Freday

Känner mig uppladdad efter gårdagens bad och myskväll. Men sov riktigt dåligt. För många tankar och för lite sömn.
 
Haft en skön dag. Hängt med Morfar, fixat julbelysning, ätit kina lunch och nu laddar jag för en kväll med tjejerna. Blir middag och bowling. Har inte bowlat sen...tyskland? jag vet inte, har aldrig riktigt förstått mig på bowling men de blir nog en bra kväll med mysigt sällskap :)
 
Taggar till med Must och Pretty Little Liars.. haha Hoppas ni får en skön fredag!
 
 
 
 
 

Banan pannkakor- Low Carb High Mums

När man vill lyxa till frukost/brunchen med nåt sött och smaskgt.
 
1 banan
2 ägg
Proteinpulver (inte nödvändigt men om du vill ha lite extra protein)
(eventuellt lite kvarg)
 
Mosa bananen tillsammans med äggen i en bunke eller en mixer beroende på hur släta pannkakor du vill ha.
Tillsätt Proteinet och lite kvarg och vispa så det inte är några pulverklumpar.
 
Stek små pannkakor i stekpannan och servera med vad du gillar bäst. Jag tog varma hallon och lite yoghurt klickar.
 
Ser inte alls lika gott ut på bilden som det var :/

Får jag stanna inne i sängen hela dagen?

Var helt slut igår när jag kom hem. Somnade vid elva, vaknade vid ett och gick och borsta tänderna. Somnade som och vaknade vid 12 :O 12! Har inte sovit så länge sen... jag vet inte när. Troligen i somras.
 
Iaf vädret är så sjukt deppigt nu. Vaknade vid 12 och det är mörkt.. det blir inte ens ljust nu. Det snöar iaf lite så hoppas på en vit filt på marken som lyser upp lite. Skulle lätt kunna bara ligga i sängen och mysa hela dagen men det blir träning och ärenden med Lunne hihi :) Inte så fel de heller :D
 
Men först lite te mys!
 

Confessions of a SoupAholic!

Jag älskar soppa! Under hela våren och sommaren har jag ätit en sallad till lunch nästan varje dag. Men nu på hösten och vintern blir det mycket soppor. Det värmer, det går snabbt att göra och är supergott!
Röd curry, skaldjur, kyckling, indisk ja alla möjliga variationer. Men en favorit är definitivt min billiga och mumsiga Broccoli soppa. Snabb, enkel och mumsig!
 
Recept (middag för 1 person/förrätt för 2): Skär bort de små "träden" på broccolin och koka med lite grönsaksbuljong. När de är kokta, häll broccolin och lite av buljongen i en mixen och mixa dem slät. ( välj mäng av buljong efter hur tjock du vill ha soppan, jag föredrar ganska tunn soppa.)
 
Normalt skulle jag använda färsk vitlök här men eftersom de verkligen tar över broccoli smaken så föredrar jag att krydda med vitlökspeppar, salt, svartpeppar och eventuella andra kryddor. Jag brukar gärna överkrydda mat, jag gillar stark mat men här vill jag att det fortfarande ska smaka broccoli :)
 
Häll upp i en tallrik och servera med lite mögelost som får smälta ner i soppan, eller kanske lite knaperstekt bacon. Mumsi :D
 
Kanske inte ser så aptitligt ut på bilden men jag älskar den gröna färgen haha.
Lyxade till det med knaperstekt bacon OCH en bit mögelost. Mums!
 
 
 
 

Dansavslutningar

Hade en bra men stressig dag igår. På höst terminen har vi mini avslutningar med barngrupperna tillskillnad från våren då vi har föreställning med alla grupper. Men det är ganska skönt att ha lite mindre ibland och kunna koncentrera sig på varje grupp. Avslutade 4 klasser igår på Dansplatsen.
 
Har så otroligt fina människor runt mig. Stort tack till alla elever, zumbafamiljen och Monika :) Som jag skrev på facebook, det är ni som inspirerar mig att göra det här. Somnade glad går faktiskt. Blev en lång kväll och var inte hemma för än elva halv tolv. 
 
Men idag är det en ny dag. Har tvingat morfar att övningsköra med mig nu. Sen är det zumba ikväll. 
Ha en skön dag!
 

I dont feel like dancing

Alltså den här låten! Älskar den! Bästa helg låten helt klart! Om jag någon gång är ledsen spela den för mig!
 

Återfunnen vän!

Haft en skön lördag. Fyndat på Rea, julfikat med mormor, duschat länge och nu blir det att träffa lite folk hos Nalle. Blir nog en skön kväll! Och har återfunnit en av mina gamla favorit tröjor. Kanske inte den mest stiliga men oj så skön att slänga över en kofta i vintermyset, så har den ju silverglitter oxå som jag e lite svag för haha.
 
