Bättre sent än aldrig

Har precis kommit hem från övningskörning med Morfar haha hade massa kul, jätteskönt väder idag också!
Ikväll blir det Zumba på Gumse men innan dess är det lite fix, tänkte dammsuga, svara på mail och fixa naglarna.
Lite småpyssel helt enkelt. Känner mig lite mör i kroppen idag men jag hoppas de kommer lite folk kväll :)
Ska strax laga lunch, blir laxsallad med avokado och solrosfrön :) Mums!
Random bild från studenten, saknar er mina vänner <3

Mys Månday

Har ätit en sån gaaalet god, och nu menar jag verkligen galet god torsk i hummersås med räkor och massa sallad :) Ååå så Mumsi, jag vet att de enda jag gör är typ att tjata om mat men i love it! Håller på att ladda inför kvällens pass med att ta det lite lungt dricka nyponte och titta på stylisterna.
Gick en skön promenad i solen med Peter Lemarc i lurarna efter mötet, idag är en sån där lugn, harmonisk och skön dag. Men snart är det dax för flås, svett och skratt!
Yepps i love my tea,, så blir man så härligt röd om tungan och läpparna av noponte haha

Aj aj aj sa huvudet

Vaknade för en stund sen med värsta huvudvärken, hade också glömt att dra ner rullgardinen så solen lös mig i ögonen. Ta inte det där fel, jag älskar sol! Vill bara inte ha den i ögonen på morgonen..
Men det är jättevackert ute, riktigt skidväder med minusgrader och sol, jag vill åka skidor! Var galet många år sen jag gjorde det sist..
Nu är det frukost som gäller, bestående av..
-1 glas äppel/hallon dryck
-Ett kokt ägg
-Ett fiber knäcke med salami och paprika
-En skål naturell yoghurt med musli med torkade lingon, hallon, tranbär och russin
MUMSI!
Kör på en skön balettknut idag :)

Trött tjej

Har myst ner mig i sängen efter ett skönt pass, varm dusch och god proteinrik middag :) Kul att ha lite bekanta ansikten på zumban idag med mormor, Sofia och hennes mami :)
Slökollar lite på gladiatorerna, det är fett många som trillar utanför banan och det ser ut att göra galet ont :O
Imorgon blir det möte, fattar dock inte art jag ska när jag kollar på kartan :S men de löser sig nog, får vara ute i god tid och virra runt.
På kvällen blir det barndans, zumba och avsluta med 1,5 timme modernjazz. Blir nog skönt, känner mig lite mör i kroppen men men :P
Ska nog bara dricka lite te och sen date med kudden.
Gammal bild på mig och Fia från Tyskland i våras

Mot Löthallen

Snart dax att dra till Sumpan för Zumba, är lite bättre i benen så jag är taggad på att röra på mig :) Kommer nog bli skönt, äälskar mina nya mirakelskor :) blev ett par Nike air max trainer och i love them! Lyckades dessutom hitta ett par i förra säsongens färg som är röd rosa och på halva priset annars ingen skillnad.
Bara packa väskan och dra nu :D
Så fina :) Har dem i en mer röd färg :) men båda är fina finns typ i blå också

åå mysiga söndag!

Sitter i pyjamas och äter frukost framför What happens in Vegas, haha galet längesen jag såg den och helt okey tidsfördriv.
Idag blir det lite jobb hemma och sen kursstart för zumban i Löthallen. Kommer nog bli massa bra!
Vad händer idag då?
Igår blev det mys med Linus, åt god middag och kollade på Shanghai knights hihi å så bra :) Älskar Jackie Chan :D
Känns som en ganska skön söndag, nästa vecka börjar kaoset med 4 pass på Söndagar så ska njuta av ett pass idag :)

Lörday

Gick upp tidigt imorse och åkte till Tullinge för att vikariera för Carlos, var jätteskönt då de få 4 människorna som åkte tåg på en lördag morgon gick av vid centralen och sen var jag själv med mitt te och musik :)
När jag kom hem vid 13-14 tiden var ja helt slut och galet trött, kör dubbla benvärmare nu för benhinnorna. Åt lunch och gick och la mig i sängen med juice och gladiatorerna har legat där tills nu, behövdes!
Ska strax dra till Linus för myskväll och middag :)
Njut av en mysig lördag alla gulliga!

