Valborg

Åååå så fint väder de ä idag! Har suttit ute en stund, ätit vegetarisk mat och lyssnat på skön 70tals rock kan man ha en bättre ledig dag? :) har nyss duschat och provat nästan alla mina nya hudprodukter hihi så nu luktar jag gott :)
Ikväll blir det middag och mys hos Robban sen får vi se vart vi hamnar. kanske vid nån eld eller så.
Hoppas ni får en bra Valborg och njuter av en ledig kväll (för de flesta av er iaf)

Min underbara 20års dag!

Ååå har varit väldigt dålig uppdatering under helgen, har faktiskt inte ens suttit vid datorn utan bara varit ute och haft en toppen helg med vännerna :)
Började i fredags med att vara ledig och baka tårta hihi :) Skönt födelsedagen blev sen ännu bättre när Lunne slutade jobbet och tog med mig till stan och bjöd på älsklingssushi :) Mums, var så sjukt varmt och fint väder också. Det brukar ju alltid vara grått eller regn eller snö när jag fyller år så folk blev lite osäkra på om det verkligen var 27april.
Sen blev det hem till honom och fixa oss innan alla vänner kom och föra och myste, fick så sjukt mycket fina rosa presenter tack så jättemycket! :) Alla var så söta :D Tema var rosa och alla kom med något rosa på sig, så sött :D
Sen blev det utång med massa dans till 90 tals klassiker ^^LOVE IT!
Tack så jättemycket alla ni som gjorde min 20års dag speciell, ni är bäst!
Fick verkligen vara en prinsessa!
Bildbomb snodd från fanny,elli och 9906
På lördagen blev de sen fika med lite släkt och kines middag med papi :) Bästa födelsedagen hihi!
Tack igen!

Sista timmarna som tonåring

Känns lite märkligt. Känner igen mig från när jag skulle fylla 10 och hade grov ångest och grät i timmar för jag skulle fylla 2 siffrigt och bli gammal. Kändes som livet var över, nu är döden nästa!
Okey inte riktigt så illa är det nu men jag känner av det. Gillar inte att bli äldre. Nu får det stanna jag hinner ju inte med allt och snart är man pensionär...
Nej en tidsmaskin vore nåt!
Firar in de sista galna timmarna som tonåring med te.. mys imorgon blir nog en grym dag. Hoppas det iaf.
Är inte jättepepp nu men blir nog det när man får den där känslan av att vara speciell, bara för en dag :)
Imorgon ska jag också äta precis vad jag vill :D TAGGA!
i like my candy.. gammal bild från gymasiet tagen av fanny och falke

Tisday

Åå hade ett super skönt pass med Gumsarna precis ätit lite kvällsmat och ska strax sussa :) Skypat lite me Lunne också hihi. Imorgon blir det jobb 9-5 sen middag hos m och m det blir nog mys. Hårfärg och partytröja ska införskaffas också.
Men nu time have a möte with my säng :D

Mat mat mat

Några av mina måltider de senaste dagarna haha mums! Jag vet allt är inte super kolhydratsfritt men jag vill bara visa att mat behöver inte vara tråkig bara för att man skippar pasta, ris, potatis :)
hemgjord schnitzel med brunsås, sallad, kokta ärtor,majs,paprika och smörstekta kantareller :)
Hookifile med ört och lime täcke, varma tomater och rårivna morötter MUMS!
Misslyckad omelett/äggröra på 2 ägg, tomater, kalkon, svampstuvning, kryddor och ost. Keso toppat med chilipeppar, tomater och några svarta oliver. + stort glas citronvatten, 3st omega 3, 1 multivitamin, 1 B vitamin och 1 magnesium.
Kryddiga älgfärsbiffar med keso med starkkrydda och sallad toppad med solrosfrön
Frukost bestående av 2 stekta ägg med hot pepper, ett glas lättdryck apelsin-hallon, citron te , naturellyoghurt med blåbär, gojibär och linfrön, Några skivor kalkon och sugarsnaps :)
Indiska kycklighjärpar med stark kikärts- gojs och tzatsiki
HAHA det syns på bilderna vilka dagar jag har varit hemma sent och tagit kort med lampan på, sjukt gula bilder när man har de bredvid de andra.. Jajaj de är inte bilden utan motivet som var det viktiga :)

Mot dansplatsen

Wiie kom nyss hem från apoteket bara att ladda träningsväskan och springa till bussen. Ikväll blir det att undervisa barnen på dansplatsen kul :) Sen modern jazz :) Love it!
Träningskläderna är på och humöret på topp :)
I just love to dance
Lagom ful bild med gamla dansgruppen, saknar er tjejer!

