortfarande ett bättre liv än min LG.

Vilken överlevare!



AAAJ, NEEEJ

Har inte sovit så bra inatt, mina kuddar ville verkligen inte samarbeta och hur jag än gjorde kunde jag inte ligga skönt.

Idag varknar man och har galet ont i nacken som sträcker sig ner mellan sklderbladen så de strålar att vända huvet åt vänster.

YEY Bra start på dagen...

Jag måste verkligen plugga nu det är helt galet får inte bli distraherad av något!

Sen blir det lunch me Robban och ikväll zumba + pilates (:
Hoppas smärtan släppt lite då -.-


Onsdag

Har precis ätit en god frukost och ska strax göra mig ordning och åka till Lunne. Känner mig sådär seg idag. Vet inte om dt är vädret kanske haha det var riktigt tungt att ta sig upp hihih men jag ska ju träffa Linus så då fick jag motivationen ^^


MY SUGAR RUSH <3

Kvällsmys

Kom nyss hem från hässelby fter 3 sköna pass (: Har dushat och hoppat i pyjamasen och äter lite kvällsfika nu bestående av en kopp te och naturell yoghurt med musli (utan nötter såklart) (:

Jag sover faktiskt myckt bättre av att dricka te på kvällen. Om man har svårt att sova är ett tips att gå från varmt till kallt. Ha ett ordentligt urvädrat sovrum och ta en varm dusch eller drick något varmt i ett annat rum innan du lägger dig.

Kroppen blir automatiskt mycket tröttare av att ställa om sig från varmt till kallt och man somnar lättare.

Imorn blir det att träffa Linus och på kvällen ta en promenix till Pernilla Mys!

Sov gott pluppisar!


Älskar kvällsfika ävn om man egentligen inte ska äta så sent


Plugg Plugg Plugg

Koncerntrations nivån kunde varit bättre. Har ätit hemgjord pizza, druckigt mitt magnsium och pluggat så gott jag kunnat. Ska se Brazil ikväll när jag tränat. Haha har haft paus från att träna i 2 dagar och känner redan abstinens.

Saknar min Linus <3

Nej dax att göra mig ordning och åka ^^ Ska nog bara ta en kopp grönt te först yum är så grymt frusen hela tiden. Känns inte lockande att skutta runt i inne i en kall danssal även om jag kommer bli varm men just nu när näsan e iskalloch man sitter och huttrar känns tanken att byta om gräslig.


Saknar dig cooling <3<3

Tröttis

Sitter här hos papi och har precis ätit frukost. Ska snart dra mig mot mamma och plugga. Usch har så galet med plugg -.- Ikväll blir det iaf hässelbygård med barndans, zumbatomic och zumba (:

Eftersom det blev lite lila i håret så tänkte jag köra lila benvärmare och sport bh idag hihhi ^^ NERD!

Usch är så trött hur ska jag ta mig genom 170 sidor?


Hahah fan va cp de ser ut xD

OH MY GOOD

WTF am I doing?
Ibland är det farligt med impulser när man är övertrött ^^


ignorera extremt äcklig bild

kvällsplaner

Ringde Pappa och bestämde att åka dit, inte varit där på evigheter så ska bli kul att hälsa på mitt rum och träffa honom ^^

Blir nog mysigt hoppas jag. Saknat honom (:


Hahah mongobild på papi och mig från riga

Satt och tänkte lite på när jag var liten och alltid åkte motorcykel me dig, du spelade alltid oh mandy för mig och den gången vi vittnade ett rån på NK haha när jag var sjuk och du köpte en hel glassbytta med apelsin/choklad glass till mig. Eller när jag och nea alltid på helgerna fick följa med och åka inlines och nea alltid blev arg för hon fick ont i fötterna. Alla glassar och jordgubbs milkshakes på donken och när vi skulle montera min NY tavla och allting gick åt skogen haha

Alla har ju sina upp och nedgångar men Pappa, du kommer alltid finnas i mitt hjärta!