I got you babe

"And when I'm sad, you're a clown 
And if I get scared, you're always around

So let them say your hair's too long 
'Cause I don't care, with you I can't go wrong

Then put your little hand in mine 
There ain't no hill or mountain we can't climb"

Morning

Har precis ätit en mysig frukost och ska nu duscha och fixa mig, sen blir det stinsen och sen zumba.
Haha jag vet det är inte alla som duschar innan de ska träna men för mig är det som vilket jobb som helst jag vill vara ren i håret och sminkad. Om jag själv ska träna då bryr jag mig inte men håller jag en klass då vill man se fräsch ut :)
Känner mig annars ganska seg idag men ska bli skönt att röra på sig lite :) Sen blir det en tripp till Robban :D
Gammal ocharmig bild på oss (:

Trötter

ÅÅ sitter lite halvflummig och skrattar åt mina egna skämt och dricker te.. borde kanske sova snart men jag är för trött för det haha har ändå inte gjort så mycket vettigt idag :$
När jag sover har jag alltid en vattenflaska vid sängen för blir alltid så grymt törstig igår glömde jag ta upp vatten :O vaknade hysteriskt törstig så det ska inte upprepas inatt!
Ska läsa ett kapitel i min bok och sen somna, imorgon blir det zumba i simhallen och date hos Robban.
Tagga helg! Inte för jag kommer vara ledig :/ men ändå :D

Ride a white swan


Ledig dag!

Idag är jag ledig och bara tar det lugnt, har ätit en stor torsdagsfrukost framför Hells Kitchen och nu sitter jag och lyssnar på ZIN musiken jag fick i brevlådan här om dagen, hittar inget jag gillar direkt förutom great balls on fire såklart, men seriöst använder mig sjukt mer gärna av orginalet.
Nej föredrar min egen musik tycker zumba musiken har blivit lite tråkig.. letar hellre låtar själv. Blir mycket roligare med musik man gillar :)
Känner mig lite seg idag, även om det är skönt att vara ledig har jag lust att göra något, kanske blir gym med Lunne när han är klar med inspelningen för idag.
Funderar på om jag ska antingen chilla, äta morötter och dipp i sängen framför en film eller städa, planera och små jobba.. vi får väll se just nu känner jag mig ganska produktiv!

Uppbokad

Sitter och stirrar i min kalender (yes jag föredrar att skriva för hand istället för att ha allt i mobilen) hah redan är jag helt uppbokad igen. Igår var det pass på Gumse, väldigt få där men de gjorde ingenting då mina benhinnor skrek men jag fortsatte le och låtsades som ingenting sen blev det promenad hem.
Idag är ledig dag :) Bortsätt från imorse då jag höll ett möte i stan med tjejen som ska vara min hjälpledare på Söndagmornar, kommer bli väldigt spännande, de kurerna startar nästa vecka :)
Annars så imorgon blir det möte, fredag zumba och möte och lördag vikariera för Carlos :D Sen på söndag startar jag kurserna i Löthallen, kommer bli great :)
Träning varje dag är inte helt fel. Nu ska ja ladda om och åka till Lunne och försöka vara ledig.
Ha det great!

Mys Måndag

Alla verkar hata den här dagen, klagomålen på facebook ökar typ med 10% på måndagar men själv njuter jag. Har inte längre något emot måndagar. Man får helt enkelt göra de bästa av saken, och jag älskar mitt jobb och njuter av att gå dit.

Sov till klockan halv tio då jag blev väckt av ett jobb som ringde, låg kvar och myste i sängen till tio.
Sen blev det en mysig måndagsfrukost bestående av..