När sötsuget smyger sig på...

Alla ni som känner mig vet ju att jag ofta är sugen på nåt sött på kvällarna :$ Bakverk och sånt är inget för mig däremot godis och popcorn mmm... de är nog min största last vad det gäller de. Vanligtvis är jag en sån som inte bryr mig utan tycker att det är klart man ska få äta vad man vill, är jag sugen på saltlakrits ja då slinker det ner några.. Men nu när jag verkligen försöker och anstränger mig för att få en bättre och hälsosammare kropp tänkte jag dela med mig av några saker som kan hjälpa.
-Ät dig mätt från början
Ofta för mig kommer iaf sötsuget efter en måltid, se till att äta dig mätt så kommer inte det lika fort.
-Drick te istället
Det här gör jag ofta, en kopp te är inte bara gott utan lindrar suget efter godis snabbt. Jag gillar ju grönt te väldigt mycket osm även sägs hjälpa förbränningen ^^men om det är nåt sött man är ute efter prova vaniljte! Supergott och sött, som om man ätit lite godis, men betydligt nyttigare!
-Borsta tänderna
Ja har man en gång gjort det vill man ju inte göra det igen.
-Drick Citronvatten
Fick tipset för flera år sen att det skulle minska suget, dricker det till maten nästa varje dag..vet inte om jag inbillar mig men jag känner mig iaf mindre sugen :)
ja godis sätter ju inte bara sina spår på kroppen utan även på tänderna :/ måste bli mer försiktig med dem nu när det är så dyrt att gå till tandis..

Sömniga Söndag

Blev väldigt trött efter mina 3 morgon pass med barnen. Har vilat lite och nu sitter jag hemma och jobbar. Fixar lite musik, nya koreografier och sånt som ska komma nu på passen. Tycker det är svårt att hitta en bra merengue och salsa :/ Men de löser sig. Ny musik på passen kommer bli så uppiggande hör jag Good feeling igen som jag haft som fösta låt kommer jag typ kräkas haha ^^
Sitter och letar party låtar att dansa till bland artister jag annars inte klarar av haha någon som har några bra tips? I såfall är de väldigt välkomna :)
Ska om en stund åka till Löthallen för zumbi :) Avslutningspass tänkte köra några klassiker med dem :) Blir nog roligt Lunne kommer och fotar mig i action oxå hihi :) Kommer säkert se sjukt retarderad ut på alla bilder.
Ska bli så skönt att dansa och svettas ikväll haha som om jag inte gjorde nog av det igår under min tenta haha somnade gott i natt efter det ^^
Bilden är från masterclass med Michael Thomas förra helgen när alla instruktörer skulle upp på scenen och köra Caipirinha tillsammans Linus är fotograf och jag är den lill personen med allt hår uppåt? Hahah sjukt skön stämning gillar bilden :)

Lång Onsdag

åÅÅ har haft en lång dag. Började med jobb klockan 9-16 sen iväg direkt till GIH för dans och rep inför tenta på lördag. AAAHHHH nervös tjej ^^ Lite iaf... var där mellan 17-21 haha typiskt mig.
Men jag älskar att dansa och att träna annars mår jag dåligt. Dans är den bästa terapin. Kan inte tänka mig ett liv utan att röra på mig jag skulle bli så trött av det och ja det skulle inte vara jag.
Imorgon blir det lite sovmorgon (till 8.30) :D sen jobb till 17 och efter det hem till Emelie med köksfolk för taco
(utan bröd och chips) haha det blir spännande, älskar verkligen taco men det kommer bli tomt utan bröd och chips men men det kommer vara värt det i slutändan :)
Tror imorgon kommer bli en bra dag. Nu blir det te och sen hoppa ner i sängen -Gud så skönt :)
Älskar mitt te! Köpte ett nytt grönt te häromdagen med apelsin och svartvinbär super mums!