...

"Maybe it´s you who need
Confidence
Maybe it´s you who need real friends
Well she doesn´t need your voice
`Cause she´s already got one"




Godmorgon

Igår blev det mys med Linus, vi åkte till stinsen och sen hem till honom, åt middag snackade och myste.

Sitter just nu och äter frukost som jag inte orkar lägga upp bild på men det blev..
-2 stekta ägg
-Baguette med stark ost och smörgårgurka
- Grönt te
-Ett glas magnesium

Jag ska börja dricka lite magnesium nu eftersom jag har sånna problem med domningar i händer och ben så ska se om det hjälper.

Idag blir det e lång plugg dag. Men men de behövs.

Är iaf glad att jag kan sitta inne i mjukiskläder och plugga när det är mörkt och kallt ute.
Usch nu är det höst


Söndagsfrukost

Känns bra att satsa på det här nu, min kropp mår så mycket bättre.

-2 stekta ägg med stark krydda
-En rostad macka med pepparsalami och paprika
-En skål fil med cornflakessmul, russin och havregryn
-En kopp vaniljte




Mmmm (:


Tidig morgon

Känner mig så öm i kroppen idag, frusen oxå nu blir det att sova med tjocktröjor och tofflor igen :P
Idag blir det 3 barndansgrupper och sen avslutar vi det me zumba.

Hoppas verkligen att värken i benhinnorna inte kommer idag, kan ju knappt hopp då, gör så ont och jag är inte personen som klagar.

Nej nu ska jag äta upp min frukost och åka till karlberg för att möta Monika.


På gång

Packat träningsväskan och sitter och drar i mig några mackor snabbt innan det blir först barndans följt av dansmix och tillsist zumba :)

Sen ska jag skynda mig och byta om och föröka bli ågorlunda fräsh och träffa christian så ska vi på The Arks sista konsert wiiie :)

Ska bli massa mys.

Ha en mysig fredag
PEACE


Taggar me den här skivan påvägen till Telefonplan :)

Förtjänt mys

Idol i sängen
+
Te
+


Kunde inte låta bli...

Vad lyssnar Amanda på idag?




Godmorgon världen

Det var så grymt skönt att ligga i sängen idag när solstrålarna började kika in genom gardinen (: Otroligt mysväder idag :)

Ska iaf klä på mig nu och möta upp fina Fanny och åka till Dragon sushi på mariatorget. GOOOODASTE!!
Få sittplatser och ibland lång väntetid men det är såå värt det!

Se blir det hem och plugga innan zumba och pilates.


Mmmm morgonte så underbart (:

Känner mig riktigt glad idag :D

mys onsdag

Har haft en megamysig förmiddag och fikat med finaste Lina och Sandra. Kändes jättekul verkligen att träffas igen och uppdatera varandra om vad som händer. Måste ses oftare! :D

Skönt höstväder idag verkligen :)

Nu e de dax för dagens plugg och sen träffa Lunne :D:D

Fina tjejer <3<3




Mmmm Middag!

Va så grymt hungrig. Gott med mat! Haft barndans, zumbatomic och zumba idag :) Zumban var så galet rolig hade någon energikick som bara satte fart och hade så galet roligt. Vilken kick det är att dansa.

Var på så dåligt humör tidigare men nu känns det bättre. Blev irriterad som fan att bussen åkte från mig hem men sen stötte jag på några TWE-tjejer så blev lite gladare igen haha

Sitter och kollar på idol nu och ska snart lägga mig. Kommer nog sova gott inatt hoppas jag.


Blev grillad kyckling, ris, het currysås och en hel tomat. Blev oxå 2 finncrisp med skinkost ^^
Och massa citronvatten yumyumyum


Känns bra

Iväg skickad uppsatts som säkert sög men ändå hade koncentrationssvårigheter idag. Sitter just nu och lyssnar på Led Zeppelin innan de är dax att laga mat och packa dansväskan.

