Lediga Lördag (:

Har gjort sånna där äckligt nödvändiga saker idag. Städa, dammtorka, dammsuga, duscha. Hahah men det var skönt. Dammsuga till min härliga mandimusik och sjunga högt med min hesa förskylningsröst :) haha åå har haft en sån där dag då jag dammar av mina 60tals favoriter och dansar runt i rummet själv. lOVE IT!
Sitter och äter lite godis innan jag ska åka till lunne för myskväll med honom, nåt gott att äta och minecraft :$ :D
Idag är jag på sådär sjukt bra humör, det var längesen jag hade den sköna känslan, inte ens snön får mitt humör att sänkas
IDAG ÄR JAG PÅ TOPP!
Älskar den här låten, den får mig att dansa och sjunga högt varje gång :D
Jag just nu haha jag vet min lugg är lång.. (:

HELG!

Så efterlängtad! Kom hem från jobbet nyss. Var en tuff dag massa saker som var knas med leveranser osv men men gjorde så gott ajg kunde iaf och var nästan klar när jag slutade så tanterna fick lite att göra ;)
Så..vad händer ikväll då? Jag har iaf inga planer, skönt! De är sällan haha. Men ska nog städa lite iaf och äta morötter med dipp - mums!
Skön fredag.
Dricker lite te just nu och funderar på vad det ska bli till middag. Måste också kolla igenom min garderob till klädrepet på söndag.

En annan tid- BILDBOMB

När jag läste vad jag skrev i förra inlägget så fick jag ryck och gick in på min gamla bilddagbok och kolla på lite pix haha.

Lägger upp en bildbomb med några vackra bilder här från den tiden, och lite musik som präglade den.
Synd att pa inte finns längre hade massa roliga kort där som inte finns kvar längre :/

Några av er kanske blir upprörda nu haha men kom igen vi kan ju skratta åt det nu (:
Nu är det bara minnen!




























































Torsdags Söndag

ÅÅåååååå jag har sovit så gott! Gick upp vid nio utvilad och åt en mums frukost framför E special red carpet shit... lite små roande. Haha jag har typ inte koll på kändisar längre känner jag. Inte som när vi var 14 och mitt och Jennies största intresse var att läsa skvallertidningar, analysera kändisars kläder, kolla Big brother och äta choklad mums.
Haha saknar nästan den tiden lite. Ledig idag, så grymt skönt! Ska städa lite och fortsätta måla. åå hur kan det ha varit så längesen jag umgicks med färgerna och penslarna och lite skön 70tals disco?
2 Stekta ägg med hot pepper, varma hallon och blåbär med vaniljyoghurt toppat med linfrön, solrosfrön och gojibär, två finncrisp medkeso, aromat och paprika och lust och fägrig te + äppelbrus :)
MUMS!

Aj min kropp

Haha igår körde jag lite styrka med en av grabbarna på Gumse, väldigt intressant.. haha men sjukt kul. Blev ett skönt konditionspass med dem sen, älskar att instruera där. Alltid så bra stämning, gör mig så glad.
Idag blev det jobb 9-17 lång dag men sen ledig kväll. Så sjukt värt!! Och vet ni vad?
Imorgon är jag LEDIG! hihi ska verkligen njuta. Känner hur energin börjar komma tillbaka lite, fick ett ryck och tog fram block och akrylfärgerna  (som blivit dammiga) Skäms på mig! Var så längesen jag använde min kreativa sida (förutom att jag skapar danser hela tiden hah) Var skönt att ta ut känslorna i färg.
Nu blir det date med kudden! Sov sött alla!
En liten ful film från när vi tränade Dance dance dance för första gången haha vet inte vad jag håller på med, mina dansklackar har typ för smala klackar egentligen så jag ser sjukt stel ut.. men ja de va ju första träningen med tjejerna så om några veckor borde de se lite bättre ut hah