Mat Utmaning

Ja, Lunne har ju utmanat mig så just nu har vi dragit ner på kolhydraterna, dock inte så strikt att vi inte äter paprika och banan och sådär vi måste ju leva och orka haha nej men inge ris,pasta,potatis, matvete ja allt det där och såklart inget bröd. Sen skippar vi också läsk, godis, chips ja det där iaf jag är bra på att dra i mig. Längtar till min födelsedag då ska jag äta allt jag vill, inte långt kvar heller.
Men ja vi behövde göra nån förändring, jag gillar inte att vara någon vane människa (ja jag dricker mitt te och det där varje dag) men jag försöker verkligen att äta varierat. Många fastnar i samma frukost i 40 år och det är så synd om kroppen. Idag tex åt jag en super god vegetarisk thaicurry soppa som jag gjorde igår och fick dra sig under natten så den blev spicy haha :) Vegetarisk mat är så underskattad och behöver verkligen inte vara tråkig.
Lägger upp ett inlägg någon dag om vad man faktiskt kan äta istället för pasta,ris,potatis.
Nyttig mat behöver inte vara tråkig!
Jag vill verkligen bli smal och få fram mina få muskler till sommaren, jag har kommit en bit men jag är långt från nöjd. I sommar ska jag inte gömma mig i handduken som vanligt jag vill vara nöjd och stolt över mig själv och min kropp :) Se sund ut, inte spinkig (kan ju inte göra nåt åt mina kurvor, borde bara vara glad att jag ser kvinnlig ut)
inga mer syltmackor haha :P inte för jag äter de ofta men man har ju sina cravings..
Att unna sig saker borde inte vara att äta onyttigt utan att unna kroppen bra kost som gör att man mår bra.

Mot Gumse

Dax att få killarna att svettas :D Taggad!

Nytt (:

Lite nya zumba kläder haha bara tröjor, jag vet inte jag tycker inte riktigt deras byxor sitter bra på mig så föredrar deras toppar med egna byxor när jag jobbar.
Den här är lite annan blå i verkligheten men gillar den! Dock sitter den inte som en tshirt för den var så sjukt stor så den hänger på kroppen men den får bli lite 80s style haha gillare, skönt material oxå ^^ Vet inte om tröjan var stor eller jag blivit mindre :O :) Finns även i snygg olivgrön :)
Skönt linne i en mesfärg eftersom jag inte ser så bra ut i alla starka färger då jag är så blek så kände jag att nej, jag behöver ett meslinne för de dagar jag kanske inte vill synas mest i världen :) Trycket är silver och skimrar så fint när man rör sig hihi finns även i sjukt snygg hallonröd men guldtryck om jag blir kär i det här blir det kanske en sån också
Mysigaste hoodien köpte den i L så den är lite längre och större, så som jag vill ha de ^^Så sjukt mysig den här kommer användas flitigt! Älskar färgkombinationerna också, troligen mitt zumbaplagg jag är mest nöjd med finns även i skitsnygg orange med gula detaljer som jag såg nån på mastercklassen hade sjukt läcker :)

Dagen som inte blev vad den skulle

Hahah åå min dag blev helt fel, när jag kom till jobbet imorse fick jag värsta blodtrycksfallet igen, bara satt och skakade och såg prickar, hatar det! Orkar verkligen inte men aa det var bara att åka hem och sova några timma sen kom linus :)
När jag mådde lite bättre efter mat och sömn åkte jag ändå för att ha barngruppen på dansplatsen förklarade att jag var "sjuk" och inte hade så mycket tålamod så de måste lyssna ordentligt och de va så duktiga, lyssnade och kämpade på utan miig :) Blir så stolt hihi i början av terminen stod de och sa "men asså Amandaaaa det här är ju suuuperduuuuper svååårt" nu sätter de stegen som de aldrig gjort annat :)
Hoppade över moderna jazzen, har ingen ork att hoppa och snurra runt direkt haha inte värt om man skulle tuppa av igen...
har precis ätit en god middag och snart blir det en kopp te framför stylisterna innan jag ska sova. Blir en tidig kväll idag. Känner mig fortfarande inte toppen men lite sömn borde fixa det :)
Monika kom också med mina nya zumbakläder, inte så mycket men ärr så nöjd! Ska visa bilder sen :)
myser i min nya zumbahoodie :) så skön!