Blir Forma Hässelby gård idag. Barndans, zumbatomic och zumba. Ska bli skönt. Känner mig lite stressad sådär bara har en timme på mig innan bussen går och jag har sån brist på träningskläder att jag får fnatt.


Rakt i hjärtat

"Hearts will never be practical until they are made unbreakable..."

Satt och tänkte på de här citatet från trollkarlen från oz och tycker det är väldigt bra faktiskt.
Otroligt fint.

träffar rakt i...ja hjärtat


Plugg morgon

Sitter och gör veckans schema vad jag ska plugga varje dag osv, långa och tunga kapitel den här veckan med stora ämnen som mise-en-scene, foto, skådespeleri, ljus och inramning. Ska se både Brazil och Citizen kane.
Har även 2 tunga kapitel i Film art att läsa.

Men men, de går nog bra. Men hade sett fram mot en lugn vecka med Linus :/

Får se om Fanny vaknar snart, så de blir sushi lunch :)


Börjar dagen med citron te :) då känns allt så bra

Aha vad typ hände?






Vad gjorde du för tio år sedan?

Jag kommer ihåg det jätteväl. Det var fredag och jag hade precis avslutat en danslektion i gamla turbergsskolan. Mamma kom och hämta mig och vi skulle ha fredagsmys. På radion var det en man på rockklassiker som mamma inte gillade som snacka. Han som alltid går över gränsen med sina skämt och när han berättade om terrordådet blev mamma skit förbannad

"Asssåå nu har han gått för långt de där är inte kul, MAN SKÄMTAR INTE OM SÅNT!!!!!"

Jag fattade ingenting men när vi kom hem och slog på TV:n förstod vi att det faktiskt var sant.

Det är ju lite konstigt hur man reagerar när sånna saker inträffar.

Det är även väldigt märkligt att dagens tidningar har en tio år gammal händelse på framsidan och en liten notis om att minst 1000 människor dött i en båtolycka...



Min gårdag

Ja, vi började åka till Sommar och var där redan innan de öppnade men kön va galen och det kändes inte värt att stå så länge och betala 150:- inträde och mitt blodtryck skulle inte palla den folkmassan.

Så vi lämnade Simon och Chris där som ville stanna och jag och Linus drog till Harry B James och hängde en stund och väntade in Nalle och Erik.

Sen drog vi tillbaka till sommar för att möta upp Robban. Mys, drog till Dam och hade massa kul :)
Sen ville jag åka hem så åkte hem och de andra drog vidare.

Helt okey kväll sådär :)


I LOVE MY STOCKHOLM <3

Skön lördag

Gick upp tidigt imorse och mötte upp Monika i karlberg för att åka till Forma dansskola i Kallhäll.
hade ett pass med först 3 åringar sen 4-5 åringar och sen 7-8 åringar. Avslutade md mitt 4:e pass Zumba den här veckan.

Känns rätt skönt i kroppen :)

Skönt att fortfarande ha hela kvällen att kunna göra saker.

Men är riktigt trött idag så blir att sova tidigt. Har ett fullt schema just nu känns det som.

Sön: Tacokväll hos Emelie
Mån: Plugg + lunch med Fanny
Tis: Barn grupper + Zumba Forma hässelby gård
Ons: Plugg + Eventuell fika med Sandra och Lina
Tors: Zumba och Pilates Hässelby gård
Fre: Barngrupper + Zumba Dansplatsen
Lör: Barngrupper+ Zumba Kallhäll

Fast jag trivs med att veta vad jag ska göra.


Ha en mysig lördag :)

Skön träningsvärk

Det känns i kroppen idag kan jag säga, pilatesen igår var grym. Så roligt när man ligger där och kämpar och frågar sig själv "varför utsätter jag mig för den här smärtan" mn det är så värt det, extremt skönt efteråt när alla muskler känns långa och genomarbetade.

Idag blir det att åka till Dansplatsen för barngrupper och avsluta med ett skönt Zumba pass. Haha min kropp kommer vara helt slut efter den här helgen men det är så skönt.