Workoholic

Dagen har vit ganska lång kom nyss hem :) Började med jobb på apoteket slutade vid 15 och åkte till liljeholmen och handlade mat sen vidare till dansplatsen för mer jobb. Barndans och sen avslutades det med modern jazz. Har tagit bort zumba på måndagar, känns faktiskt bra.
Har haft en ganska bra dag, hade lite mer energi och sista dansen gav mig massa glädje och energi blev många skratt. Älskar de lektionerna där jag får pressa mig själv, zumban pressar mig varje gång med all kondition men det är inte ofta längre jag får pressa mig tekniskt och öva hopp och snurrar. Love it!
Blev på så bra humör nu efter tillskillad från igår. Moe det var en tuff dag. Kände mig trött och irriterad men det är bara att gå in i den där rollen och skutta runt sen när man kommer hem får man lägga sig i sängen och bara dö.
Får inte visa mina elever att jag är trött.
Har precis druckigt upp mitt protein och ska strax sova. MYS!
Det här med protein...
det är så många som har fördomar. Jag dricker inte protein för att bygga stora muskler. Jag dricker det inte instället för måltider för att gå ner i vikt, jag måste dricka det nu för min kropp orkar inte. När jag har 1-1.5 timme hem efter ett kvällspass så hinner den där hunger känslan gå över till illamående och ja jag kommer bryta ner mig själv om jag fortsätter så. Kroppen behöver sina byggstenar och jag kan inte äta hur mycket ägg som helst :P
Imorgon blir det jobb 9-15 sen zumbajobb och styrketräning på Gumse :)
PEACE

Söndags stress

När klockan ringde imorse ville jag bara gråta. Var s sjukt trött och inte alls redo att gå upp. Släpade ner mig till köket för att inse att jag var uppe en timme för tidigt, tror ni jag var lycklig? Kunde glatt lägga mig och mysa i sängen en stund till. Sen blev det jobb gånger 3 nu har jag precis ätit lunch, pasta med lövbiff i grönpeppar sås, har sagt det förut men jag ääääälskar när man biter i hela grönpeppar korn, så sjukt gott!
Nu blir det strax att dra till löthallen för 2,5 timme dans och sen avslutar jag de med ett zumbapass :)
Skönt men jobbigt. Känner mig inte på topp men de sköna vädret ger mig energi.
Väskan är packad med danskläder och shakern laddad med jordgubbspulver.
Time to hit the dancefloor
Gammal bild från scenrep

Njuter av våren

Gick upp vid 8 idag, fast de är lördag haha börjar nog bli gammal.. var så utvilad och glad. Åt en smaskig smoothie frukost och duschade. Vid elva åkte jag och mötte upp min fina Fanny. Blev promenix till stinsen, lunch, solglasögonlet, promenix till centrum, häng vid bibblan i solen, massa prat och massa skratt <3
Sen tog jag en promenad hem i solen och lyssnade på mys musik och kände mig sådär härligt oövervinnerlig som man gör på våren ^^
Superskönt!
Nu har jag varit hemma n stund, ätit skumbananer och sorterat lite bilder. Strax kommer lunne och hämtar mig så blir de lördagshäng hos honom <3
Sjukkt galet bra att vara ledig, har haft en toppen dag. Imorgon börjar veckan om med 5 pass, men nu tänker jag inte på det för idag är jag ledig och idag lever jag! :D

Dagens inköp

Ej mina bilder*

Ååå vilken värd dag

Har haft skönaste lediga dagen, sov ut till halv nio haha blev helt paff och typ men varför vaknar jag så tidigt jag har ju sovmorgon :( sen räkna jag på fingrarna och insåg att jag typ sovit tio timmar...SKÖNT!
Tog en lång och mumsi frukost, fixa lite ny musik och bara tog de lugnt tills det var lunchdax, då kom Lunne och hämtade mig så vi kunde äta och handla lite jag behövde, shaker, hårspray,deo,lunchlåda osv.. Sen blev det att hämta en motorsåg och sen bara slappa, spela minecraft, äta middag MYS!
Behövde verkligen en ledig dag och ta det lugnt. Känner att kroppen inte är på topp.
Nyss blev det lite bad men kunde inte riktigt slappna av så blev inte så länge.. hade massa sköna oljor och så i så nu är huden mjuk och skön :D
Nu dricks det te och kollas på masterchef,ska snart sova imorgon är det jobb igen.
Lite bilder från dagen