Lyckorus

Idag är jag på sådär äckligt bra humör då allt bara känns bra :) Min första lediga Söndag på evigheter :D Har så mycket att skriva om från gårdagen men det får bli senare. Sitter och laddar upp just nu med lite godis och te, ska strax dra mot China teatern för att se Dirty Dancing men Lunne, som jag längtat!
Tror det kommer bli sjukt asum, hoppas iaf det. Har haft en sån underbar helg hoppas de stannar den här veckan (:
Imorgon är det tillbaks till jobb men ikväll ska jag njuta av att vara ledig :)

Save Me


Oh My

Fick lite sovmorgon imorse gick upp halv nio, åkte till jobbet hade kort dag och slutade vid 4 då jag skyndade mig till sumpan för lite lärarrep med tjejerna där inför den 29e ^^ Körde dock ganska lugnt var så trött idag. Sov dåligt inatt vakna och mådde dåligt, låg och skakade och kallsvettades på golvet och tog mig inte upp. Blä för det men men imorgon är det nya roliga saker som händer. Lunne och jag ska dra tidigt till stan och sen fryshuset för Zumba masterclass med Michael Thomas, ska bli kul jag är ganska taggad även om jag mått dåligt idag. Jag ska svansa och Lunne ska fota :) Blir nog en bra dag.
Dax att sova och få lite energi, hoppas på en bättre natt.
Pöss
Monki och jag som dansar flamenco på dianas event i höstas haha lite stel mandi?

Ny dag, Nya tag

har osvit en timme längre en jag brukar kunna göra, känner mig glad och utvilad :) har ätit en frukost med vanilj yoghurt, naturell musli och gojubär +ägg, riskaka, vitamin brus och te :) MUMS!
Ska strax åka mot Ulriksdal för en dag av koreograferande, alltid spännande. Känner att jag faktiskt börjar få lite inspiration tillbaka att skapa nya koreografier. NAAAAAJS :)
Ha en megamys dag!
PÖSS

En stressig men skön tröttis dag

Ååå gud vad jag är trött, kaos på jobbet som vanligt haha stakars kunderna när datasystemen ligger nere :/ Efter jobbet tog jag och mormor sällskap och snacka lite skit, hon släppte av mig i Stinsen där kvällen spenderats med en av mina bästa.. Chris :D, supermys att umgås lite och bara sitta och snacka skit och äta tillsammans, så längesen :)
Blev en bra kväll, vi har alltid så kul tillsammans och spontant.
Imorgon är jag ledig från jobbet så de blir skola istället, grupparbete på morgonen sen hoppas jag umgås med Lunne på kvällen :)
Dax att krypa ner i sängen och hoppas på att den ska bli varm, lång och frös och skakade jättelänge igår fick inte upp nån värme i sängen. Fast jag hade så mkt kläder på mig..knas
Jag och Chris från när Elli fyllde 20 :)

Kvälls frukost

Hahaha var lite hungrig när jag kom hem nu så tänkte ta en shake men sen kände jag att nej jag vill ha kvarg så blev det hokus pokus en mumsig kvällsfrukost haha syrlig men god.
Vad äter ni helst på kvällen?
Jag funderar på om jag ska försöka nu till min födelsedag att riktigt strikt äta helt kolhydratsfritt jag vill verkligen ha formen i sommar, jag har kommit en bit på vägen men har långt kvar. måste ta tag i det nu!
Naturell lätt kvarg med varma hallon och blåbär + banan, ägg och citron te mums!

Trött Tisdag

Åååå jag är så trött efter helgen, för lite sömn och för mkt kul :) Har jobbat hela dagen, riktigt mycket kaos idag.. nu blir det äta nåt litet, packa dansväskan, ladda shakern och dra mot Gumses :) Hoppas på en kul kväll, de brukar ju alltid få mig på bra humör^^
Ska bli skönt att träna lite, det behövs verkligen sen ikväll kommer jag vara helt död.. :D Dsucha och inpackning ska göras också måste få ur trasslet från mitt våfflade hår.. Dricker te och andas en stund. Ikväll ska jag svettas ordentligt-behöver det. Hoppas bara det slutar regna då kallt och blött att gå hem sen då :/

en lång, skön välbehövd men oledig helg

ÅÅåå jag är så trött efter den här helgen, ska skriva lite detaljer imorgon haha men ja det har varit kul men krävande haha imorgon är det tillbaka till jobbet ( whaaaaat jag hann ju inte vara ledig) :O
Får ångest nu när jag ställer alarm till imorgon, men jaja det är pengar och pengar är nåt jag behöver^^
Imorgon kväll blir det pass med Gumsekillarna, ska köra slut på dem eftersom det inte blev något förra veckan :P
Åååå usch den här helgen gick för fort. men nu ska jag sova, längtar efter min säng och mina kuddar.
Men det är så kallt utan mitt sovsällskap :/
tur det finns tjockiströjor och tofflor och filtar.. (jag vet jag sover alltid i mycket kläder)

Grattis världens finaste!