-Naturell yoghurt men musli, torkad papaya och russin
-En äppelbrus
-En kopp vanilj te
-Ett hårdkokt ägg
-Sportknäcke med salami och gurka
-2 omega 3
-1 multivitamin
MUMSI!

Åt framför Top Model med tända kaffeljus och massa filtar, super bra start på dagen.
Nu sitter jag och svarar på alla mail jag fått under natten (9st) haha ska packa dansväskan och äta lunch och sen är det dags att åka till Dansplatsen för barndans, Zumba och modern jazz!
Kommer bli toppen men känner av binhinnorna ordentligt efter stutsande på dåligt golv så jag hoppas verkligen att de inte blir värre.


Sönday

Sitter och myser, sov hos Lunne i natt och dagen har bestått av Zumba event i Årsta och sånna där Söndagsritualer. Har duschar, gjort inpackning, smort in mig, fixat naglarna, tagit hand om fötterna, tagit bort opassande ögonbrynsstrån och bytt lakan. Ska bli så skönt att hoppa ner i en ny bäddad säng, ny duschad och med nytvättad pyjamas!
De där med fötterna, jag är noga med att ta hand om mina fötter, som dansare slits dem mycket och utan fötterna fungerar inget, en spricka och du är körd eftersom man dansar mycket i trånga, hårt knutna skor eller barfota på hårda golv måste man verkligen smörja in dem och ta hand om dem, annars blir de ledsna.
Ska bara dricka upp mitt te och sen blir det date med sängen. I morgon är det jobb som gäller. Barndans, Zumba och sen Modern jazz :)
Nu börjar allvaret på riktigt!
"Men fötterna brukar du glömma, två fötter kan också va ömma.
Du går på dem, du står på dem.
De offrar sig mer än du tror, instängda i dina skor."

En sån skön känsla

Har precis kommit hem från mitt första pass på Gumse, hade skitroligt. Bra stämning och har den där sköna känslan i kroppen nu när man tränat och gjort något vettigt! Har alltid skitroligt när jag leder mina klasser och idag var det en skön skara människor som skrattade och svettades tillsammans.
Ikväll blir en lugn kväll med Linus, mumsi laga middag och njuta av att vara ledig. Imorgon blir det zumbaevent i Årsta, ska bli kul.
Ha en mysig lördag!
Du och jag kompis! <3

Gratis prova på Zumba

Nu på lördag ( 21/1-12) tycker jag i alla ska komma till Gumse Gym i Sollentuna (ligger bredvid tandläkaren Sollentuna station) där kickar vi igång terminens med ett gratis prova på pass med mig :)
Ta med era vänner och zumba loss i deras fräscha lokaler. Så bjuder de på en celsius.

Hemma igen i mitt kära Stockholm

Åå vad skönt det var att ta tåget hem igår, kände hur pulsen gick upp mer och mer för varje mil mot Stockholm!
I love my city!
Har iaf haft två mysiga dagar i Vimmerby, med planerig, fundering och mundering? (De sista skrev jag bara för att rimma..) Iaf så har vi jobbat på bra, är en av projektledarna för Spring dance camp som kommer hållas i vår , tror det kan bli jättebra men blir en hel del jobb..
Idag är jag så sjukt trött haha var tvungen att gå upp bara för magen kurrade så mycket så jag inte kunde ligga kvar.. funderar på att gå och lägga mig en stund till innan Linus slutar jobbet :)
Idag ska bli en chill dag :) Det behövs!
Hoppas ni får en mysig fredag!
Gammal random bild :P

irriterad

Jag verkar inte ha turen på min sida just nu.. vet inte varför så mycket går snett men men.
Imorgon bitti ska jag tidigt som attan åka till centralen för att ta tåget till Vimmerby på en dansträff där. Vet inte hur jag ska komma upp då jag inte tillhör de morgonpigga typerna direkt.. men de löser sig haah
Hoppas iaf att det blir roligt, är tillbaka i Stockholm på Torsdag igen. Nu är det väll bara dax att hoppa i sängen så jag kommer upp imorgon Sov gott bebisar så hörs vi när vi hörs ^^