Goodnight Sweetheart

Dax att hoppa i säng :) ÄNTLIGEN! :D:D haha imorgon är jag... håll i er...
LEDIG! Wiie till mig, som jag längtat! Ska bara ta det lugnt, sova ut, kolla masterchef i sängen, äta en lång god frukost, ta ett bad, promenad till centrum om det är bra väder och köpa en shaker och lunchlåda.
Det ska bli perfekt, behövligt, mysigt, brilliant, fantantiskt att få vara ledig!
Åååå men nu blir det sova. Längtar redan tills att få vakna utvilad och inte vilja gråta när klockan ringer ^^
Sov gott :D

Trött men glad

Kom nyss hem efter 2,5 timme jive på GIH. Hade superkul men var inte på topp idag, kände att blodtrycket svek lite. Som tur va var vi udda par så jag kunde titta och heja på de andra lite :)
Har börjat tänka lite på det där med pardans sen cha cha:n förra veckan.. hade så sjukt roligt och jag är inte sämst som jag trodde jag skulle vara. (ta inte de som skryt för jag var inte bäst heller) Men pardans är väll den kategorin i dansvärlden som jag inte utforskat något alls, har varit lite rädd för de typ. När man dansar själv är det bara mitt fel och min förlust om det går dåligt men jag vill inte förstöra för någon annan. Vet att jag har höga krav på mig själv.
Men nu har jag fått lite blodat tand för det här, varför började jag inte med de när jag var liten? Kunde ha varit duktig nu och hållt på och tävlat men ja, de blev aldrig av. En av de svenska mästarna i cha cha cha kom fram till mig och sa "Amanda, det är aldrig försent att börja. Tänk på saken"
Men när ska man ha tiden? Får väll bli när jag är pensionerad och dansar på ålandsfärjorna.. Nej så ska det aldrig bli men en rolig tanke att leka med, tävla och klä upp sig i specialsydda glitterkläder.
Det hade jag nog gillat.

Trött trött trött

Blir jag aldrig pigg? Idag var det jobb 9-16 på apoteket sen hem, äta och dra till Gumse. Åkte dit lite tidigare så jag hann snacka med dem om kosttillskott och sånt. Så gulliga. De bjöd mig på lite smakprover så jag kan se vilken smak jag gillar och sort. Fick en bananshake där också som var jättegod, dock tror jag inte jag kan dricka den så ofta. Smaken sitter fortfarande kvar. Smakade som sån där bedövningssalva man fick hos tandläkaren när man var liten...fast bättre. De hade riktigt bra pulver med god smak tillskillnad från en del andra som man vill kräkas av.
Nu ska det bli förändring.
Har precis duschat och ätit lite stekt falukorv med kokt vitkål och morötter och stark senap.. mumsi!
Dax för sängen, upp kvart i 7 imorgon och jobb 9-16 sen direkt till GIH för 2,5 timmes jive lektion..

Söndags häng

Duschad, påfylld med proteiner och i pyjamas i sängen med lite te. Snart dax att sova är helt slut. 3pass imorse sen 2 timmar klackar och sist zumba. Mina fötter som redan var så sjukt ömma innan klacklektionen... hur ska det gå att jobba imorgon?
Imorgon blir det först jobb 9-15 sen iväg för dansjobb 17-21 Oj oj! Men det blir nog najs.
Nej snart dax att sova men ska nog äta en liten kaka innan hihi^^
De är jag värd :$

KLASSIKER

"Jag berusas av månen inatt"

Lediga Lördag

ÄNTLIGEN! Behövde verkligen en ledig dag, även om den inte bara har varit häng i soffan. Gick runnt i stan med Lunne, kolla på knasiga saker och protester och skratta åt "möhippor". Han fick med sig en skinnjacka och jag 2 par vårskor :) Superbra, blev 2st för mindre än var ett skulle ha kostat.. värt!
Kom nyss hem, åt middag hos familjen Eriksson och sen blev det lite minecraft :$ Love it! :)
En supermysig dag, men nu känns det jobbigt att imorgon börjar en ny hektiskt vecka.
5 pass dans imorgon var av ett är 3 timmar.. Sen är det jobb på apoteket varje dag utom torsdag och sen zumba jobb  2-3 timmar varje kväll måndag-onsdag..
Gaaah.. kommer inte orka hålla de här tempot speciellt lång tid. Nästa vecka sen får jag börja trappa ner om jag vill ha hälsan i behåll.
De är pengar och pengar behöver jag, men man kan inte jobba hur mycket som helst har jag fått inse. Speciellt inte när man har ett sånt fysiskt krävande jobb som jag har nu.
Extra protein ska inhandlas i veckan!
Men nu blir det date med kudden.