Grattis Lunne på födelsedagen! Älskar dig så galet mycket min bästa vän! Jag hoppas du är nöjd med festen och allt :* haha oj nu är du vuxen, och äldre än mig ( i några veckor iaf ^^)
ååå du är bäst Linus, du förtjänar det allra bästa <3

So little time

Idag blir det dålig uppdatering, har massor att göra.. vad? Det får ni se sen ^^

Välkommen Hem Mandi

åå skönt det var att vakna i sin egen säng igen :) Har haft en spännande resa till Värmland haha det tog oss 8 timmar att åk dit, 8 timmar!!!!! För er som inte förstår så brukar det ta ca 3,5...
Men efter 3 timmar hade vi inte ens kommit ur Stockholm..jäkla påsktrafik haha vi var så sjukt trötta när vi kom fram till farmor och farfar ^^ iaf så hade vi en lång-fredag.. långfredagen är verkligen lång vi försökte fördriva tiden med att gå promenader, handla lite, kolla en bond film men ja..tiden gick sjukt sakta.
Igår var en mysig dag eller ja på kvällen då släkten kom och man fick kramas med alla man inte träffat på så länge.. jag är nog där för sällan, mina släktingar hinner ju glömma bort hur jag ser ut hela tiden hah
Resan hem gick fort, jag sov typ hela tiden var hemma runt 21-22 tror jag och då blev det date med kudden haha
Jag gillar Värmland, det är så vackert där. Men ja, jag blir så rastlös det känns som att komma ut på landet. Inte för att jag gör så mkt mer här hemma men här har man sina saker och så.
Det är typ läskigt tyst hos farmor och farfar.
Känns bra att ha åkt upp och visa att man lever.
Super kul att träffa lilla Lucas också - vilken charmör :) Sandra jag är så glad för er skull, ni är en sån fin familj <3

Me, My music and I

Håller på att lägga över massor med ny (gammal) musik till min ipodis! Ååå sån bra vän synd att den nästan är full :O Borde kanske investera i en ny med mycket större minne..
Idag blir det att åka till värmland haha mys, har inte varit där sen förra julen då jag och Lunne bilade och hälsade på Sandra och Emil. Oj oj saker har hänt sen dess. Ska bli lite spännande att återuppleva barndoms minnen från påskarna. Varje påsk när vi var små åkte vi till värmland men de senaste åren har annat varit i vägen.
Ska bli kul att träffa släkten och så igen, äta påskmat och skratta åt samma minnen vi alltid skrattar åt..
Fast nu är vi större, vi är inte längre små, vi går inte påskkärringar eller gör påskbrev, gossip om snyggaste killen i klassen eller skrattande åt fula ord för nu är vi ju vuxna.. typ. Linnea är ju yngst av alla kusseliner och hon fyller 18.. vart tog åren vägen?
Ja apropå det så hitta jag en gammal bild på showgirl Amanda 8 år haha vilken styling! Har alltid varit hemma på scenen och tog varje tillfälle att uppträda, dansa, sjunga, spela gitarr. De senaste året har jag klivit ner ffrån scen för att undervisa men 29 april ska jag upp igen och dansa och jag är faktiskt nervös haha showgirl Amanda hade skrattat åt mig...knas

Hem klickat!

