God morgon!

Ska ta mig i kragen och göra en ny blogg och få lite inspiration igen :) Så vad har hänt sen sist?
 
Bröllop i Värmland, kvällar med vänner, Grillmys, jobb, jobb, öppethus på dansskolan, kursstart på dansskolan och en hel del vanliljkaffe.. I helgen drar vi till Grisslehamn gör att fira Nalle :) Helgen kommer även bestå av kräftskiva och mer födelsedagar. Tror de kommer bli toppen!
 
Ska strax dra till jobbet, i kylan. Ja nu e det hödt men jag e inte ledsen för det. Men ser inte fram mot vintern, men nu ska vi inte tänkte för långt fram :)
 
Lägger upp lite instagram bilder här under :)
 
 

Dålig update

Hellu igen, ja uppdateringen dalar..igen. Funderar på att skaffa en ny blogg då jag känner mig allmänt oinspirerad av den här som jag haft sen jag var 14? 
 
Iaf var tillbaka och jobbade en hel vecka, även helgen och har varit kattvakt hela veckan så mysigt! Idag är jag ledig och har lite saker att fixa. Korrar till dansskolan, ny väska då min totalt har tappat remmar och allting... och få liv i min nya telefon.
 
Ja helt plötsligt så kan jag varken ringa eller smsa eller ta emot samtal och mess vilket är så otroligt frustrerande då ingen kommer i kontakt med mig förutom när jag är hemma vid datorn... teknik ska bara fungera. Har ju ingen hemtelefon heller så kan inte ringa tele2 och se om de vet vad som är fel heller.
 
iaf nu är det quesedillas-frukost innan dagen börjar.
 
pöss
 
 

åh härliga ledighet!

Åh, då börjar ledigheten gå mot sitt slut :( haft de så skönt! Inte gjort något speciellt direkt men ja, solat på balkongen, lyssnat på sommarmusik, gått promenader i stan, ätit ute, suttit på balkongen och lyssnat på grannars musik, badat i skärgården, åkt båt, åkt bil på natten och ätit några glassar. 
 
Jag och Linus tog en tur till Sundsveden och hälsa på Mormor och Morfar. Blev sol, bad, båt och middag i Öregrund under roslagsloppets festligheter. Supermysigt! En sommar utan nån vistelse i skärgrden är inte rätt. Älskar det! Havet och doften och känslan haha :)
 
Idag känns det höstigt ute och dagens projekt lyder 4 stora bokstäver... IKEA. Åh det ska bli skönt, älskar att gå runt och titta på Ikea och titta på saker haha, vilken svensk jag är. 
 
Passa på att njuta av de sista sommarkvällarna, snart är det snö och tågförseningar igen :)
 
Lite instagrambilder från senaste veckan..
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0