Dålig update

Har knappt suttit vid datan den här veckan, bara jobb hela tiden. Dans,skola,zumba,apoteket ja. Idag hade jag iaf ledig eftermiddag. Hängde med Lunne och Robban i kista.
Blev kyckling fajitas också mums!
Imorgon blir det jobb på apoteket 9-15 sen är det hem, byta om, packa väskan, dra till Årsta på zumba masterclass och sen är det att åka direkt mot Fia och fira henne (:
Kommer bli jobbigt, och tufft men ja, på lördag är jag äntligen ledig och sen börjar allt om igen.
Hur orkar jag? Gör jag det?
Jaja de fixar sig. Är så trött.
GODNATT

Grattis Fia 20!

Hoppas du haft en grym födelsedag :)
Ses imorgon!
Pöss

Tisdag

Idag blev det jobb på apoteket, sen hem och äta middag, skypa med lunne och packa och dra till Gumse för zumba. Var skönt. Har ont i ryggen känner jag dock, kanske för jag stått upp hela dagen. Kommer vara grymt sliten när den här veckan är slut. Imorgon blir det apoteket 9-14 sen hem fixa mat och åka till GIH för 2,5 timme cha cha lektion.
Tror det kan bli grymt kul.
Måste dock spara lite på kroppen känner jag.
Har precis ätit en mumsig middag nummer2 bestående av stark kyckling med avokadosallad och ägg :) Proppmätt trots inte någon jätteportion. Dax att borsta tänderna och tvätta bort smink rester och sova.
imorgon blir det upp vid 7 igen :/
(jag vet att många av er går upp innan 7 men för mig är det super tidigt!)
Sov gott gullisar!

GENIALT

Wiehe:s bästa text med Timbuktus beat, kan det bli en bättre kombo?
Jag satt häromdagen och läste min tidning
en dag som så många förut.
O jag tänkte på alla dom drömmar man drömt som
en efter en har tatt slut

O jag började darra i vånda och nöd
jag skakade av rädsla och skräck
för jag visste ju alldeles tydligt och klart
att det var bilden av mig som jag sett

För mitt hopp är en skadsjuten kråka
och jag är ett springande barn
som tror det finns någon som kan hjälpa mig än
som tror det finns nån som har svar



Måste Sova

Kom hem för en stund sen, har hunnit duscha och sitter nu och äter middag. Måste verkligen äta upp fort nu så jag kan lägga mig och sova. 7 imorgon måste jag gå upp. Börjar 9 på apoteket. Usch gillar inte alls att gå upp tidigt eller inte innan 8 iaf :P gillar ju inte att sova bort hela dagen heller. Men har så svårt med mornar, de tar mig lång tid att vakna till liv och sen är det ju det där med att äta på morgonen...
Men ja det är bara att kämpa på, måste kämpa nu ett tag så man nån gång kan flytta hemifrån.
På kvällen imorn blir det Gumse. Har alltid så kul där så det blir spännande.
Godnatt

Mot Dansplatsen

Ännu en dag med jobb som vanligt, känner mig väldigt trött. Lite ledighet vore inte fel. Men men de är bara att kämpa på. Känns iaf mycket lättare att åka till jobbet nu när det är ljust istället för kolsvart när man börjar :)
Dansmix först, idag ska barnen få träna massor på koreografin så den börjar sitta.
Känner mig lite frusen men ipoden är tankad med ny bra musik och redo att gå varm i eftermiddag/kväll.
3,5 timme dans men det blir najs. Älskar det!
Igår var jag tvungen att dricka extra mycket då jag blev så torr i munnen av att skrika, skratta och le.
Jag kan inte vara arg när jag dansar, dans är bästa medicinen och terapin :D
Ååå min bästa ipod, du är en bra vän du. Vad skulle jag göra utan dig?

Moget.