Tisdag

Igår vara det kursstarter på dansplatsen :) allt gick jättebra, bättre än jag förväntat mig haha lite problem i början med ljudet osv men det löste sig :P Tur man kommer ihåg lite av de man lärde sig i ljudproduktion haha.
Hade en hemsk morgon igår med ett möte som inte alls blev vad det skulle men sen fick jag träffa Linus som alltid gör mig så glad :)
Idag blir det möte klockan 13 hämta nycklar och grupplistor och sen bara ha en skön och lugn dag med Lunne.
Nu ska jag springa till bussen.
PEACE

Sista förbredelserna

Älskar Söndagar, för det mesta. Dagen börade med lunch? men pappa och Nea i EC :) Blev riktigt mysigt faktiskt :)
Annars idag är det massa fix inför kusstarten imorgon, pirrigt! Se till att alla spellistor fungerar, fixa mer uppvärmningsmusik, printa grupplistor, tvätta träningskläder, packa dansväskan, gå igenom så allt sitter, ja allt de där sista!

Tror verkligen att jag kommer ha galet roligt den här terminen, kommer vara helt död imorgon kväll haha, så idag blir det lite avstressande bad när alla sover.
Pappa och jag i somras :)

Fierce Friday

Ååå hade en sån konstig natt, apsvårt att sova men lyckades efter ett tag och hade mardrömmar om en danslektion som gick helt fel och föräldrar som lämnade mandarinskal och festis i danssalen... Hoppas verkligen inte att det blir så i verkligheten.

Sitter och myser i min favorit Bowie tröja, bästa köpet? och så fixar jag spellistor till måndag, försöker hitta lite najs musik att göra hoppövningar med barnen till, lite Jackson 5, Madonna, ABBA, Spice Girls, osv. De artister som är en självklarhet för oss vilka de är men barnen inte har någon aning om vilka de är. Vill inte bara köra Adele och Lady Gaga som dem känner till utan nu ska de få lära sig lite.
Ser verkligen fram mot kursstarterna även fast jag är nervös.

Verkar som en massa vänner kommer komma på första passet och stötta haha känns sjuktbra att ha folk man känner om det går galet :D
Idag blir det mys med Lunne när han slutat jobbet, tror de kommer bli en asum friday :D


Myser

Jag och Monika ställde in vår date så hade helt plötsligt massa tid att göra ingenting på :P Har duschat, gjort inpackning, fixat finger och tånaglarna, fixat ögonbrynen och kollat på Firebird :)
Har lånat en box med alla klassiska ryska baletter av Monika, idag blev det Firebird. Så fin vore en dröm att se en balett live någon gång men den här var faktiskt riktigt bra inspelad med vinklar och allt. Supervackert!
Lägger upp en liten del av den om någon vill se vad de är :) En av de bättre baletterna jag sett hittills :)
usch får rysningar när jag tänker på hur mkt sår och blod de måste vara i hennes tåskor efter den här föreställning :/

Torsdag

Har haft tv urmysiga dagar hos Lunne med dansträning inför terminstarten, idag blir det att åka till Dansplatsen för möte och genomgång med Monika, sen blir det att skynda sig till tureberg för möte 2 inför sommar lägret.
Igår ringde dem och vill att jag ska åka på planeringsmöte i Vimmerby för ett stort dansläger med workshops och dansare från hela Sverige, så nästa vecka åker jag antagligen dit, det blir spännande haha
Snart är ledigheten slut, ska bli både skönt och jobbigt haha men jag längtar efter att sätta igång igen har varit stilla för länge nu :P
Nu blir det att ladda min käre vän ipoden med mysmusik till dagens tågresor :)

Hur trött?