Älskar känslan efter att ha tränat ett hårt pass och verkligen kämpat och tagit ut sig.

Men nu blir det plugg och Lunch innan det är dax att åka.



träningsdax

Nu ska jag och min filmvetenskaps bok och ipoden åka till Hässelby :)
Blir Zumba och Pilates idag :) hihih wiie ska bli jätteskönt ^^

Kör på flätor idag haha nej nej inte alls tillgjord bild ^^


Mot dagens träning :)

Wizard of Oz

Såg häromdagen den här filmen som jag jobbar med i filmvetenskapen just nu. Hade faktiskt inte sett hela filmen förut, fast såg musikalen för flera år sen. men det är klart man sett lite bilder och klipp. Det är ju en klassiker!

Iaf så blev jag imponerad, att en film är så här snygg fast den är från 1939 är ju väldigt bra jobbat! Men den var inte billig att göra, synd att den inte blev någon succe då.

Den är ju faktiskt ganska brilliant.

Bra skådespeleri, rolig rekvisita, fantastiska musikinslag (ävn om de kanske är lite väl många) och en massa charm.Funderar faktiskt på att spara filmen och se den fler gånger, den är ju ganska rolig. trots att jag till en början tyckte alla karaktärer såg lite obehagliga ut.

måste även säga att det är lite komiskt att en häxa som är så dödligt allergisk mot vatten så att hon smälter om hon får det på sig just råkar ha en hink vatten hemma...

Alla kulisser i MGM:s studio är väldigt charmiga haha gillar även att de till och med försökt bygga upp en bondgård i studio, men filmen försöker inte vara verklig och det gillar jag.

Se den här klassikern om ni inte sett den redan. Ni kommer nog precis som jag bli överraskade. Den känns inte alls gjord 39.

Kan lämna för de som är intresserade att Ray bolger som spelar fåglskrämman och Jack Haley som spelar plåtmannen egentligen skulle haft ombytta roller men det visade sig att Jack var väldigt allergisk mot sminket.


Kunde inte bädda in klippet men jag länkar här till en scen där Dorothy precis träffat fågelskrämman. Älskar Rays kroppsspråk.

mys onsdag

Låg kvar lite extra i sängen imorse och lyssnade på regnet ^^ Sen har jag pluggat sen dess. Tog en dusch nyss, inpackning i håret, nymålade finger och tånaglar och nyfixade ögonbryn. Kanske ska göra en ansiktsmask sen.

Märks att det börjar bli höst när ansiktet blir sådär torrt igen -.-

Ska baka en kaka iaf för ikväll kommer fina Elli hit och ska ha teparty med mig hihih ^^
Så eftersom vår tomt äger 7 äppelträd lär det bli äppelkaka :D

MYS!

Jätteskönt att ta en lugn dag såhär, imorn blire zumba och pilates hihi

Lägger upp lite gamla bilder på mig och gullisElli som jag saknat och förutom fest hos Fanny typ inte sett sen studenten :D


Elli och Mandi på gamla Chaplins


Elli och Mandi på maskerad


Elli och Mandi redigerar film


Elli och Mandi på en klippa


Elli och Mandi tar studenten


Elli och Mandi på fältkurs på utö


Mys middag med mig själv

Sitter och äter en grymt god middag bestående av het korvgryta med pasta :) Full av paprika, linser, tomat, majs och massa gott, och lite hetta :D

NOMNOM

Snart blir det att byta om för ett pass Zumba i hässelby :) wiie så skönt :D


Blir så besviken på att mat aldrig ser lika gott ut på bild :/

Saknar sommar värmen

Nu e de grått igen -.- ojoj



Dax för middag yum!
Panerad flundra men potatismos, hemgjord remulad och massa citron YUM


Det är okey att känna


Riktigt Seg Igen...