Nu ska jag mysa lite med Gossip girl och cola zero tills Lunne plockar upp mig :) Ha en mysig lördagskväll! :*
 
Kära återfunna tröja, välkommen tillbaka till garderoben (:
-gammal bild-
 
 

and I was dancing the whole way home

Känner mig piggare i huvudet idag men har fortfarande ont i halsen. Dock inte lika mycket så det går åt rätt håll iaf (: Idag blir det dubbel firande. Först nu ska jag iväg och gratta mormors bästa kompis sen blir det att gratta Falke ikväll. Hoppas på en bra dag. Har laddat väskan med stepsils :)
 
Nu är det bara lite nagelfix så är jag redo. orkar inte måla om naglarna så tänkte försöka fylla i de som är avskavt.. vi får väll se hur det går. 
 
Hoppas ni får en skön lördag bebisar! :)
 

Rysningar!

Love this! Har tittat på videon om och om igen. Får lika mycket rysningar varje gång. Brilliant!
 

Fortfarande snuvig.

Har vitaminbombat mig själv den här morgonen, kör även starkt på Echinagard och te. Måste bli av med förkylningen! Blä, hatar att vara sjuk. Har även ett problem i form av konstant näsblod. Fresh i know haha men ja det blir så när luften blir torrare ute. Har väldigt känslig näsa, kan inte använda nässpray för vuxna då går det bara sönder och börjar blöda direkt -.- Blä.
 
Ingen dans idag. Skulle haft 3 klasser hos Monika men blir att ligga och sova istället. Läsa böcker i sängen och dricka te så jag blir frisk någon gång. Ser så fint ut ute! Soligt och frostigt men jag tror det är bäst att stanna inne för mig.
:/

Nerbäddad

Usch, trodde att lite sömn skulle göra mig piggare men blev bara värre. Känns mig riktigt hängig idag. Frusen, ont i halsen och öm i hela kroppen. Blä på dumma förkylningar. Precis druckit en hel kanna vaniljte och 2 mandariner. Märker direkt när jag håller på att bli sjuk. Tappar totalt aptiten (som annars är väldigt stor)
 
Nej har bäddat ner mig själv framför Gossip girl med massa filtar och doftljus. Borde köpt glass för halsen.. visst får man äta glass när man e sjuk? ;) haha lika bra att jag inte gjort det. Ska ju bli fit till nyår..
 
Ska vll försöka få i mig lite soppa sen.
 
 

Godmorgon Solen!

Sitter i myskläder och njuter av solen. Även om jag sitter inne, ruskigt kallt ät det ute idag så det blir mössa på om jag vill gå ut haha. Beatles är på, tekannan är tom och humöret är okey. Håller dock på att bli förskyld, vaknade med rinniga ögon, svullen hals och täppt näsa. Mu, får inte bli sjuk nu när jag hållit mig frisk så länge :/
 
Sitter och kollar lite lchf recept, haha är sån matnörd. Kylen behövs fyllas på men har ingen inspiration till nåt jag är sugen på. Måste iaf dra till centrum och handla sminkborttagning, vilket jag dragit mig för några dagar nu så har verkligen ingen kvar..
 
Kanske gå runt lite i mataffären och titta runt och se om jag blir sugen på något. Hahah jag älskar att handla mat. Tycker om att gå runt i affären och se vad man vill ha. Får se hur det blir med träning idag. Blir iaf zumba i kväll.
 
Älskar mina nya koppar från IKEA med snöflingor. Lagom stora och så söta! Helt kär i dem!

Ny warm up

Har suttit hela morgonen och korrat lite. Ny uppvärmning och cooldown ska det bli idag :D Skönt! Vill nästan kräkas på mina egna danser snart haha, men inte många gånger kvar på terminen nu :O Den här terminen har gått superfort! Den 26 har jag avslutning med mina barngrupper. Jösses! Idag kommer de få kämpa hårt så allt verkligen sitter. :)
 
Jösses, snart dax att dra till Dansplatsen för kvällens 4 klasser. Tiden går fort när man jobbar flitigt. haha.
På med danskläderna så kör vi :D
 
Gruppbild från masterclas med Nathan Blake. Hittar ni mig? :P

Pigg?

Hhaha, hade en skön lördag med vänner. Eller började dagen med farsdagsfika i förskott hos papi, sen kom Robban och Nalle och hämta mig så drog vi till IKEA för fix till Robbans lägenhet. Kom själv hem med en papperskasse med doftljus, muggar och sånt haha. Älskar IKEA!
 
Sen körde vi sängar och soffor till hans lägenhet och fixa lite där innan vi hämta upp Lunne och drog till CG:s för mat :) Hängde där en stund innan vi fick för oss att dra till Queens Head och prova öl. Jag gillar verkligen inte öl. Tycker det är riktigt vidrigt men Robban hitta nån spontanjäst äppelöl som var riktigt god faktiskt. För ja, den smaka inte öl haha. Kom hem vid 2 tiden, åt lite kycklig och somna. 
 
Gick upp vid 10, ska strax till Gumses och ha Zumba. Får sällskap av Lunne som ska träna wihu :D Sen blir det hem och käka och dra vidare till zumba 2 :) Hoppas verkligen på att mina benhinnor är glada idag. Har knarkat magnesium hela helgen.
 

Ja tack Tomten!