Var tvungen att köpa lite nya navelpiercingar men nu e jag sjuk och jag har aldrig tid att komma iväg så klickade hem 3st. Hoppas de kommer snart, har ju bara en nu och om den går sönder också då blir de jobbigt.
Insåg nu att alla 3 var med hjärtan... jaja de va bara de 3 jag ville ha haha gillar inte de som hänger för mycket.
Enkla designer och gärna någon färg thats what I like ^^
Finns så många jag aldrig skulle ha typ med kortlekar och texter som youre tattoo SUCKS!
Varför lixom? Nej jag tycker navelpiercingar ska vara söta haha :$
Jajaj nu blir det frukost, jag vet faktiskt inte varför jag är vaken så tidigt idag gick upp vid halv 8 fast jag tagit ledigt.. kunde bara inte sova mer

Penslar,halstabletter och näsdukar

åååh det suger att vara förskyld (förlåt för allt klagande) Tog ledigt imorgon xå, känns inte så trevligt att snörvla bland kunderna. kanske inte heller är så bra reklam för nässpray.
Har iaf haft en lugn dag, legat i sängen, vilat lyssnat på härlig musik och målat lite, gick crazy med färgerna haha ni får väll se resultat sen kanske hah :P
Kände för att måla något som gör mig glad och inte allt emo-tjafs jag alltid gör annars haha :P
Så färger, voffisar och glitter, kan det bli mer happifeelings?
jag är galen haha
Snart kommer Robban och hämtar mig, v ska handla lite hemlisar för min älskling fyller ju år snart :)
Väldigt gammal bild på mig hos farmor och farfar haha intresset för att skapa har alltid funnits, resultatet är inte så viktigt det viktiga är känslan och avkopplingen när man får gå lös med färger och pennor.
Lustigt det här var på den tiden jag fortfarande hade pigment- kolla armarna haha önskar jag kunde bli brun igen :D

Stevia

Såg att fun light har släppt ny saft sötad med stevia..kanske får bli något att prova. Klarar verkligen inte av deras "vanliga" saft som har sån otroligt äcklig eftersmak, BLÄ!
Men den här ska testas, stevia är ju bra sötningsmedel om man vill hålla formen och äter low carb..
Smart med ett glas när sötsuget smyger på..
Stevia är en växt som används som sötningsmedel i bla japan. Stevia ska vara bra om man har diabetes typ 2 eller behöva hålla koll på blodsockret.
Spännande!

Okey rösten snälla kom tillbaka..

Int okey alls! Tappat rösten igen, snälla kom tillbaka! Har inte tid att vara sjuk nu jag ska ju jobba, ha zumba ikväll på Gumse och åka till värmland. Varför har jag alltid sån tur? De var väll min lediga dag förra veckan, bara för man är ledig och tar det lugnt och slappnar av en dag så kommer förskylningen -.-
Hahah jag är ju alltid sjuk när det är lov, inte för att jag har lov längre jag har ju blivit vuxen haha
Men idag tog jag ett stort steg. Jag ringde och sa att jag är sjuk. Jag klarar aldrig av att sjukanmäla mig har alltid gått till skolan med feber och mått skit. Får typ dåligt samvete och känner mig lat om jag inte går men idag var det bara nej! Hur trevligt är det att möta kunder nr man inte kan prata?
Imorgon är jag ledig och på torsdag är det långdag, så jag har 2 dagar på mig att bli frisk.
Hatar att vara sjuk, har så mkt annat att göra men jag känner mig lite vuxen som idag tog ansvar för min egen hälsa.
Bra jobbat Amanda!
Nu blir det protein smoothie, te och vänner boxen. Min hals svider som satan så den ska få lite lenande :)

Söndags Stress Med Extra Förskylning

Wäääääh, har verkligen inte tid att bli sjuk. Rösten är svajig, jag känner mig sådär huttrig och har som sandpapper i halsen. Skulle behöva ligga hemma i sängen ett tag och dricka te men nej imorgon är det upp för jobb igen. Har dock lov från dansklasserna imorgon :) bra det behövs, var riktigt kämpigt idag när jag hade 5 passoch en hals som inte vill svälja.
Hatar verkligen att vara sjuk, det värsta som finns när kroppen och jag har olika planer..
Har iaf haft ett skönt idesnack med Monkii haha skönt att ha ett bollsplank (: <3
Sitteroch kollar om jag ska köpa nya zumbakläder men hittar bara en sak ajg vill ha :O :/ Senfinns inget i min storlek såklart alltid xs och xxl som finns kvar..
Men vi i mitten då?
Nej nu ska jag sova och hoppas att jag mår bättre imorgon, vill ju inte vara sjuk nu tll påsk och allt de vore ikke ikke bra! Ska ju till värmland och fira lunne och grejer :(
BLÄ på förskylningar!

RSS 2.0