Såg precis den här intervjun, känner bara men shit dude, ta det som en man. Vad är det för stil att försöka dumförklara och ge svenska folket typ dåligt samvete för att vi inte röstade på honom.. Klart man kan vara bitter men seriöst, om man inte tål att förlora ska man inte tävla.
Så fånigt att han typ "jag försökte göra nåt nytt och unikt åt er men ni dissa mig, skyll er själva" haha Men kom igen Danny du är inte ny och unik, poppiga låtar med lame text och dansare i coola outfit har vi sett förut.
All din musik låter likadant så speciellt nytänkande kan han ju inte säga att det är.
Tycker dessutom det är fult att klanka ner på vinnaren och säga att Sverige går miste om något. Inte för att vara elak men så mycket tillför inte Danny till svensk musikhistoria.
Sen får man ju tycka vad man vill om musiken.
BTW tycker han är en väldigt bra förebild som snackar om att ja förlorar man så ger man upp och går hem och dricker whiskey, väldigt klokt när de flesta av hans fans är den "yngre" publiken..
Förlåt Fia, jag vet att du älskar Danny men jag var tvungen, tyckte det var omoget av honom. Inte bli arg.
Pöss!

Skyr

Någon som provat den isländska yoghurten?
Eller yoghurt och yoghurt.. jag fick ett smakprov av mormor som hon fått i en goodiebag. Smaken på den jag provade var blåbär. Jag älskar blåbär men ja som många av er vet så hatar jag konstgjorda smaker. Den här smaken är ju inte konstgjord men den smakar inte som blåbär-bäret.. jag tror den är mycket godare i en annan smak.
Jag va faktiskt lite nyfiken på den redan innan.. konsistensen är lite kesella/långfil aktig (väldgt tjock alltså) inte rinnig som yoghurt normalt är. Den har 16g protein i den lilla burken vilket är sjukt najs!
Men ja, perfekt mellanmål, mättande och lagom portion med bra innehåll! Men är det något för mig?
Nej.
Jag skulle inte betala 18kr för den lilla burken, endast i nödfall. Men har man råd och vill lägga pengarna på ett bra mellanmål så sure. Dock köper jag mer gärna stor förpackning naturell kesella eller kvarg och smaksätter själv med bär eller liknande. Blir billigare och mer mums.
Dock skulle jag gärna äta den igen men gärna i en annan smak, men nej du lilla burk du är inte värd mina pengar.
Men jag gillar den tjocka konsistensen :) först blev jag lite hmmm... de står ju yoghurt den är väll inte dålig? Men den insåg jag att den skulle vara så.
Inte min bild

Kan du dina Rotfrukter?

Hahaha men jösses vilken tönt jag är xD blev faktiskt förvånad.. hur många kunde ni?
Gör testet här

Tröttis tjej som längtar efter sängen

Oj vilken lång tag! 5 pass! Gick upp halv 8 imorse och sen dess har det varit fullt ös. 3 morgon pass, mums lunch, åka till löthallen för disco och streetdance. Avslutades med zumba. Är så trött nu, känner hur kroppen inte allt vill de jag vill men efter att ha fått i mig lite mat och fått mig en dusch ska jag bara byta lakan och krypa ner i sängen och läsa tills jag somnar. SKÖNT! Älskar nya lakan och att vara nyduschad och ren pyjamas :) MYS!
Veckan kommer bli tuff, men så blir det ibland. Imorgon börjar allt om som vanligt med 3 pass på dansplatsen.
Jag älskar mitt jobb, men ja det är ju ett tufft jobb och man blir väldigt trött. Kommer nog sova gott inatt.

Lugn Lördag

Tog sovmorgon imorse, super skönt! Igår blev det jobb och sen middag och mys hos Robban. Kom i säng vid 3 tiden. Började dagen med en super mumsig frukost framför the voice reprisen. Nu sitter jag och fixar lite med musik på datan vill ha lite ny inspiration. Idag ska jag bara ta det lugnt, åka till Lunne och ikväll blir det Mello med folk.
Imorgon är min crazy dag med 3 morgon pass sen lunch för pass från halv två till fem och avsluta med zumba.
Men det blir nog kul, så idag ska jag ta det lugnt, nästa vecka är redan full..
Supermums bestående av varma hallon och blåbär med vaniljyoghurt toppat med linfrön och solrosfrön, två sportknäcke, en med skinkost, skinka och paprika och en med keso, aromat och paprika. Ett hårdkokt ägg och te med smak av lust och fägring- en av favoriterna super mums!!!!