Efter två roliga och krävande pass på balettakademien blev det en helvetes promenad hem haha först var tåget sent och när jag väl kom till Sollentuna gick inga bussar, så blev en friskt promenad i motvind
(eller ska man säga motsnö?)
var redan trött efter de båda kurserna och promenaden hem gav mig nästan en hjärtattack haaha det var så sjukt halt ute ca 2 cm snö och under ren isbana, snön piskade mig i ansiktet och trots att jag drack en protein shake kände jag mig lite vimmelkantig.
När jag väl kom hem, genom svettig och blöt av snön bara kasta jag av mig alla grejer och la mig på det varma badrumsgolvet och låg där en stund för att samla energi till att duscha. hade den där stickande känslan ni vet när man kommer in i värmen efter att ha varit ute och frysit.
Var jätteskönt att äntligen hoppa i pyjamasen och ska nu lägga mig i sängen, imorgon är det massa jobb som måste göras.
Å det var så kul att träffa Sandra och Kajsa igen och köra lite svåra kurser där man verkligen fick bita ihop och utmana sig själv. Var inte direkt bland de bästa haha men de gjorde mig ingenting jag hade roligt och kämpade på bland dansare som var betydligt mer tekniska än jag :)
En av kurserna var jazz vi kollade dock inte att de var på nivå M7 så ja de blev lite kämpande, men galet kul älskar lyrisk jazz :) Här hittade jag ett klipp från M7 med hon vi körde med. De får det att se så lätt ut..

Söndags häng

Har haft en jättemysig kväll med köxitjejerna, god mat, massa skratt och en del gossip :P Haha hade mycket att ta igen :) Nu sitter jag hemma mätt och glad och har precis bokat in att imorgon kväll då med Sandra och Kajsa från gamla dansgruppen och ta lite kurser på balettakademiens öppet hus :) Ska bli roligt skulle gärna vilja gå fler dagar på en gång haha men vi får se har ju massa jobb att göra också. Nu dricker jag lite vanilj te och försöker dämpa söt suget :P Imorgon kommer nog bli en bra dag :D
Vi borde ha en återförening snart tjejer hihih :)

Myskväll

Sitter och förbereder mig för att träffa köxi tjejerna :) Kommer bli megamys. Har egentligen inte råd att gå ut och äta igen men har inte träffat de på länge så de här får bli min sista måltid på ett bra tag nu, sen blir det hemlagat :D
Men det ska bli roligt att ses igen :) hihih. Ser att mina naglar inte är vad de borde, måste verkligen fixa till dem någon dag innan terminen startar hihi Hoppas ni får en mysig söndag!
Nej nej inte alls poseig bld..

Dagens åtagande

Bollywood/bellydance coreo :) Blir den här knasiga låten i brist på annat blir så glad av den haha tänker på filmen xD
"Vi kan äta curryris hela dagarna och leka med vackra indiska pojkar" HAHAHAH xD

Update

Haha jag ägnar verkligen min lediga tid till att umgås med mina bästa istället för att sitta vid datorn :)
De senaste dagarna har varit lite allt möjligt. Hängt med Robban, Fia och Lunne, varit uttråkad, varit på IKEA med Robban, myst, ätit god mat och bara varit :) Har även koreograferat massor, nästa vecka måste jag verkligen sätta allt. Lite jobbigt när man har så många låtar att hålla reda på, men men de här SKA gå.
Om andra kan så kan jag !
Idag blire kanske pizzahäng och mys hos Lunne vi får se helt enkelt :) Börjar iaf dagen med te och sökandet efter en bra Bollywood låt, kanske tar temat till Bombay dreams haha den är ju lite rolig..

God fortsättning..

...eller något :) Har varit lite off de senaste dagarna med uppdateringen. Nyår var galet najs hade skitkul hos Robban ett av de bästa nyår iaf :) I söndags blev det bara mys hemma med Paradise Hotel och kinamat med Lunne, igår kände jag att jag behövde röra på mig nu när jag inte tränat på typ en vecka så Christian och jag tog en lång skön promenad och sen åt vi middag i Stinsen.
Var grymt mysigt, längesen vi bara träffades och snacka :)
Idag då? måste nog ta mig till Robban och hämta mina kläder och mitt smink iaf haha annars ska jag nog jobba lite hemifrån. imorgon är det spännande möte.
inte alls stel bild från nyår :P

RSS 2.0