Satt och kolla på Lush hemsida igår igen.. haha man blir ju så kär i allt de har. Varje gång jag är i stan sliter jag mig från att inte gå in och titta. Såg iaf att de hade massa fina julpaket nu. Skulle verkligen inte tacka nej, speciellt inte till det här nedan. Lipscrub med popcorn smak..yum! 
 
Hahah Linus sa det igår, alltså lyx för mig är verkligen att äta gott och skämma bort min kropp med massa mysiga produkter. Men jag bryr mig ju inte om att gå ut på krogen och lägga ner tusen spänn varje kväll på drinkar. Vad är lyx för er? Sen att få spendera tid med sina bästa är ju det bästa sättet att skämma bort sig.
 

Trött, sliten, glad

Jättedålig uppdatering den här veckan I know.. har varit helt slut efter helgen. På söndagen hade vi Nathan Blake på Dansplatsen för en masterclass. Efter det drog vi ut och käka Grekiskt och sen åkte jag, Monika, Vladimir och Nathan till Vladimir och fika ( tolv på natten) haha. Sent åkte jag och Monika hem till henne och sov.
 
Hade en supermysig måndag. Bara jag och Monki, titta på dansklipp, prata, äta sushi och dricka te. Behövdes verkligen. Sen drog jag till Dansplatsen och hade 4 klasser och hon åkte på JLO. Var så sjukt trött och stel. Kunde inte bestämma mig för var jag hade ondast haha knäna, benhinnorna, höfen, ryggen, nacke allt var helt knas. Orkade knappt stå upp när jag kom hem och duscha.
 
Sen på tisdagen blev det träning ändå, jag slarvade för jag var så trött men Lunne körde på. Hade ändå träningsvärk i skinkorna efter heh. Blev Zumba på kvällen. Var så sliten igår att jag bestämde mig för att ta en vilodag. Låg inne, åt mandariner, drack te och kollade på Gossip girl. Behövde verkligen den där dagen så fick kroppen vila lite.
 
Men idag är det nya tag, trotsar stelheten i kroppen och drar till gymmet nu med Lunne, i kväll blir det 3 pass på Dansplatsen. Laddar upp med lite frulle. 
 
2 kokta ägg, philidelphia, keso med citronpeppar, tomater med salt och oregano. Blev också en stor kopp vitt te och en hallon/banan smoothie med frysta hallon, en halv banan, proteinpulver och naturell yoghurt. slurp!

Helt slut

Hade en toppen men lång dag igår. Gick upp tidigt och åkte till Älvsjö för fix inför Sveriges största fitness konsert då skaparen av zumba körde 2,5 timme. Hade Robban med mig som hjälp och Lunne som va fotograf. Blippa biljetter, släppa in folk, svara på frågor var en del av det vi gjorde. Sen blev det dansande! Hade jättekul faktiskt. Hoppas på att kunna sno lite bilder sen ^^
 
Sen åkte vi hem, stannade hungriga som vargar och slängde i oss lite Burger king.. inte bra men men det var panik :P Åkte hem och duschade. Tänkte egentligen ta på pyjamas och lägga mig i sängen med lite te, men ändrade mig. Tog på klackarna och drog på efterfesten på Cafe Opera. 
 
Hade en kul kväll. Hängde med mina zumba babes Evelina och Sofie, dansa och hade rätt trevligt. Fick skjuts hem sen. Gud så värt :D Gjorde mig super glad! Var så trött på slutet efter en lång dag med jobb, zumba, Beto, stress, dans och Gagnam style. 
 
Kom hem vid 4 tiden, åt kina mat och somna. Nu blir det att åka och hämta Nathan Blake, sen blir det zumba på Dansplatsen med min onda kropp och kvällsmys hos Monki.
 
Hoppas ni haft en skön helg!
 
Några mobilbilder från igår
Kaffe! Behövligt e tidig helgdag
Robbs :D
Blippis
Lite suddigt genrep
 

Protein

Wihu beställt lite nya shakers :) Hoppas de kommer snart, mina gamla börjar bli så äckliga. Någon som har tips på en god smak på protein? känner mig ganska trött och oinspirerad vad det gäller det. Har haft lite olika, vanilj, jordgubb/vitchoklad, apelsin, skogsbär/vanilj, choklad, äpple/kanel. 
 
Gillar att ha 2 smaker samtidigt att variera mellan blir så trött annars, som när jag bara hade jordgubb..ville typ kräkas efter ett tag haha.
 
Längtar tills mina shakers kommer iaf :) Kul med lite nya färger oxå ^^
 
Gammal bild

Besviken

Jag vet inte folk, men jag börjar bli trött på att alltid vara den som frågar om vi ska göra nåt. Jag ska inte behöva jaga folk, man kan ta lite egna initiativ till saker och ting och inte bara vänta på att andra ska göra det åt er. 
 
Usch känner mig väldigt stressad just nu. Mycket som ska göras, men vem gör jag dem för egentligen? Ska börja fokusera mer på mig själv och det som gör mig glad istället för att försöka hålla alla andra glada. 
 
Bild från i somras.. glad tjej

RSS 2.0