Vevax Baby

Dagen har varit sjukt lång. Halv 7 gick jag upp och har varit på topp sen dess. Jobbig dag då kroppen svikit lite men jag kämpade på. Största delen av dagen och kvällen var ändå i Rudbeck, kändes så sjukt bra att komma tillbaka, att komma hem. Allt var så bekant men ändå så annorlunda. Jag älskar verkligen den skolan och alla härliga lärare som stöttade mig under min tid där och fortfarande. Jag må vara en nörd men hjärtat bankar altid lite extra när man hör Rudbeck.
Hade taggat och varit otroligt spänd och sett fram mot årets vevax, blev kanske lite besviken men det var super kul och en ära att få vara med i juryn och dela ut pris,även om jag svek mig själv och de andra då jag inte gjorde så bra ifrån mig :(
Men det kan jag inte älta nu. Showen blev lång och jag hade grymt ont i rumpan efter men det roligaste var inte själva showen utan att hänga och fika med lärarna, bli bjuden på mackor av skolan och typ ja,, känna av atmosfären.
Hahaha så knas jag vet.
Lägger upp lite bilder från förra årets vevax, då var jag spännd, upprymd, sjukt glad, rörd och lättad. Nu är jag lite...mwäääh men det gör inget. Inget klår förra årets vevax och när Ted ropade ut mitt namn som vinnare av Dave Smith, det kommer jag leva på i många årtionden.

Sovis daxis

ÅÅååh shit dax att sova imorgon kommer bli en galen dag, upp halv 7 för möte sen hem, lunch, fix oxh åka till Rudbeck för vevax. Hoppas jag får sova ordentligt ikväll.
Date med kudden NU!



Molnen försvinner

Gårdagen var kaos, efter en seg morgon blev det Rudbeck vid halv 1 tiden, möte med de andra i juryn till årets Vevax Video Awards. När vi fixat med vinnarna och överläggt och röstat så följde jag med Jocke till aulan en stund och tittade på scenrepet och gav de lite tips eftersom jag vet precis hur det känns att planera en show.
Det var mys, skolan bjöd mig på fika och det blev många skratt innan det var dax att åka hem och fort till Gumses för jobb.

Har alltid så kul när jag kör zumba med killarna där, alla är alltid så glada och bjuder på sig själva, blir alltid massa skratt. Men jag kände mig inte på topp, började se prickar och kände mig skakig, blev ingen bra lunch och du fucka upp allting.. men iaf så när jag kom hem tryckte jag i mig lite läsk för att få energi att duscha så jag började må bättre, lagade mat när jag ätit så mådde jag sämre, kall, skakig och yr.  Tror jag chockade kroppen med mat efter en lång dag.

Jag får INTE slarva! Då protesterar kroppen direkt, tror det blev lite vätskebrist också, sov asdåligt av yrseln men har vilat en stund på dagen idag.

Ikväll blir det GIH och 2,5 timme streetdance, spännande! Ska ladda kroppen med mat innan :D
Åt en super god energifrukost imorse, ju färggladare maten är desto gladare blir jag.

Mums! Vanilj yoghurt med banan, hallon, blåbär och linfrön, äppel juice, hårdkokt ägg, sportknäcke med keso, aromat och paprika och riskaka med stark ost och paprika. Sen 2 Omega3, 1 multivitamin och 1 magnesium som vanligt :)

MY MånDay

ååh jag är helt slut. Efter 3 pass var av det första var dansmix med barnen, alla var jättesega och fick verkligen slita hårt för att få de peppade blev massa energi på det. Direkt efter blev det zumba, inte så många idag men det var skönt och bra stämning. Efter det blev det modern jazz som dödade mig (in a good way) musklerna bara skakade och har fått blåsor på tassarna. Urskönt att verkligen köra slut på sig, jobbigt dock när man ska åka hem sen haha
Tog en dusch och gav fötterna lite lyx.
Om ni är som jag och inte har tid att hålla på med fotbad osv så gör som jag.. jag brukar sätta i proppen när jag duschar så de samlas varmvatten i badkaret. Sen häller jag i lite fotsalt eller olja som får värka medan jag duschar resten av kroppen, när man är klar är fötterna glada igen :)
Har precis fått i mig lite middag och nu blir det att krypa ner i sängen- behövligt!
Fotsaltet jag har just nu som jag fick av Monika i present i julas :) Fungerar toppen, löser upp sig snabbt och luktar polkagrisar :) -inte min bild-

Grattis Sassa!

