Onsday

God morgon.. eller eftermiddag! Så skönt att ha semster! Sover tills jag vaknar, äter när jag vill ( häromdagen middag vid elva på kvällen ), solar i solen och gömmer mig under täcket vid oväder. Livet leker så att säga.
 
Idag är det städdag! Ska skrubba varje litet hörn i lägenheten haha. Va på rusta igår och handlade lite nya städgrejer med Lunne för hade använt upp typ allt jag köpte när jag flyttade in. För mig är det sklart viktigt att de blir rent men produkterna MÅSTE dofta mums! Kan inte använda mig av nåt som luktar blä. Typ masipan... usch.
 
Vilda har åkt hem nuu efter att ha varit här hela Juli, så sorgligt blev så tomt och ensamt utan henne så behover av att skaffa katt blev ännu större..
 
Lägger upp några instagram bilder från senaste tiden
 
 
 
 

God morgon

Idag var det plågsamt att gå upp, hade helst legat kvar i sängen hela dagen med vilda brevid mig haha. Men nu är det bara två dagar kvar :D bara att bita ihop sen e jag ledig tjoohoo!
 
Gårdagen bjöd på en hel del mys! Efter jobbet blev det att byta om och åka till Djurgården för middag på Blå Porten med Linus, hans bror och hans Mamma. Supermysigt! åt lammfärsbiffar och sen blev det en skön kvällspromenad vid vattnet i mitt älskade Stockholm! Åh nu är det den finaste perioden på hela året, så passa på och gå ut och ta kvällspromenader i stan, äta på uteserveringar, ta ett glas vin på balkongen, va uppe hela natten, frossa i jordgubbar och gå barbent för snart e det borta.
 
Lägger upp dagens låt här nere haha, haft den på hjärnan i flera veckor. Vill bara dansa när man hör den.
Ha en mysig dag :D
 
 

En vecka

Haft en mysig helg! Fredagen efter jobbet blev lite stressig, hem byta om och dra till Stureplan för att möta Lunne och gå till Humlan på fördrink och Emelie och Jonas förlovningsfirande, massa folk, kärlek i luften, fina människor och bubbel. Sen blev det middag på Fridays :)
 
Jag önskar er all lycka i framtiden Emelie och Jonas! Tack för en härlig kväll :)
 
I lördags blev det sol på balkongen, dammsugning, hemmahäng, ny mobil, middag med Lunne och kvällsmys i soffan. Riktigt nöjd tjej. Igår var det jobb som gällde och nu kör vi igång med sista veckan innan semester med Linus :D Ska bli så skönt.
 
Det är en sliten tjej som går till jobbet den här veckan men när jag tänker på att sen e de semester går de lite lättare. Hoppas ni har en skön dag i solen!
 
 
 

Sönday

Hoppas ni haft en fin helg! De har jag iaf. Fredagen beestod först av jobb, sen kom pojkarna över för lite mys. Blev lite cider, prat och PH :) Igår blev det en tvättdag och solande på balkongen, åh så efterlängtat! Mer av de vädret tack! Kvällen avslutades med middag på Fridays och bio med Lunne.
 
Superskön lördag men nu är det jobb som gäller! 10-14 sen hem och sova igen :P
 
 

kattgos och hallonfrukost

Sitter och äter frukost med Vilda som sällskap. Åh vilken sötnos hon är :) Hon följer efter mig som en liten hund och vill vara med överallt! När jag lagar mat sitter hon i fönstret i köket eller ligger på bordet, när jag ser på tv ligger hon brevid mig i soffan eller på bordet, när jag duschar ligger hon på toalocket och när jag sitter vid datorn kliver hon runt på tangentbordet... hon verkar gilla capslock
 
Nu är det snart dax att dra mot jobbet efter några dagar i soffan med halsont och hängig. Skönt att komma ut även om jag e ganska sliten :) ser ocks ut att bli riktigt fint väder :D
 
Ha en mysig dag och njut av vädret!
 
 

Wish List

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hallå där

Då var jag hemma igen efter några veckors äventyr :) Började med resan till Katrineholm för midsommar firande med familjen Thomsson. Blev upphämtad vid tåget av Julia och Jocke, så blev det midsommar lunch med sill och mums. Sen lite dans runt stången och på kvällen blev det en spontan traktor tripp haha. Lövade flaket, på med skinnsoffa, kristallglas, vin och 7st hundar. Ska tänka på de minnet när jag känner mig nere eller när vintern kommer. :)
 
På lördagen var alla jättetrötta så de blev lite powernap, voffigos och mys som avslutades med en ridtur med Jossan och Louise. Så himla skönt att komma ut i skogen igen. Det är något med hästryggen som gör att man känner sig trygg, som ingen kan komma åt dig. Jag saknar verkligen att rida men vill inte sätta mig i ett ridhus just nu med en lärare som ska säga vad du ska göra, volt tillbaka bla bla bla.. Jag älskar att rida ut, de är då man känner sig fri! Galoppera och hoppa över stockar och andras in luften.
 
Kom hem sent på kvällen/natten på lördagen, sov några timmar och sen drog vi till Åmål och stora strand på söndag morgon. Har haft bra 2 veckor men är väldigt sliten och förskyld nu. Så dagen spenderas i sängen med film och filtar. Imogon kommer en liten kissekatt jag ska vara kattvakt åt :) 
 
En annan spännande sak är att jag och Nea ska åka och titta på en kattunge till mig :) Spännande!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0