Är så galet trött idag, måste börja lägga mig tidigare igen. Hade ju en så bra dygnsrytm :( Igår blev det tacomys med älsklingen :D å sen kom Robban förbi, så vi satt och snacka och umgicks :D

Idag är det plugg som gäller. Känner mig lite stressad, har mycket att ta tag i.

-Se the Wizard of oz
- Läsa 56 sidor i boken
- Skriva en uppsatts
- Diskutera Filmen med underlaget från boken
-Läsa extrapappr om klassiskt hollywood berättande

Sen har jag ju såklart annat som måst tas tag i...

-Hitta lite nya träningskläder
-Köpa en ny väska
-Göra veckans schema
-Fixa naglarna

Ja men ska lägga mig i sängen igen och börja läsa. Längtar till min nya bok kommer så jag kan börja göra små noteringar i den.

Ha en mysig dag nu
PEACE


This book is killing me


Start på dagen

Börja dagen me en liten mys frukost me hembakt bröd med brieost och skinka + fil med cornflakes oc russin + te såklart :D

Betar av några sidor i filmvetenskapboken uaäääh ska träffa linus sen :) Hoppas på att hitta lite nya träningskläder. När kassan blir tjockare kanske beställa lite zumba linnen oxå ^^

finns så mkt härliga träningskläder i want, nooow!

Mamma sa ju häromdagen "men amanda inte de där leggingsen de e ju färg på dem" :P men men
Träning blir ännu roligare med sköna kläder.

Funderar på kanske ett gult zumbalinne... har bara svarta kläder, så himla tråkigt får lite fnatt på mig själv faktiskt, och alltid när jag är ute  för att handla nåt färgglatt kommer jag hem med något svart iaf...


Mot fina Fanny

Oj nu kommer Fia snart och plockar upp mig så ska vi till Fanny o gratta henne wiiie :)
Hoppas på en asum kväll


Gammal ful bild xD

Trött lördags tjej

Igår blev det först att åka till telefonplan för barndans och sen själv köra ett zumba pass me Monika. Jättekul men börjar kännas i kroppen efter veckans träning.

Sen åkte vi till 3 vänner och hade kick off med Dansplatsen. Jätteroligt verkligen. Trevliga människor, god mat mys stämning :)

På vägen hem flockades ett gäng långhåriga spinkiga hårdrockare runt mig från Sundsvall som inte visste om de va på rätt tunnelbana haha lite lol sådär. Mötte David i centrum så vi tog sällskap hem, skönt att ha nån att gå me :)

Idag blire fira fanny men ska snabbt åka till stinsen för att kolla om jag hittar en ny väska och lite träningskläder.

Seeeya
PEACE <3


Hemma

Efter min första dag som servitris-Amanda ^^ Trött i fötterna men ska sätta mig och plugga i min nya (vattenskadade) bok ringde dem och låg på så de ska skicka mig en ny bok :) men den här får duga sålänge :)

Hade en rolig dag på resturangen faktiskt även om allt var nytt och förvirrande.

Ikväll blire dubbelpass. Först Zumba och sen Pilates med Monika, tror jag iaf haha vet inte hur jag ska orka det. Måste nog handla me nåt att käka påväg hem.

Kommer nog vara helt slut ikväll :P


Lagom glad

Vaknade astrött verkligen kunde inte gå upp men släpad mig upp. Glad blev jag när jag såg att min bok kommit, konstigt dock att den kom hela vägen hem :S skulle ju hämta ut den...

Kul att de la den ute i regnet med en tunn pappersgrej runt. Kul att min bok inte alls ser ut som den ska.
Kul att betala dyra pengar för fina böcker som läggs ute i regnet, hallå är det nån som inte fattar att böcker är gjorda av papper?

De kanske var tur att jag beställde den billigaste som istället för fint papper runt hade nån mjuk ful plast.
E riktigt irriterad på att den är blöt, skrynklig och ful så jag orkar inte ens öppna den.

Gick o vila en stund till o ska nu äta frukost och åka till helenelund.

Hoppas er dag börjar bättre


Boken hade inte ens den här framsidan...

RSS 2.0