Grattis min finaste Sandra på födelsedagen! Saknar dig massor babe, hoppas allt är bra med dig eller att det blir bättre snart och att du får njuta med massa tårta! Ses snart hoppas jag!
HJÄRTA!

Super helgen!

Har haft en grym helg med bästaste Lunne, i lördags gick jag upp skapligt och åt en mumsig frukost och fixade lite. Sen blev det stinsen med Linus, kollade lite i butiker och åt (drack?) slush hihi supermys. Sen åkte vi till honom, myste och lagade pizza till middag. Sen blev det film, big lebowski med morötter och håll-i-dig dipp,
fredagsmys på en lördag helt enkelt :)
Imorse gick vi upp ganska skapligt , åt gröt frukost med ägg och bacon och bara tog det lugnt. Sen kom Robban över och fixade med datan och planerade sommarens roadtrip medan jag och Lunne spendera kvällen med minecraft haha superkul :D
Kom hem för en stund sen , har lite kvällsmys med mig själv, te och riskakor med stark ost mums!
Imorgon är det back to work, 3 pass på dansplatsen. Den här veckan kommer bli galen med allt jag ska hinna med.
Skönt iaf med ledig helgis :)
Min bästa vän <3

Heartsick


Lycka till nu Julle!

Igår blev det att säga hejdå till Julia nu när hon drar till USA, jag önskar dig all lycka till bebis! Du kommer säkert ha massa kul, ska följa din blogg och glöm inte att skicka kort till mig när du får tid :D
Ett år går som sagt fort, snart är du hemma igen :) Njut av USA och gör allt du inte kan göra hemma :)
Kramii!!
Ta hand om dig <3

Friday Frukost!

Sitter och njuter av min mysiga frukost i solen. Galet varmt i mitt rum men det känns så skönt när solen lyser in och får än att längta efter sommaren så blev en somrig frukost ^^
Ska strax klä på mig och åka till centrum på möte.. inte jätte taggad men det går nog fort :)
Älskar fredagar!
Havregrynsgröt toppad med hallon, solrosfrön och mjölk, apelsin juice, riskaka med stark ost och paprika och en kopp söderte :) mumsi frukost med smak av sommar :D

Bästa Torsdagen

Har haft en sån mysig torsdag, har trott de är fredag hela dagen men det gör inget. På så sätt blir helgen bara längre ^^kvällen har spenderats hos Mormor och Morfar där jag och Lunne lagade tacokvällsmys :) Hade massa trevligt, god mat, mysigt sällskap och massa skratt :D
Imorgon blir det möte vid 11 tiden men sen är jag lediig wiie :) På kvällen är det hej-då-vi-ses-om-1-år fest för JUllebulle som drar till USA ett år!
Nu har vi ju inte hängt på ett tag, när vi sågs hos Elli i helgen var det sen augusti men de kändes som det var nyss. Kommer sakna dig!
Men men, ett år går fort :) Kan ju inte fatta att det är ett år sen jag drog till tyskland woooaaah.
Tack för ikväll iaf mina bästa det var supermys!
Hahah Lunne du och jag och mat <3
Extremt gammal bild på oss,hahahah lägg märke tills mannen vs kvinnans sysselsättning...

Believe

Fick ett sug imorse att måla, så efter frukosten tog jag fram en liten träkloss jag hade hemma och lite färg. Var riktigt skönt att pillra lite och när färgen torkade passade jag på att dammsuga och dammtorka :) Så nu luktar mitt rum gott också :D
Blev faktiskt ganska nöjd så hängde upp den på min vägg med skryt haha blev en cool effekt med svart runt och inne i den men det var pillrigt :) Saknar att skapa, inte för det här var så mkt skapande var ju bara att kladda färg men ändå. Klart jag skapar varje dag när jag gör mina koreografier men ja ni fattar :P

RSS 2.0